kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzykoty, współczuję przeżyć Moja siostra też po znieczuleniu miała drgawki, dreszcze, spadki ciśnienia, czasem niedowłady nóg i rąk, do tego poród się znacznie wydłużył i spadało tętno dzieci. Dlatego ja chyba teraz się nie zdecyduję na znieczulenie. Mam problemy z kręgosłupem, mam rwę, do tego moje dzieci są malutkie, jak wcześniaki. Córka urodziła się sina, a poród przecież był szybki. Wolę przeżyć totalny ból niż zaryzykować zdrowiem dziecka. Ja traumę przeżyłam po pierwszym poronieniu, bo wtedy ratowano mi życie i staram się to wypierać z pamięci. Porodu się boję, ale nie był dla mnie aż taką traumą. Najważniejsze, że masz Michasia, który pięknie się rozwija i wszystko zakończyło się szczęśliwie. Uściskaj Bąbla od nas!
Czykoty, antonówka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Jestem spokojniejsza z tym całym arsenałem i mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko dobrze jakoś przetrwam te zastrzyki cala ciąża plus polug jeśli to ma tylko pomoc malenstwu
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
ayka wrote:Justa, czy Ty jutro zaczynasz II-gi trymestr?
alciak, ayka, 0202oliwcia, AgaSY, Czykoty, Morgiana, Asiek2108 lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Foxy, Czykoty, Granat, zaprosiłam Was do znajomych, obawiam się, że w natłoku codzienności powoli przestaniemy tu zaglądać dzieciaki pochłaniają sporo czasu dziewczyny przed rozwiązaniem są bardzo aktywne, więc u nich jestem na bieżąco a z Wami nie chciałabym tracić kontaktu. Do Morgi mam już stały dostęp na fb więc nam nie zniknie jak będziecie miały ochotę, możemy zrobić to samoJULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
antonówka wrote:Kochane ale mam migrene dzis koszmar. Ledwie obiad dalam rade zrobic.....
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
alciak wrote:Foxy, Czykoty, Granat, zaprosiłam Was do znajomych, obawiam się, że w natłoku codzienności powoli przestaniemy tu zaglądać dzieciaki pochłaniają sporo czasu dziewczyny przed rozwiązaniem są bardzo aktywne, więc u nich jestem na bieżąco a z Wami nie chciałabym tracić kontaktu. Do Morgi mam już stały dostęp na fb więc nam nie zniknie jak będziecie miały ochotę, możemy zrobić to samo
Omg co rusz odkrywam nowe możliwości tego forum przyjęłam zaproszenia, teraz postaram się z Wami złapać kontakt na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 16:27
alciak, Morgiana lubią tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
nick nieaktualny
-
Powiedzcie ze Wy w 12 tc tez byscie juz takie okrągłe jak ja bo ja jestem przerażona do końca to chyba będę sie toczyła jak lokomotywa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86e1f1c7bafd.jpg
Juz nawet zaczelam sobie wmawiac ze moze jest cos nie tak i mam taki brzusio .... Przepraszam za jakość zdjecia robione na szybko i telefonemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 17:06
ayka, Asiek2108 lubią tę wiadomość
Aniołki
nick nieaktualnyAntonówka, znowu migrena? Nie mija Ci ten ból głowy? Ja chyba najgorsze migreny miałam w I-ym i II-gim trymestrze, w III-cim nieco odpuściły. I Ty też Oliwcia? Musiało coś być z pogodą. Ja miałam totalny ból głowy wczoraj, ale u mnie od dwóch dni jest huragan i wieje tak, że wielkie kosze na śmieci wyrzuca na środek ogrodu Oby te wiatry do Was nie dotarły, bo nam wszystkim głowy rozsadzi
Miłego i spokojnego kolejnego tygodnia życzę!0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Powiedzcie ze Wy w 12 tc tez byscie juz takie okrągłe jak ja bo ja jestem przerażona do końca to chyba będę sie toczyła jak lokomotywa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86e1f1c7bafd.jpg
Juz nawet zaczelam sobie wmawiac ze moze jest cos nie tak i mam taki brzusio .... Przepraszam za jakość zdjecia robione na szybko i telefonem -
Ayka no nie wiem jestem przerazona tym co będzie później do dużego brzuszka dołączyć duży biust to morderstwo dla kręgosłupa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 17:14
Aniołki
nick nieaktualnyNo łatwo nie będzie, obciążenie dla kręgosłupa, bioder i kolan spore, ale może jak teraz Dzidzia zrobi sobie miejsce to jednak brzuszek w pewnym momencie przystopuje ze wzrostem, a Maluch będzie już tylko szedł w wagę i wzrost? Może też jakoś leki wpływają na tempo wzrostu Twojego brzunia? Podpytaj może lekarza? W ostateczności zrzucimy się dla Ciebie na taczkę lub superowy wózek i będziesz pchała brzunio przed sobą
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
ayka wrote:W ostateczności zrzucimy się dla Ciebie na taczkę lub superowy wózek i będziesz pchała brzunio przed sobą
podpytam lekarza o te moje leki zobaczymy co mi powie w sobotę mam wizytę więc może coś się dowiemayka lubi tę wiadomość
Aniołki
Hej dziewczyny. Niestety bol glowy trzymal do nocy ale chyba dzis lepiej. Spalam jak troszke puszczal to zasypialam.
Oliwcia ja mialam troszeczke mniejszy od ciebie w 12 tygodniu. Piekny masz ten brzuszek. Ciesz sie nim. W razie czego tez dorzuce sie do tej taczki:-) a tak na powaznie moj troszke przystopowal w rosnieciu teraz.0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane Antonówka dobrze że dziś już lepiej się czujesz bardzo mnie to cieszy ...
U mnie dziś załączyła się dzień schizy potrzebuje porządnego kopa w tyłek w sobotę wizyta u gina ostatnia była miesiąc temu a ja sama wyszukuje u siebie nie po kojących symptomów tego że coś jest nie tak dziś dla przykładu moje piersi już tak nie bolą wcześniej były jedrne nabrzmiałe bolesne w dotyku a teraz ??? zrobiły się takie zwykłe bez życia jak ja to mówię ..... zgłupieje do soboty
Aniołki
wichrowe_wzgórza wrote:Ale masz bebzon w 12 tygodniu, nieźle
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe