X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kolejna ciąża po poronieniu
Odpowiedz

kolejna ciąża po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariatki moje <3 potraficie poprawić chumorek
    A jak wy się w ogóle dziś czujecie Mamuśki ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 19:57

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś lepiej na szczęście, chyba włączył mi się syndrom wicia gniazda, bo tylko myślę, co za mebel przestawić, ustawić, ale na razie sama z nimi nie jeżdżę, bo mąż mnie zabije :D

A Ty jak?

0202oliwcia, ayka lubią tę wiadomość

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawa87 wrote:
    ta dołączona patelnia to by mi się przydała bo w czwartek wizyta kontrolna a ja już cała w nerwach. Co chwila mam na myśli ze wizyta i zeby było wszystko dobrze. Mąż mi tłumaczy ze teraz już 7 miesiąc to już najgorsze za nami bo te badania genetyczne ok połówkowe ok, ruchy maluszka czuję, morfologia mocz ok ciśnienie ok więc przecież musi być dobrze ale wiecie jaka ja jestem panikara....

Mowisz masz :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35c056d060da.jpg

Ty to teraz mysl juz ontym ze lada moment bedziesz tulic Babelka i ze jest duzy i silny i da sobie rade :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 21:34

ciekawa87 lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ayka wrote:
    Kaktus, superowe body :-) To jak taki urwisek z Twojego Synka jak Mama, to nie dziw się, że ma lepsze i gorsze dni ;-) U Ciebie jeszcze przyjdzie pora na porządne rozrabianie w brzuchu, tak pewnie w okolicach 27-mego tygodnia, więc na razie się nie przejmuj. Do tego pamiętaj, że dzieciaczki też wyczuwają nastrój Mamy. Jak Tobie gorzej i smutno, to Dzidzia też mniej ruchliwa. Obserwuj jednak pory aktywności Małego i jakby coś Cię niepokoiło, to lepiej sprawdź u lekarza niż łap doła w domu :-) Jak w byłam w ciąży z Córką, to mnie już mieli dość na IP i tylko słyszałam pytanie: pierwsze dziecko? No pierwsze donoszone, stąd schizy ;-)

Ja tam twierdze ze Maly uparty po Tatusiu :-P i tego sie bede trzymac :-P

Ja mam nadzieje ze niebedzie miec takich pomyslow jak wychowywana z chlopakami Mamusia bo Matka na zawal mu zejdzie :-P ale wszystko bylo obowiazkowo w sukience :-)

ayka lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwcia patrz jaka piekna taczka :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d1ef4fda2e3.jpg

0202oliwcia, ayka lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek2108 wrote:
    Ja dziś lepiej na szczęście, chyba włączył mi się syndrom wicia gniazda, bo tylko myślę, co za mebel przestawić, ustawić, ale na razie sama z nimi nie jeżdżę, bo mąż mnie zabije :D

A Ty jak?

I dobrze zrobi bo bedziemy po pupci lac :-P. Od przestawiania mebli jest w domu facet. Ty jestes od pokazywania paluszkiem :-P a i kazdy sad go uniewinni bo dzialas w samoobronie Dziecka :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1kaktus wrote:
    Oliwcia patrz jaka piekna taczka :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d1ef4fda2e3.jpg
    Zajebista :-) królowa jest tylko jedna <3
    Asiek no nic dziwnego ze juz zaczyna cie po malutku brać :-) nawet nie wasz się palcem tknac jakiego kolwiek mabla bo ta patelnia zostanie urzyta przeciwko tobie a co tam podzieleni się nią :-)
    Co do tego jak u mnie to dzisiaj jakoś średnio wzdelo mnie brzuch mnie pobolewa nie ziemskie mdłości a juz myslalam ze mi przechodzi buuuu nic mi się nie chce jestem taka jakąś jakby mnie prasa przejechała nawet zastrzyk z clexan dziś jakoś nie udolnie zrobilam bo jestem 20 minut po a jeszcze mnie tak boli na bank bedzie siniak :-(

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Aniołki <3 <3 <3 <3
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spać kobietki bo kiepsko się czuje :-(
    Miłych snow dla was i odpoczywajcie kochane buziale do jutra <3

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Aniołki <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta taczka jest zarąbista! :-D

Asiek, Ty to jeszcze tego gniazda nie wij. Taki napad jest w ostatnich tygodniach przed porodem. Ja takiej werwy dostałam dzisiaj, więc czuję, że to już końcówka. Mąż mi ściągnął pudła ze strychu, przebrałam już 3 pudła z ubraniami, teraz to piorę, jutro i pojutrze będę prasować. Mam tego od cholery, aż się przeraziłam, że mam za mało czasu :-D

Odpoczywajcie Dziewczyny!

• antonówka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ayka tylko spokojnie z ra robota bo malyszek pomysli ze juz ma wyjsc skoro mama tak szykuje:-) a tu jeszcze pare dni zostalo do przyjazdu babci:-)
    Co przestawiania mebli to ciekawa nawet nie probuj bo patelnia pojdzie w ruch. Co do taczki to ekstra tylko ten kolor:-\ mi kupicie zielona w razie czego. Ja czuje ze jest ranek ale len dzis w dupce ogromny. Zobaczymy jak bedzie po wstaniu na razie bede lezec:-)

ayka lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego drogie Panie :-)

Antonowka kolor widoczny z daleka :-P niema problemu dla Ciebie bedzie neonowy roz jak cos :-P

Ja czekam dzisiaj na prezent od mojego Malego zeby ladnie sie pokazal na usg inpozwolil ladnie zbadac :-) no i oczywiscie zeby wszystko bylo ok.

ayka lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• antonówka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus bedzie wszystko dobrze na bank wiec spokojnie czekaj do wizyty.
    No tak kochane dzis nasze swieto:-P
    WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBITKI

ayka lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem będę grzeczna, nic nie ruszam sama :)

Kaktus trzymam kciuki za wizytę, daj znać po :*

Dziewczyny wszystkiego najlepszego dla Was z tej dzisiejszej okazji :)

ayka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla tych dużych i małych Kobietek!

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania :-)

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki wszystkie naj naj dla was kochane <3

Która dziś ma wizyte ?? Chwalić sie proszę Kaktus o której masz giną??

A ja dzis odebralam pierwsze wyniki badan ciazowe jak zwykle bakterie w moczu i to liczne o losie z corcia tez bardzo często mi tak mocz wychodził ....

ayka lubi tę wiadomość

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Aniołki <3 <3 <3 <3
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem po wizycie. Mialam o 17 potem zakupy i zrobilo sie pozno. Z Malym wszystko ok wazy ok 300g. Rozwija sie prawidlowo. To ze jest mniej ruchliwy jak narazie niema mnie martwic. Rozwija sie prawidlowo. Ze mna tez wszystko ok.

Dziekuje za kciuki!!! :-)

0202oliwcia, Asiek2108, buma, alciak, ayka, Justa87 lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• antonówka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana ja to dopieto mialam dzien. Wlasnie wróciliśmy ze szpitala bo zdolna jestem i jak robilam obiad tluszcz mi wystrzalil z patelni prosto w oko. Oczywiscie jak to ja nie trzeba jechac do lekarza lzawienie przejdzie. I bol tez. Oczywiscie nie przeszlo i o 18 pojechalusmy na oddzial okulistyczny. Diagnoza poparzone oko..... najlepsze jest to ze mnie boli oko i glowa a pani doktor pcha mi do oka jakas szpatulke zeby sciagnac poparzona warstwe z oka i wewnwtrznej strony powieki jak zaczelam piszczec to dopiero dala znieczulenie do oka. Niestety juz przestalo dzialac i boli jak cholera. Zachcialo mi sie robic zasmazke do zupy....

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus no i zajebiscie najważniejsze ze z dzidzią wszystko gra :-)

Antonówka !!!! Uwazaj na siebie kochana niema żartów kurcze przykro mi ze bólu sobie narobilas a możesz cos przeciw bolowego lyknac czy tylko paracetamol ?? Wspolczuje mam nadzieje ze szybko ci minie ten bol

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Aniołki <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonówka, matko kochana, uważaj na siebie! Współczuję ogromnie!

Kaktus, gratuluję badań! Super, że wszystko jest dobrze!

Oliwcia, bakterie w moczu to częsta przypadłość kobiet w ciąży. Pewnie znowu biedna dostaniesz kolejny zestaw leków? :-( Pij na co dzień dużo wody zakwaszonej cytryną oraz naturalny 100% sok żurawinowy w rozcieńczeniu 3/4 szklanki soku, 1/4 wody. Te bakterie strasznie nie lubią kwaśnego środowiska. Mam tendencję do zapalenia pęcherza, więc przeżyłam wiele. Współczuję :-(

Ciekawa, Justa, trzymam kciuki za jutrzejsze badania! Też dam znać po wizycie :-) Trzymajcie kciuki za wagę mojego Synka :-)

• antonówka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny nie wiedzialam ze oko moze tak boleć. Na bol oczywiście tylko doraznie paracetamol.polowa nocy nie przespana, swiatlowstret i bol glowy od oka oczywiscie. Oko czerwone spuchniete. Poduszka mokra od lez bo caly czas lzawie. Kurwa mac jak nie urok to sraczka....

Dobrze ze u was wszystko ok. Kaktus dopiero przeczytalam twoj wpis super ze maly rosnie jak na drozdzach.

Ayka kciuki trzymane baczek niech bedzie pulchniutki:-)

Czekamy na wiesci z dzisiejszych wizyt

ayka lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ