kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciesze sie bardzo!!!a usg i pappa mialam na nfz przez te poronienia...a Ty Oliwcia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 18:03
0202oliwcia lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
ayka wrote:Witam się z Wami w 38-mym tygodniu Na razie cisza, Mały reaguje na Wasze kciuki i grzecznie się trzyma Babcia już siedzi jak na szpilkach i czeka na walizkach do lotu Ja jakby co, będę Małego usilnie wciskać
Aga, Asiek, Ciekawa pięknie mnie gonicie Życzę spokojnych i bezstresowych 3-cich trymestrów, uwieńczonych nudnym, książkowym, bezproblemowym porodem Już niedługo będziecie tulić Wasze Maluszki.
Antonówka, mam nadzieję, że oko boli mniej i migreny też niedługo odejdą w zapomnienie.
Oliwcia, czekamy na wieści.
Kaktusik! Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin! Czy Ty masz je dzisiaj jak mój mąż?
Dziekuje :-* widzisz jestesmy blizniakamiayka, ciekawa87 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje ze pytacie z okiem juz lepiej. Normalnie funkcjonuje i widze. Nawet pojedzilam trochę samochodem wczoraj. Ale nie odpuszczalam i pierwsza dobe oko smarowalam jak kazala lekarka co 2h. Dzis chcialam odpoczac i miec w koncu pierwszy weekend bez gosci i co moi rodzice przyjechali z moim mezem ktory mial tylko przywieźć dziadka zeby wino z baniaka zlac w butelki. A przyjechali wszyscy oprocz siostry wiec byla posiadowka ale chociaz fajnie bylo:-P:-)
-
antonówka wrote:Hej zaczne od wielkich ogromnych zyczen urodzinowych dla kaktus. Slonce wszystkoego dobrego, samych milych dni, spokojnej ciazy i lekkiego porodu, zebys zawsze byla szczesliwa.
Dziekuje bardzo!!! Ale stara juz jestem!!! Masakra. -
nick nieaktualny
-
Dziekuje Kochane
No mnie tak wczoraj naszla nostalgia ze plan byl taki ze okolo 30 bede w 2 ciazy. Starania zaczelismy po studiach i jak dostalam normalna umowe. Czyli ponad 2 lata temu. Mialam wtedy jeszcze 27 lat to wszystko wydawalo sie takie proste. A zycie okazalo sie inne. Wczoraj jak Mikus krecil sie w brzuszku rano to az mi lzy polecialy. To jest moj najwiekszy Cud.
Wole myslec ze mam 18 lat i 12 doswiadczenia
Jak Wy sie dzisiaj Dziewczynki czujecie?
Ayka jak tam negocjacje z Babelkiem? Jeszcze 3 dni i bedzie Babcia.
My dzisiaj odpoczywamy a popoludnuu jedziemy do rodzinki
Milej i spokojnej niedzieliayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardzo dziękuję! Tak, to już lada dzień. Modlę się, by nie było komplikacji. Dziś mi się śnił mój Synek Pamiętam, że Córka też przyszła się przywitać przed porodem Jeszcze musimy wytrzymać z 3-4 dni. Coś mam przeczucie, że teraz modlę się, by Synek nie wyłaził, a potem będę się modlić, by jednak już się zdecydował Na razie trzymajcie kciuki, by dotrwać do czwartku (Mama przylatuje późno w środę). U mnie na razie cisza i spokój, choć nacisk na dół już jest tak mocny, że cytując inną Dziewczynę z tego forum, mam wrażenie, że mi ktoś tam wepchnął wazon
Dziewczyny, poczułam się staro przy Was...Justa87 lubi tę wiadomość
-
Najlepszego!
Ja w tym roku 34. Nigdy do dzieci nie było mi spieszno,ale uważałam że lepiej dzieci mieć do 30tki. Odstawiłam tabletki zaraz po ślubie, miałam 28 lat... I takie życie. Wydawało mi się, że 34 na pierwsze dziecko (a znam sporo takich kobiet) to już mega późno. I cóż, czuję się taka późna Jedyne co, to że podobno młodo wyglądam, echhhhh.ayka lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Ayka niemozliwe ze czujesz sie staro.
Z tym wazonem to dla mnie haslo na medal. Ciekawa jestem ktora tak stwierdzila
Wichrowe_wzgorza juz za kilka dni Twoja pierwsza wizyta. Trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wiesci!!!
Dzisiaj rano napilam sie 3 lykow coli (ale rozpusta ale musialam) i Maly sie rozszalal raz mu sie zdarzylo do tej pory sie powyciskac a dzisiaj najpierw z jednej strony pozniej z drugiej ale niesamowite uczucie. A potem jak zaczelam aie ruszac poszedl spac.ayka lubi tę wiadomość