kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misiaimis podaj wartość swojej bety ..
Moja ciążę ogolnie prowadzi prywatny lekarz i nie planuje nawet go zmieniac a do tego na NFZ poszlam tylko po to żeby dostać skierowania na badania pierwszego trymestru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 16:02
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:A ON CO??? Dał mi tylko glukozę , mocz ogólny i morfologie ogolna no ja pierdole az mnie nosi co za pojeb ....
Przepraszam za słownictwo ale no po prostu musialam
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Misiaimis co z tą beta? Jak rośnie? Moj ginekolog twierdzi ze bez wyraznych wskazań lekarza kobiety nie powinny robić na własną rękę beta hcg bo jest to dla nich dodatkowy,.niepotrzebny stres. Mówił mi też, że czasem bywa tak że te wyniki nie są takie dokładne i wiarygodne... ponieważ nasza krew jest poddawana jakims roznym procesom, podgrzewaniu czy cos tam, tłumaczył ale nie pamiętam dokładnie co on tam tłumaczył :p
Także glowa do góry
-
Ayka no niestety zgadzam sie z toba makabra zdalam relacje mężowi wlasnie z wizyty i sie zjerzyl postanowiliśmy ze więcej tam nie ide pierdziele bede robila badania prywatnie bo po jakiego diabla sobie nerwy tylko psuc
ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
ayka wrote:W którym dniu cyklu robiłaś badania? Wszystko zależy od norm w laboratorium, na razie nic nie przesądzaj.
W 28 i 31dc.
Normy:
Nieciężarne 0 - 1,0
3tydz 5,8 - 71,2
4tydz 9,5 - 750,0
5tydz 217,0 - 7138,0Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
A u mnie dobrze. Wyniki z badan prenatalnych wyszly ekstra ryzyko wyszlo niskie bodajze 1/11229 wiec jest ok. Dzis tez ok dziecko ma prawie 9 cm. Serduszko bije 150. A jezeli chodzi o plec to niby chlopiec ale pani doktor nie jest jeszcze pewna bo niby jeszcze dokladnie nie widzi.
Misiaimis, 0202oliwcia, ciekawa87, AgaSY, ayka, Asiek2108, karola_aa, Czykoty lubią tę wiadomość
-
Hej, witam nowe dziewuszki! Trzymam kciuki za Wasze fasolki, na pewno będzie dobrze . My już po kolejnej wizycie. Moje dziecko ma już 963g dacie wiarę? Cały czas wyprzedza termin o tydzień, będzie klucha . Akurat sobie spał z główką pod moim sercem .
Jak wróciłam do domu i pokazywałam mężowi nowe zdjęcia to zauważyłam, że ginka przyczepiła mi do karty ciąży puste zdjęcie z jakimś komentarzem... Jest tu jakaś grafolożka, która potrafi to rozszyfrować?
0202oliwcia, ciekawa87, ayka, Czykoty lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Hej, witam nowe dziewuszki! Trzymam kciuki za Wasze fasolki, na pewno będzie dobrze . My już po kolejnej wizycie. Moje dziecko ma już 963g dacie wiarę? Cały czas wyprzedza termin o tydzień, będzie klucha . Akurat sobie spał z główką pod moim sercem .
Jak wróciłam do domu i pokazywałam mężowi nowe zdjęcia to zauważyłam, że ginka przyczepiła mi do karty ciąży puste zdjęcie z jakimś komentarzem... Jest tu jakaś grafolożka, która potrafi to rozszyfrować?
Pierwsza linijka - położenie miednicowe
Druga linijka - nie wiemAgaSY lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Misiaimis wrote:W 28 i 31dc.
Normy:
Nieciężarne 0 - 1,0
3tydz 5,8 - 71,2
4tydz 9,5 - 750,0
5tydz 217,0 - 7138,0
Nie zawracaj sobie tym głowy. Wg norm się zgadza wszystko nie? Przyrost też ok. Ja miałam pierwszy wynik bety 75 a drugi po 48h juz 194, ale przy normach w laboratorium zaczynajacych się od 1500... wiesz jak spanikowalam?? Ale moj lekarz mnie uspokoił
-
Drogie Panie dzisiaj kupilam pierwsze ubranko dla Malego. Wczesniej w prezencie dostalam. Malemu chyba sie nie podoba bo dzisiaj cos sie malondo mnie odzywa
Ogladalismy tez wozki i wart uwagi wydaje sie jedo nevo albo adamex aspena.
Niestety nieznalazlam jeszcze sklepu z atonem 5. Wszedzie sa tylko 4.
-
Nie wiem Kaktus skąd jesteś, ale Aton 5 jest w Megaurwisie a sklep stacjonarny maja w Katowicach i Wrocławiu na pewno.
P. S. Dziewczyny na innym wątku twierdzą "poł. miednicowe, łożysko na scianie tylnej"Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyMisiaimis wrote:W 28 i 31dc.
Normy:
Nieciężarne 0 - 1,0
3tydz 5,8 - 71,2
4tydz 9,5 - 750,0
5tydz 217,0 - 7138,0