kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
madzialenaa wrote:Mam pytanie do Was, wczoraj dosyć bolał mnie brzuch w dole, przestraszyłam się leżałam już później przez cały wieczór, momentami trochę jak przed okresem... Czy w początkowej ciąży to normalne? Jest się czym martwić?
Mam dokładnie to samo . Ale przeczytałam mnóstwo artykułów, że to normalne, teraz tam się dużo dzieje . Zrzucam winę na pracującą macicę i się nie przemęczamDTEM lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
madzialenaa wrote:Mam pytanie do Was, wczoraj dosyć bolał mnie brzuch w dole, przestraszyłam się leżałam już później przez cały wieczór, momentami trochę jak przed okresem... Czy w początkowej ciąży to normalne? Jest się czym martwić?
Ja takie klujace bole mialam jeszcze ze 2-3tyg temu. Albo w okolicy jajnikow, albo wyzej, czesciej z prawej, gdzie mam miesniaka.
Ponoc to normalne, rozciaga sie macica, rozciagaja sie wiezadla ja trzymajace.
Ostrzegam - najgorzej bedzie przy kichaniu polecam kichac w pozycji embrionalnej, lub z podkurczonymi nogami :pDTEM, madzialenaa lubią tę wiadomość
Kostek ur 18.01.2017, 2550g, 52cm
Fasolka [*] 23.12.2015, 8tc -
Hej jak miło dołączyć do teraz do tego forum, zamiast do "starających się"
Jestem w 3 tc - tak bynajmniej wskazują wyniki badania krwi... Równiez mam mocne bóle podbrzusza, dosłownie jak na okres. Niestety, aż boje się chodzić do łazienki gdyz już raz poroniłam i jestem teraz cala w stresie czy coś jest nie tak... W czwartek ide go gina Myślicie że to zbyt szybko zeby się już cieszyć?
DTEM lubi tę wiadomość
-
bounty- gratulacje!!!
skoro lekarz kazał przyjść to trzeba iść. Moja mi kazała dopiero 9 listopada. u mnie jest 4 tydzień, jesteśmy po inseminacji a Ty- ciąża naturalna? też się strasznie boję,
Ale wiem że trzeba myśleć pozytywnie, więc i również Tobie zalecam:) -
nick nieaktualnyDziewczyny wielkie gratulacje
Ja mam inny problem - jestem w 9 tc, dwa razy w odstępie dwóch tygodni miałam brązowy śluz na papierze. Za każdym razem raz i potem spokój. Każdą sytuację skonsultowałam z lekarzem, podobno na razie jest wszystko ok, ale mnie zastanawia skąd to się w ogóle bierze? Któraś z Was miała podobnie?
W mojej głowie oczywiście tylko czarne scenariusze -
Bounty spokojnie, skoro już w czwartek masz wizytę to się wszystkiego dowiesz, wszystko zależy jak długie masz cykle, kiedy była owulacja itd....
Ja niestety też mam za sobą wiele doświadczeń doprowadzających do całkowitego załamania.
Dlatego też pojechałam dzisiaj na kolejną betę, aby się choć trochę uspokoić!
Asiek2108 może gdy się pojawiło to plamienie to był ten moment w którym normalnie miałabyś miesiączkę?
Podczas ciąży z moimi bliźniakami miałam raz plamienie, bodajże w drugim miesiącu i tak mi to wtedy lekarz wytłumaczył.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiek2108 a czy w tych dniach "uzywalas męża/partnera? Mi ginka np powiedziała zeby na razie wstrzymac sie od wspolzycia bo mi wystepowal brazowawy sluz zawsze po stosunku,oprocz tego mam nadzerke i przez to na razie mamy zakaz...
Póki co u mnie nadal ból brzucha,jak na okres,ale to pewnie tak ma byc to tak bardzo sie nie martwie leżę grzecznie chociaż juz zwariowac mozna od tego lezenia...
Bounty gratulacje!;* -
Czasem bylo tak, ze lekarka od razu widziala, ze poszla kropla krwi, ale na wkladce widzialam slad na drugi dzien.
Ale zawsze brazowe, nigdy nie mialam takiego krwawienia, zeby to byla taka jakby czysta krew.
Kostek ur 18.01.2017, 2550g, 52cm
Fasolka [*] 23.12.2015, 8tc -
nick nieaktualnyNo ja właśnie też brązowe i naprawdę bardzo małe i zawsze jednorazowy wybryk.
"Używałam" Męża, więc w sumie też może być od tego
Co do nadzerki jeden ginekolog twierdzi, że mam, drugi, że nie, więc bądź tu człowieku mądry.
No nic pozostaje mi tylko czekać i za bardzo się nie martwić - haha dobry żart -
Rozumiem Cie bo mam tak samo...staram sie nie schizowac bo wiem ze to nie pomaga,jutro kolejne badanie bety i progesteron,i juz jest stresik,zwlaszcza ze brzuch nie odpuszcza...ale tłumaczę sobie że tam sobie dzidziuś mieszkanko urzadza i sie rozpycha;d
Asiek2108 skoro nie masz więcej plamien to nie martw sie,znaczy że wszystko w porządku,odpoczywaj kochana:)
Asiek2108 lubi tę wiadomość
-
DTEM na pewno wszystko będzie dobrze u mnie w pracy szaleje jelitowka, wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch, spać nie mogłam i dziś już zostalam w domu. Po południu Idę do rodzinnego, mam nadzieję, że da mi L4 do końca tygodnia i będę miała tydzień odpoczynku.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
hej no i niestety moje trzydniowe leczenie "domowymi" metodami zawiodło, dostałam antybiotyk bo jest zapalenie oskrzeli. Lekarka uspokajała, że nic nie zaszkodzi ale wiecie.... i tak się martwię.
AgaSY pewnie, że na zwolnienie jak możesz, poleż odpocznij.