kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Ayka uparty ten twój kawaler i męczy mamusie łobuziak mały , a powiedz mi kochana jeszcze jak ta Rwa sie u ciebie zaczynała to jak sie objawiała ??? Bo mnie od jakiś 2/3 tygodni zwłaszcza podczas chodzenia boli lewy posladek ale tak jakos dziwnie ze jak dłużej pochodze to aż nogę za sobą ciagam ostatnio rzadziej mnie łapie ale nadal za pierwszym razem bolala mnie kość ogonowa a dopiero potem ten posladek i to tylko ta lewa strona buuuu....
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Kurde kochana ale słyszałam że rwa atakuje w ciąży ale w dużo późniejszym etapie mam sie tyle miesięcy z nia męczyć buuu a u ciebie kochana kiedy to sie mniej więcej zaczęło ???
Nie miałam nigdy tego wiec nie do konca wiem czy to toWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 20:39
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Kurde kochana ale słyszałam że rwa atakuje w ciąży ale w dużo późniejszym etapie mam sie tyle miesięcy z nia męczyć buuu a u ciebie kochana kiedy to sie mniej więcej zaczęło ???
Nie miałam nigdy tego wiec nie do konca wiem czy to to -
Ciekawa na pewno standardowe badanie przesiewowe słuchu które u nas wyszło idealne ale pomimo to po 2 miesiącach powtarzalismy je jeszcze raz również wyszły idealne z córeczka mamy taki problem z uszkami ze jak zakończyła 5/6 miesiącu zaczęły się problemy strasznie się ciągła za uszy miała czerwone i płakała na dodatek miała bardzo dużo wydzieliny (woskowiny ) co miesiąc jezdzilismy do laryngologa na czyszczenie uszu teraz ma 4 latka i znów problem ostatnio tak jej się uszy zapchaly ze porobily jej się korki w uszach i je zatkaly co powodowało taki bol ze plakalanam po nocach obecnie sytuluacja opanowana a w piątek idziemy na badanie komputerowe uszu zobaczyć czy wszystko jest ok do końca życia musi mieć zakrapiane uszy
Aniołki
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z Ayka ja standardowo odpisalam o badaniach ale oczywiście po narodzinach dziecka jeśli max do 6 miesiąca życia maluszka wykryje się wadę to można jeszcze z nią powalczyc i dac dziecku szanse na normalne życie po upływie 6 miesiąca życia jest juz z tym gorzej oczywiście istnieją nadal szanse ale mogą juz być powiązane z bardziej inwazyjnym sposobem albo w jakiś sposób oddzialywujace na dziecko w jego późniejszym rozwoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 21:22
ayka lubi tę wiadomość
Aniołki
Ayka no to wcale mnie słońce nie pocieszyłam z tą rwa buuu ale no cóż jakoś będę musiała to przeżyć niema innego wyjścia chyba ze się u mnie nie rozkreci co by mnie bardzo cieszyło
Aniołki
Badanie przesiewowe sluchu jest robione w czasie pierwszych miesiecy (dzieki wosp szpitale sa wyposazone) jak wystepowala opryszczka to czesto poza przesiewowym badaniem robia dodatkowe badanie sluchu w pozniejszym okresie takie weryfikacyjne.
Ja tez mam takie problemy z plecami jak dluzej pochodze to az mnie skreca. Napewno pilka na to dzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 22:24
-
oliwcia na opryszczke to mi tylko pomagala.masc cynkowa i mialam w domu.jeszcze kapsulki CAPIWIT A+E one sa plynne.i.smarowalam miejscr opryszczki. Ja walczylam chyba z 8 razy z tym w 1 trymestrze ale teraz przeszło. Juz mialam dostac jakies leki gdybym dostala kolejna ale odpuscilo. Mi lekarka mowila ze niebezpieczną opryszczka wargowa jest wtedy jak nigdy przed ciaza jej bym nie miala i dostala dopiero w ciazy. A ze ja mialam juz wczesniej to mowila ze nie mam sie martwic
-
0202oliwcia wrote:Ayka uparty ten twój kawaler i męczy mamusie łobuziak mały , a powiedz mi kochana jeszcze jak ta Rwa sie u ciebie zaczynała to jak sie objawiała ??? Bo mnie od jakiś 2/3 tygodni zwłaszcza podczas chodzenia boli lewy posladek ale tak jakos dziwnie ze jak dłużej pochodze to aż nogę za sobą ciagam ostatnio rzadziej mnie łapie ale nadal za pierwszym razem bolala mnie kość ogonowa a dopiero potem ten posladek i to tylko ta lewa strona buuuu....
Kaktus tak wiem o tym opryszczke mam oczywiście na ustach miałam juz ja jakos w 4/5 TC teraz znów makabra , CP do badan słuchu u dzidziusia to na to klade bardzo duzy nacisk bo w rodzinie mam osoby glucho nieme wiec wole badac maleństwo0202oliwcia lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
A wogole to milego dnia Dziewczyny
Matko 890 g szczescia az mi lezka poleciala a zaczynalismy od 5 mm
To jest Nasz Maly Cud coraz czesciej sie zastanawiam czy niekupic tego detektora dla wlasnego spokoju.
Z katarem i gardlem dalej walczymy. Wazne ze Mikus caly i zdrowy.
Ayka jak u Ciebie dzisiaj?ayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamy Go! Urodziłam Synka przed 7-mą swojego czasu. Waga 3100 g, ile mierzy jeszcze nie wiem Jestem zachwycona! Mój cudny, maluni Bączek! Poród tak szybki, że jak dojechałam pod porodówkę to już miałam bóle parte. Synek urodził się po 20 minutach. Cała akcja porodowa trwała może z 1,5 godz. Przeszłam samą siebie Najważniejsze, że już jest z nami. Delikatnie kwili i już wie, co robić z cycem. Jednak chłop to chłop Wszystkiego dobrego Dziewczyny! Ja muszę odpocząć.
Asiek2108, AgaSY, 1kaktus, 0202oliwcia, Czykoty, ciekawa87, Justa87, Morgiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ayka cudowne wieści!! Nareszcie się doczekałas, gratulujemy! świetna waga, szybki poród, zazdroszczę! Odpoczywajcie, dużo zdrówka, radości i miłości dla Was
P. S. Jak do nas zajrzysz to pochwal się w końcu imieniem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 11:55
ayka lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)