kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ayka fajnie by było jak by był synuś ale nie ważne co będzie wszystko będę brala z otwartymi ramionami
Buma ja magnezu nie biorę od drugiego trymestru w witaminach będę miala magnez
Karola gratulacje udanej wizyty mowilam ze wszystko bedzie ok ale najważniejsze ze juz sie uspokoilas
Kaktus same swietne informacje tylko lipa z tym imieniem wyszła kurcze musicie pomyslec nad nowym mój cos wspomina o imieniu dla chłopca Szymon ale do mnie to imie nie przemawia wiec czuje ze tez będziemy miec problem co do dziewczynki to u nas zero pomyslow chodź myslalam o Jowita ale nie wiem sama
Co do adaptera to tez sie zastanawialam nad tym żeby sobie później zakupic jakiej firmy zamowilas i jaka cena???
ayka, karola_aa lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Ayka fajnie by było jak by był synuś ale nie ważne co będzie wszystko będę brala z otwartymi ramionami
Z imieniem to ja odpadam, ja nadal nie mam dla Synka Jestem w tym beznadziejna. Po prostu nie czuję żadnego imienia. Jakiekolwiek czytam to z kimś lub czymś mi się kojarzy i zawsze odpada na starcie. Podoba mi się wiele imion, ale nie dla mojego dziecka. Nie przemawiają do mnie. Jowita, dawno nie słyszałam tego imienia, a kojarzy mi się bardzo dobrze Wśród wszystkich Amelek, byłoby ewenementemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 22:55
1kaktus, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
0202oliwcia wrote:Ayka fajnie by było jak by był synuś ale nie ważne co będzie wszystko będę brala z otwartymi ramionami
Buma ja magnezu nie biorę od drugiego trymestru w witaminach będę miala magnez
Karola gratulacje udanej wizyty mowilam ze wszystko bedzie ok ale najważniejsze ze juz sie uspokoilas
Kaktus same swietne informacje tylko lipa z tym imieniem wyszła kurcze musicie pomyslec nad nowym mój cos wspomina o imieniu dla chłopca Szymon ale do mnie to imie nie przemawia wiec czuje ze tez będziemy miec problem co do dziewczynki to u nas zero pomyslow chodź myslalam o Jowita ale nie wiem sama
Co do adaptera to tez sie zastanawialam nad tym żeby sobie później zakupic jakiej firmy zamowilas i jaka cena???
Zamowilam ten http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5819436982 bo besafe byl za drogi jk dla mnie a dodatkowo ten m opcje jazdy w sukience a taki mam plan na lato inaczej pas zapibasz po bokach wtedy. A be safe tej funkcji niema. A niewyobrazam sobie jezdzic bez pasow a z pasem juz byl dyskomfort. Fajnie wykonanyocne zapiecia do pasow. Ogolnie po pierwszym wyjezdzie jestem zadowolona.0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
ayka wrote:Wiem, że przygarniesz, kogo Bóg da. Ja tak samo i każda Dziewczyna z tego wątku. Na tym forum jakiś czas temu był wątek o rozczarowaniu płcią i zupełnie tego nie rozumiałam. Niektórzy modlą się o jakiekolwiek Maleństwo, a inni mają problem z płcią Porażka. Będzie Synek będzie super! Będzie Córka będzie super! Oby zdrowe!
Z imieniem to ja odpadam, ja nadal nie mam dla Synka Jestem w tym beznadziejna. Po prostu nie czuję żadnego imienia. Jakiekolwiek czytam to z kimś lub czymś mi się kojarzy i zawsze odpada na starcie. Podoba mi się wiele imion, ale nie dla mojego dziecka. Nie przemawiają do mnie. Jowita, dawno nie słyszałam tego imienia, a kojarzy mi się bardzo dobrze Wśród wszystkich Amelek, byłoby ewenementem
Moze musisz zobaczyx Malego zeby wiedziec jak ma miec na imie -
Karola dobrze ze sie uspokoilas.
Buma ja jak narazir magnezu niebiore ale musze 8.03 pogadac o tym z moim ginem bo probowal mnie juz skurczybyk lapac. A mysle ze na brzuszek tez pomoze.
Oliwcia ja co do plci niemialam zadnych wymagan. Dla mnie najwazniejsze ze sie udalo i zebu sie zdrowo rozwijalo. I mysle ze tak kazda Mama na tym watku mysli. -
Ayka zgadzam sie z Toba jest wysyp Amelek , Julek Lenka makabra ale no cóż moja corcia ma Oliwia długo tez mieliśmy problem z wyborem i nie mogliśmy sie zdecydować do tego stopnia ze ja mowilam do brzuszka Zuza (specjalnie ) a mój M sie wkurzal ostatecznie imię wybralismy przed samym porodem nawet nie pamiętam kto na nie wpadł z nas
Moim zdaniem imie od razu będziesz wiedziała jakie jak zobavzysz synka tak jest bardzo ciężko takze nie masz sie czym spinac kochana
Kaktus dziękuje bardzo za link zaraz go sobie podejrze ja tez sobie nie wyobrazam jazdy autem bez zapietych pasów u mnie termin na 1 października wiec cale lato przede mną i sukienki Na 1000% pójdą w ruch wiec taki adapter to bardzo fauny pomysłowy patentayka lubi tę wiadomość
Aniołki
A najsmieszniejsze bo pojechalismy dzisiaj zobaczyc jeszcze jeden wozek i poprosilam sprzedawce o porownanir to jak zadawalam mu pytania to az chlop w szoku byl a o fotelikach to juz wogole. Patrzal na mnie jak na wariata bo zadawalqm b szczegolowe pytania. Niestety niemoglam zobaczy atona 5 bo mieli tylko stare modele
-
nick nieaktualny
-
Wybiegam od tematu ale muszę sie po skarżyć no jasny gwint zaraz mnie szlak trafi cycki taK mnie bola ze nie mogę sie do nich dotknąć poprawić ich w staniu ani nic a polozyc sie na nich do spania to tragedia wykończe sie kobiety litości kiedy to minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 23:19
Aniołki
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Ayka zgadzam sie z Toba jest wysyp Amelek , Julek Lenka makabra ale no cóż moja corcia ma Oliwia długo tez mieliśmy problem z wyborem i nie mogliśmy sie zdecydować do tego stopnia ze ja mowilam do brzuszka Zuza (specjalnie ) a mój M sie wkurzal ostatecznie imię wybralismy przed samym porodem nawet nie pamiętam kto na nie wpadł z nas
Moim zdaniem imie od razu będziesz wiedziała jakie jak zobavzysz synka tak jest bardzo ciężko takze nie masz sie czym spinac kochana
Imię dla Synka powoli się "tworzy" Coś mi łazi po głowie, ale muszę przetrawić i go poczuć
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Wybiegam od tematu ale muszę sie po skarżyć no jasny gwint zaraz mnie szlak trafi cycki taK mnie bola ze nie mogę sie do nich dotknąć poprawić ich w staniu ani nic a polozyc sie na nich do spania to tragedia wykończe sie kobiety litości kiedy to minie
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:A najsmieszniejsze bo pojechalismy dzisiaj zobaczyc jeszcze jeden wozek i poprosilam sprzedawce o porownanir to jak zadawalam mu pytania to az chlop w szoku byl a o fotelikach to juz wogole. Patrzal na mnie jak na wariata bo zadawalqm b szczegolowe pytania. Niestety niemoglam zobaczy atona 5 bo mieli tylko stare modele
-
Eh a u mnie z corcia nie bolaly az tak bardzo tylko troszkę a teraz Kongo wczoraj sie polozylam spać bez stanika (od dawna spis kar staniku sportowym) i jak wstawalam do corci w nocy to myslalam ze sie poplacze z bólu od razu zalozylam go spowrotem ale no cóż bol pozostał
Aniołki
nick nieaktualnyOliwcia, nie zauważyłam wcześniej, masz termin na 1 października? Moja Córka przyszła na świat 3-ciego Teraz mam termin na 1-ego, ale kwietnia
Z tym bólem piersi u Ciebie to też dobry znak! Mdłości i ból piersi! Im gorzej się teraz czujesz, tym zdrowsza jest ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 23:37
-
ayka wrote:Oliwcia, nie zauważyłam wcześniej, masz termin na 1 października? Moja Córka przyszła na świat 3-ciego Teraz mam termin na 1-ego, ale kwietnia
Eh u Ciebie juz bliziutko finiszu fajnie masz a Twoja corcia Anastazja tak?? Ile ma latek??
Eh czytam swoje poprzednie posty i co chwile jakas literowka mi sie wkrada buuu bardzo Was za to przepraszam ale pisze na tablecie bo laptop pojechał na gwarancje niestety za granice i juz go niema dwa tygodnie .
Wiem z mdłości i bol piersi to dobra oznaka ale mnie i tak to nie pociesza bo biorę 3 razy dziennie duphaston i wydaje mi sie ze on tez może potegowac te objawy niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 23:41
ayka lubi tę wiadomość
Aniołki
Ayka kochana ja IDE spać bosmy sie dziś zasiedzialy ty tez uciekaj do podusi bo bobusie potrzebują trochę odpoczynku dobranocki do jutra milutkich snow wypoczywaj póki możesz bo nie długo i tak pewnie będziesz pedzila do toalety
ayka lubi tę wiadomość
Aniołki
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Tak słoneczko według USG mam termin na 1 pazdziernika a według OM na 26/27 wrzesnia u gina liczą według USG wiec ja tez tak każdemu podaje z coreczka miałam termin na 1 lutego
Eh u Ciebie juz bliziutko finiszu fajnie masz a Twoja corcia Anastazja tak?? Ile ma latek??
Tak, córka Anastazja, właściwie Anastasia (Stacey). Ma 16 miesięcy
-
Hej dziewczyny zasnac tu jefnego dnia trochebsxybciej i rano trzeba nadrabiac czytanie przez polhodziny:-)
Bardzo sie ciesze ze wsxystkie wizyty pozytywne. Gratulije wam bardzo:-)
Kaktus co do imienia to faktycxnie lipa moze oni zmienia imie? Tez zastanawiam sie nad adaptarem do padow bp dosc sporo jezdze samochodem ale jeszcze mnie nie uwieraja wiec mam czas. W poprzedniej ciazy jezdzilam pozniej bez pasow i po malej stluczce i uderzeniu glowa w deske rozdzielcza juz nie bylaam taka chetna gdzies jezdzic...
Oliwcia co do brzucha kochana to mnie tez ostro wywalilo. Rozmawialam ostatnio z kolezanka (6 miesiac) i szczerze przezyeala jaki to ma duxy brzuch a ma mniejszy niz ja. Nie wiem gdzie ma tego dzieciaka.... -
Choc moj brzuch juz teraz troszke przystopowal w rosnieciu. Co do piersi mialam identycznie dotknac sie nie moglam. Pomogla mi oliwka w zelu fajnie nawilzala skore i troszke mniej bolaly. Nadal jeden dxien stosuje krem przeciw rozstepom a jeden oliwke... teraz bardziej mnie swedza jaj zaloze stanik i najlepiej czuje sie bez
-
Czesc Dziewczyny,
Wczoraj niemogalam zasnac z tegonwszystkiego a dzisiaj pobudka ok 5 i tylko lezenie z zamknietymi oczami.
Antonowka
antonówka wrote:Kaktus co do imienia to faktycxnie lipa moze oni zmienia imie? Tez zastanawiam sie nad adaptarem do padow bp dosc sporo jezdze samochodem ale jeszcze mnie nie uwieraja wiec mam czas. W poprzedniej ciazy jezdzilam pozniej bez pasow i po malej stluczce i uderzeniu glowa w deske rozdzielcza juz nie bylaam taka chetna gdzies jezdzic...
Niezmienia imienia bo Maly juz sie urodzil. Nic nam wiec innego niezostaje niz wymyslic inne imie. Jesli chodzi o pasy to ja niewyobrazam sobie jezdzic bez a zaczelo mnie to uwierac wiec stad adapter. A ze Maly dosyc nisko siedzi to pas akurat na niego naciskal a wiadomo ze w czasie hamowania niezdarzylabym zareagowac a adapter daje mi chociaz troche poczucia bezpieczenstwa. I niebede jezdzilantaka napieta zeby w razie hamowania zaprzec sie nogami rekami.
No a my teraz zastanawiamy sie nad Antonim i Mikolajem. Antoni bardziej mi sie podoba ale dosyc popularne imie. Mikolaj znowu podoba sie mojemu M. A Wy Dziewczyny co radzicie?
Ayka a nad jakim imieniem sie zastanawiasz?
No to jak u Ciebie w rodzinie Dzieciaki rodza sie wczesniej to Maly pewnie bedzie marcowy wiesz z marca sa fajne ludziki (skromna jestem )
Oliwka niemartw sie ze masz wiekszy brzusio. To jest Twoje drugie Dziecko albo? A tak jest czesti ze w drugiejnciazy brzusio wczesniej sie pojawia. Ja narazie mam widoczny brzusio ale taki fajny idzie mi narazie tylko w brzuszek. Ciekawe jaki bedzie na koniec.
Moje piersi bolaly tylko nocami a potem odpuscily czasami czuje sutki tylko ale na szczescie nierosna. Bo i tak sa duze
Milego dnia moje Panie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 07:35
ayka lubi tę wiadomość