X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Jak przetrwać pierwszy trymestr
Odpowiedz

Jak przetrwać pierwszy trymestr

Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czczi wrote:
    No u mnie tak samo z tymi objawami. Raz piersi w ogóle nie bolą, a na następny dzień muszę trzymać, zeby nie odpadły.. Ja mam badanie dopiero 1 lutego i już świruje, już za długo.. Daj znać, jak po Twoim usg.
    Dziecko żyje serduszko bije maluch ma już 3.21 cm więc zanik objawów i moje rozterki jak dotąd bezpodstawne. Za 2 tyg mam prenatalne.

EVLI aż miło się czyta takie wieści. 3mam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 12:56

czczi, Asiac93 lubią tę wiadomość

27a73b5519.png
  • Monia1234! Nowa

Wysłany: 18 stycznia 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Czy któraś z Was ma zawroty głowy ? Jestem w 9 tygodniu ciąży , ostatnio dostałam ataku rano kręciło mi się w głowie widziałam w obrazie zamazy, było mi strasznie słabo. Czy też tak macie ? W poprzedniej ciąży nie przechodziłam przez takie sytuacje. Pozdrawiam przyszle mamy

• Evli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2019, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takich rzeczy nie mam. Jedynie czasem jak za szybko wstanę to mam ciemno przed oczami.

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
  • czczi Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2019, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutnamiss wrote:
    Dziecko żyje serduszko bije maluch ma już 3.21 cm więc zanik objawów i moje rozterki jak dotąd bezpodstawne. Za 2 tyg mam prenatalne.

EVLI aż miło się czyta takie wieści. 3mam kciuki

Cudownie!!! Jak Was czytam, to aż sama przestaje panikować ❤️ O, ja mam 6.02 wiec w podobnym czasie :)

Czekamy na Klarę ❤️
    w4sq3e3kogp3yy2h.png
  • czczi Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1234! wrote:
    Witajcie. Czy któraś z Was ma zawroty głowy ? Jestem w 9 tygodniu ciąży , ostatnio dostałam ataku rano kręciło mi się w głowie widziałam w obrazie zamazy, było mi strasznie słabo. Czy też tak macie ? W poprzedniej ciąży nie przechodziłam przez takie sytuacje. Pozdrawiam przyszle mamy

Mi się zdarza, szczególnie jak wstaje rano do łazienki. Ale to taki krótkotrwały zawrót i zaraz przechodzi.

Czekamy na Klarę ❤️
    w4sq3e3kogp3yy2h.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ