kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwcia jak nieczujesz sie z tym pewnie to zabierz Meza ze soba ale niezabietaj do gabinetu. Moj np ostatnio stwierdzil ze niechce wchodzic do srodka bo niechce zeby lekarz skupial sie na tlumaczeniu jemu co tam widac a nie na badani. Pogadaj z nim szczerze poprostu.
Ja czuje sie wmiare. Maly budzi sie kolo 5:30 wiec Mamusia tez juz niespi wtedy. Ostatnio sporo ganiam bo szykujemy sie na gosci w sobote wiec sporo przygotowan. Ale staram sie tez odpoczywac. Najgorsze ze w dzien nieumiem zasnac i laze troche jak zombie. Ale czuc te ruchy to jest niesamowite. Dzisiaj qogole zrobilam sobie rozpuste bo w costa coffe jest goraca czekolada ale gorzka wiec Maly sie niebuntuje a Mama miala rozpuste a co tam mam dalej -7kg wiec sobie pozwalam
Dzisiaj mnie brzuch pobolewa na dole ale lekarz mowil ze tak moze byc a cos czuje ze jak boli to potem zaraz rosnie.
Po czekoladzie Maly sie rozbudzil ale znowu poszedl spac.
A pozatym mam chyba troche dolka ze stara jestem bo zaczyna mi sie wiek na dziesci. Ale dziekuje ze pytasz.
A chwalic sie napewno bedzie czym
Tymbardziej ze to bedzie chyba 1 genetyczne usg albo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 18:14
-
Ja pier .. Rozpisalam sie a tu mi nie wysłało wiadomość znikła musze jeszcze raz tworzyć buuuu
Co do USG to jutro raczej będę miała takie zwykle bo według USG dzidziuś jest 5 dni młodszy polozna mnie zapisala na USG genetyczne na 25 marca ale jutro będę o tym rozmawiać z ginem bo sie obawiam ze może być za późno ...
Co do męża to wolała bym żeby ze mna poszedł jak będę wiedziała na 100% ze z fasolka jest wszystko ok a tak to ta niepewność mnie dobija ....
-7kg nieźle masz co nadrabiac wiec niema co sobie żałować trzeba było dwie porcje wciągnąć
Nie przemeczaj sie kochana z tymi gośćmi musisz dużo wypoczywać
A stara nie jestes wiec uszy do gory
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
W ostatniej ciazy zabralam pierwszy raz meza w i uslyszelismy ze serce nie bije,dlatego teraz jak ze mna wchodzil do gabinetu balam sie jeszcze bardziej...i chyba troche pomoglo ze poszedl..jeszcze tydz temu nie mowil nic o ciazy,pytany ocos zbywal mnie a teraz zaczal rozmowe o imionach:)on tez sie boi tylko inaczej to.okazuje...Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa87 wrote:W ostatniej ciazy zabralam pierwszy raz meza w i uslyszelismy ze serce nie bije,dlatego teraz jak ze mna wchodzil do gabinetu balam sie jeszcze bardziej...i chyba troche pomoglo ze poszedl..jeszcze tydz temu nie mowil nic o ciazy,pytany ocos zbywal mnie a teraz zaczal rozmowe o imionach:)on tez sie boi tylko inaczej to.okazuje...
Aniołki
Mój nie widział serca w poprzedniej ciąży, bo...wysiadł na złym przystanku (akurat mieliśmy auto w naprawie) i się spóźnił ;] później mu zazdrościłam i do tej pory uważam, że lepiej dla niego, że nie zdążył. To mnie później strasznie obciążyło psychicznie przy poronieniu, bo to już nie było COŚ, jakiś kropek kosmita, tylko dziecko
Teraz na pierwsze USG idę sama, jak będzie źle to i tak nic nie pomoże, a jak dobrze, to jeszcze będzie miał szanse pooglądać ;]9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
nick nieaktualnyOliwcia, wierzę, że jutro będziesz miała czym się pochwalić! Nie ma innej możliwości! A męża weź ze sobą, jako dobry amulet na szczęście Pozwól mu się cieszyć i być Tatą. Niech Ci da wsparcie, nawet samą swoją obecnością i tym dobrym, pozytywnym nastawieniem Koniecznie jutro się odezwij!
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Kochane nadrobilam.
Ayka slonce ostro gadaj z malym zostalo 5 dni do przyjazdu babci wuec niech lujek czeka spokojnie. Kciuki trzymamy basssrdxo mocno. A szczerze to widze ze tam czasami gorzej z opieka medyczna niz u nas.
Buma gardlo juz lepiej?
Oliwcia spokojnie wszystko dzis bedzie dobrze i czekamy na wiesci. Migreny nie zazdroszcze sama sie meczylam w poniedzialek.
Justa gratuluje udanej wizyty. Ciesz sie rosnacym szczesciem w brzuszku.ayka lubi tę wiadomość
-
W sumie moj M byl ze mna dopiero jak bylo usg przez brzuch. Wczesniej niechodzil ze mna. A teraz raz chodzi raz nie ale na wizyty wszystkie jezdzi ze mna.
Aga super wiesci
Ayka jak Ty sie Slonce trzymsz? Jak negocjacje z Bablem? Do 15 juz niewiele mu zostalo.
Oliwcia trzymam kciuki i czekam na wiesci!!! Jak Twoja glowa?
Antonowka jak Twoje oko? Jest chocisz troche lepiej?
Milego dnia Dziewczyny!!! Ja dzisiaj dzien pelen roboty bo wieczorem czekam na gosci. Szok Dziewczyny zaczynam dzisiaj pierwsze dziesci.ayka lubi tę wiadomość
-
Ciekwaa czyli Ty juz tez w 3 trymestrze wow.
Mi belly pokqzalo ze to juz 6 msc ciazy kalendarzowy zaczniemy tez niedlugo.
Ale ten czas leci szybko szok normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 11:31
ciekawa87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
U nas z racji tego, że nie mamy z kim zostawić córki ( mieszkamy dalej od rodziny), to wszystkie wizyty "zaliczam" sama. Pewnie i tak będzie z porodem ;)Ogólnie zauważyłam, że w sytuacjach stresowych lepiej działam jak jestem sama, często jak ktoś próbuje mnie pocieszać, uspokajać, działa to na mnie odwrotnie
No Dziewczyny 3 trymestr to nie przelewki Teraz oby do porodu
Ayka trzymam kciuki za malucha, niech jeszcze te 4 dni posiedziayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami w 38-mym tygodniu Na razie cisza, Mały reaguje na Wasze kciuki i grzecznie się trzyma Babcia już siedzi jak na szpilkach i czeka na walizkach do lotu Ja jakby co, będę Małego usilnie wciskać
Aga, Asiek, Ciekawa pięknie mnie gonicie Życzę spokojnych i bezstresowych 3-cich trymestrów, uwieńczonych nudnym, książkowym, bezproblemowym porodem Już niedługo będziecie tulić Wasze Maluszki.
Antonówka, mam nadzieję, że oko boli mniej i migreny też niedługo odejdą w zapomnienie.
Oliwcia, czekamy na wieści.
Kaktusik! Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin! Czy Ty masz je dzisiaj jak mój mąż?Asiek2108, ciekawa87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiek2108 wrote:U nas z racji tego, że nie mamy z kim zostawić córki ( mieszkamy dalej od rodziny), to wszystkie wizyty "zaliczam" sama. Pewnie i tak będzie z porodem ;)Ogólnie zauważyłam, że w sytuacjach stresowych lepiej działam jak jestem sama, często jak ktoś próbuje mnie pocieszać, uspokajać, działa to na mnie odwrotnie
Asiek2108 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystko gra kochane dzidziuś zdrowy serduszko pięknie bije pierw 173 uderzenia a potem 163 razy dwa pomiary ... Ostatnio fasolka była o 5 dni młodszą dziś jest juz młodszą tylko o jeden dzien dzidziuś nadrobił jestem mega szczęśliwa prenatalne zmieniona data z 25 na 18 marca aha no i lekarz nalega na Pappa wiec robię dwa dni przed USG genetycznym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 16:40
Asiek2108, ayka, AgaSY lubią tę wiadomość
Aniołki
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny