Jak przetrwać pierwszy trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
czczi wrote:No u mnie tak samo z tymi objawami. Raz piersi w ogóle nie bolą, a na następny dzień muszę trzymać, zeby nie odpadły.. Ja mam badanie dopiero 1 lutego i już świruje, już za długo.. Daj znać, jak po Twoim usg.
EVLI aż miło się czyta takie wieści. 3mam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 12:56
czczi, Asiac93 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Czy któraś z Was ma zawroty głowy ? Jestem w 9 tygodniu ciąży , ostatnio dostałam ataku rano kręciło mi się w głowie widziałam w obrazie zamazy, było mi strasznie słabo. Czy też tak macie ? W poprzedniej ciąży nie przechodziłam przez takie sytuacje. Pozdrawiam przyszle mamy
-
Smutnamiss wrote:Dziecko żyje serduszko bije maluch ma już 3.21 cm więc zanik objawów i moje rozterki jak dotąd bezpodstawne. Za 2 tyg mam prenatalne.
EVLI aż miło się czyta takie wieści. 3mam kciuki
Cudownie!!! Jak Was czytam, to aż sama przestaje panikować ❤️ O, ja mam 6.02 wiec w podobnym czasie -
Monia1234! wrote:Witajcie. Czy któraś z Was ma zawroty głowy ? Jestem w 9 tygodniu ciąży , ostatnio dostałam ataku rano kręciło mi się w głowie widziałam w obrazie zamazy, było mi strasznie słabo. Czy też tak macie ? W poprzedniej ciąży nie przechodziłam przez takie sytuacje. Pozdrawiam przyszle mamy
Mi się zdarza, szczególnie jak wstaje rano do łazienki. Ale to taki krótkotrwały zawrót i zaraz przechodzi. -