kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ayka / Justa czekamy na pozytywne wieści z wizyt oczywiście trzymamy kciuki
Ayka co do tych moich bakterii to ja pije i ciągu dnia dużo wody ale samej bo tak jakos lepiej mi wchodzi przez moje mdłości choć bywa różnie ..
A co do infekcji to ja raczej ich nie miewam raz w życiu miałam i to na dodatek nie w ciąży .., wtedy z moja Oli gin mi nic nie przepisywał na te bakterie
Antonówka wspolczuje bólu mam nadzieje ze w miarę szybko minie i nie będziesz musiała sie męczyćayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
buma wrote:Kaktus super wiadomości
Antonówka bardzo współczuje trzymaj się jakoś...
Dziewczyny co na ból gardła?
Prenalen gardlo (naturalny i smaczny) Dziewczyny polecaly tez tantumverde als ale niestosowalam.buma lubi tę wiadomość
-
Oliwcia zurawina i sok z cytryny z woda dzialaja cuda na uklad moczowy. Warto zakwasic mocz i wyplukac to badziewie. Ja sok zurawinowy stosuje rzadko ale lykam zurawine i jem suszona. I pije kilka razy w tygodniu wode z cytryna zeby zabezpieczyc uklad moczowy. Kiedys mialam z tym sporo problemow i wole dmuchac na zimne.
Mi na wymioty Dziewczyny polecily wlasnie wode z cytryna i naprawde niezle wchodzila.
No i wazne pic duzo wody zeby na biezaco plukac uklad moczowy a najwazniejsze nawadniac organizm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 08:33
ayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane miod jest dobry na przeziebienie ale miod podraznia gardlo takze na bol gardla ostroznie z miodkiem. Troszke ok ale potem moze drapac gardlo. Mam pszczelaza w rodzinie i tez na bol gardla odradza miod. Bardzo skuteczny jest propolis ale jest na alkoholu.
-
jestem już po wizycie kontrolnej i z jednej strony z małym jest wszystko w porządku waży 1120 ale zmartwiłam się bo lekarz sprawdził mi szyjke usg dopochwowym i okazało się ze szyjka jest ok tylko łozysko jest nisko ułożone i póki co nie odkleja się od szyjki macicy. Niby gin uspokajał ze tak się zdarza ale wiecie jak to jest juz się martwię. Mówił ze jakby nie przeszło (najważniejsze ze nie jest przodujące) to wizyta w szpitalu murowana. Zlecił mi zwiększyvc asmag 3x2. Z tego stresu nie zapytałam jak mogę wpłynąć na to zeby jednak to łozysko się odkleiło. Przeczytałam w necie ze trzeba prowadzić oszczędny tryb życia, dużo odpoczywać. Czy któraś z was miała podobny przypadek?
-
nick nieaktualnyciekawa87 wrote:jestem już po wizycie kontrolnej i z jednej strony z małym jest wszystko w porządku waży 1120 ale zmartwiłam się bo lekarz sprawdził mi szyjke usg dopochwowym i okazało się ze szyjka jest ok tylko łozysko jest nisko ułożone i póki co nie odkleja się od szyjki macicy. Niby gin uspokajał ze tak się zdarza ale wiecie jak to jest juz się martwię. Mówił ze jakby nie przeszło (najważniejsze ze nie jest przodujące) to wizyta w szpitalu murowana. Zlecił mi zwiększyvc asmag 3x2. Z tego stresu nie zapytałam jak mogę wpłynąć na to zeby jednak to łozysko się odkleiło. Przeczytałam w necie ze trzeba prowadzić oszczędny tryb życia, dużo odpoczywać. Czy któraś z was miała podobny przypadek?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuma, mi na ból gardła pomaga miód ale manuka. Woda z solą i szałwią do płukania, herbata z cytryną i malinami, mleko z czosnkiem (bleeee), Isla, Tandum Verde, syrop z czarnego bzu Sambucol dla dzieci, syrop z pędów sosny i właciwie tyle. Zdrowia życzę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 13:29
-
ciekawa87 wrote:jestem już po wizycie kontrolnej i z jednej strony z małym jest wszystko w porządku waży 1120 ale zmartwiłam się bo lekarz sprawdził mi szyjke usg dopochwowym i okazało się ze szyjka jest ok tylko łozysko jest nisko ułożone i póki co nie odkleja się od szyjki macicy. Niby gin uspokajał ze tak się zdarza ale wiecie jak to jest juz się martwię. Mówił ze jakby nie przeszło (najważniejsze ze nie jest przodujące) to wizyta w szpitalu murowana. Zlecił mi zwiększyvc asmag 3x2. Z tego stresu nie zapytałam jak mogę wpłynąć na to zeby jednak to łozysko się odkleiło. Przeczytałam w necie ze trzeba prowadzić oszczędny tryb życia, dużo odpoczywać. Czy któraś z was miała podobny przypadek?
Ciekawa niepamietam w ktorym jestes tc. Ale do ktoregos tc lozysko moze jeszcze wedrowac. Wazne ze niejest przodujace. To odpoczywaj za Was dwoje terazayka lubi tę wiadomość
-
ayka wrote:Dziękuję wszystkim za kciuki! Lecę na 15-tą do szpitala, czekają mnie cudowne 2-3 godziny ślęczenia w kolejce, więc odezwę się wieczorkiem!
Miłego dnia dla wszystkich!
Justa, czekamy na wieści od Ciebie!
O Matko Ty to sie wyczekasz, wczoraj jak sie na obciazenie glukoza umawialam to Pani mi powiedziala zebym zabawki ze soba zabrala a wiec masz zabawki?ayka lubi tę wiadomość
-
Jest wszystko dobrze!jestem szczesliwa.dziekuje za pamiec i wsparcie!
ayka, Asiek2108, 0202oliwcia, buma, alciak, Czykoty lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny