Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Jak przetrwać pierwszy trymestr
Odpowiedz

Jak przetrwać pierwszy trymestr

Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czczi wrote:
    No u mnie tak samo z tymi objawami. Raz piersi w ogóle nie bolą, a na następny dzień muszę trzymać, zeby nie odpadły.. Ja mam badanie dopiero 1 lutego i już świruje, już za długo.. Daj znać, jak po Twoim usg.
    Dziecko żyje serduszko bije maluch ma już 3.21 cm więc zanik objawów i moje rozterki jak dotąd bezpodstawne. Za 2 tyg mam prenatalne.

EVLI aż miło się czyta takie wieści. 3mam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 12:56

czczi, Asiac93 lubią tę wiadomość

27a73b5519.png
  • Monia1234! Nowa

Wysłany: 18 stycznia 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Czy któraś z Was ma zawroty głowy ? Jestem w 9 tygodniu ciąży , ostatnio dostałam ataku rano kręciło mi się w głowie widziałam w obrazie zamazy, było mi strasznie słabo. Czy też tak macie ? W poprzedniej ciąży nie przechodziłam przez takie sytuacje. Pozdrawiam przyszle mamy

• Evli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2019, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takich rzeczy nie mam. Jedynie czasem jak za szybko wstanę to mam ciemno przed oczami.

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
  • czczi Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2019, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutnamiss wrote:
    Dziecko żyje serduszko bije maluch ma już 3.21 cm więc zanik objawów i moje rozterki jak dotąd bezpodstawne. Za 2 tyg mam prenatalne.

EVLI aż miło się czyta takie wieści. 3mam kciuki

Cudownie!!! Jak Was czytam, to aż sama przestaje panikować ❤️ O, ja mam 6.02 wiec w podobnym czasie :)

Czekamy na Klarę ❤️
    w4sq3e3kogp3yy2h.png
  • czczi Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1234! wrote:
    Witajcie. Czy któraś z Was ma zawroty głowy ? Jestem w 9 tygodniu ciąży , ostatnio dostałam ataku rano kręciło mi się w głowie widziałam w obrazie zamazy, było mi strasznie słabo. Czy też tak macie ? W poprzedniej ciąży nie przechodziłam przez takie sytuacje. Pozdrawiam przyszle mamy

Mi się zdarza, szczególnie jak wstaje rano do łazienki. Ale to taki krótkotrwały zawrót i zaraz przechodzi.

Czekamy na Klarę ❤️
    w4sq3e3kogp3yy2h.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ