kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Wczoraj od jakiejś 18 bolala mnie glowa na samo spanie się wyciszyło po randce z porcelaną w łazience uparłam się i nie brałam tabletki w nocy obudziłam się na siusiu z takim potwornym bólem migrenowym że myslałam ze zaraz odjade wziełam paracetamol który oczywiście wielkie g..... Pomógł od rana po przebudzeniu glowa cały czas mnie napi..... W nocy przy tym bólu mierzyłam ciśnienie 115/72
Nadrobie Was jak trochę dojde do siebie buziaki -
nick nieaktualnyJa dziś miałam ciekawą noc... Obudził mnie potężny ból krzyża, od którego zaczął mnie boleć brzuch, coraz bardziej i bardziej... Przeszło nad ranem, ale dzisiaj brzuch boli mnie jak na okres, no i chyba odchodzi powoli czop śluzowy... Na razie nic wielkiego się nie dzieje, ale mąż już w domu w gotowości... Wasze kciuki pomagają, więc błagam zaciśnijcie je mocniej, by Synek poczekał jeszcze z 6 dni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buma ja badania robilam w poniedziałek wizyta teraz jutro miesiąc temu miałam je zlecone ale czekalam
Ayka kochana jak się czujesz ?? Mam nadzieje ze maluszek wytrzyma jeszcze te kilka dni i nie bedzie za bardzo mamusi stresowal
Na szczęście juz mi przeszło tak gdzieś ok 10 mnie puscilo i dobrze bo po 11 miałam lekarza z córeczka i nie wiem czy z takim bólem bym dala radeayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Oliwcia czekam na wiesci z usg!!!
Ayka mialam juz wczesniej pisac ze Ty pamietasz onie wszystkich wizytach!to mile:)dzis robie za nianie wiec wpadam.i wypadam.ps macie moze jakies sposoby na kleszcze w domu?mam dwa koty i malutki ogrodek...i juz dwa znalazlam w mieszkaniu:(a koty maja obroze:(ayka, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Ayka kochana jak się czujesz ?? Mam nadzieje ze maluszek wytrzyma jeszcze te kilka dni i nie bedzie za bardzo mamusi stresowal
Na szczęście juz mi przeszło tak gdzieś ok 10 mnie puscilo i dobrze bo po 11 miałam lekarza z córeczka i nie wiem czy z takim bólem bym dala rade
Super, że chociaż ból głowy Ci minął!
-
Buma ja tez uwazam ze lepiej zrobuc tuz przed wizytw zeby byly swieze.
Jesli chodzi i kleszcze to wszystko co znam jest chemiczne i raczej niewskazane przy ciezarnej w domu.
Justa tylko sie nieprzemeczaj tym trenowaniem przed wlasnym Dzieciem
Oliwcia jak dobrze ze Ci puscilo. Trzymam kciuki za jutro!!! I koniecznie daj znac po wizycie. -
nick nieaktualnyJusta87 wrote:Oliwcia czekam na wiesci z usg!!!
Ayka mialam juz wczesniej pisac ze Ty pamietasz onie wszystkich wizytach!to mile:)dzis robie za nianie wiec wpadam.i wypadam.ps macie moze jakies sposoby na kleszcze w domu?mam dwa koty i malutki ogrodek...i juz dwa znalazlam w mieszkaniu:(a koty maja obroze:(
Kleszcze, brrrr i fuuu... nie znam żadnych metod, choć chętnie bym je wszystkie puściła z dymem -
Justa pewnie ze dam znać martwie sie trochę tym USG tak jakos od wtorku środy i zastanawiam sie czy ten mój bol głowy nie jest tym spowodowany jeśli jutro USG będzie ok to juz chyba totalnie sie uspokoje ale jeszcze mam trochę czasu na niepewności
Ayka no faktycznie nie za różowo to wszystko razem brzmi buuu mam nadzieje ze jednak dotrzymacie jeszcze te kilka dni
Kakus dziekuje za kciuki n pewno sie przydadza a jak tam u ciebie w ogole jak sie czujesz ???ayka lubi tę wiadomość
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
ayka wrote:Oliwcia, trzymam mocno kciuki za jutro! Koniecznie chwal się po!
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe