kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga Asiek bardzo sie ciesze ze wszystko ok z maluszkiem.
Ayka kochana oby jak najszybciej
Antonówka kuruj się kochana
Kaktus trzymam kciuki !!!
U mnie wizyta w sobote dopiero i już sram w portki zeby tylko nie iść do szpitala....ayka, 1kaktus, Asiek2108 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciekawa87 wrote:U mnie wizyta w sobote dopiero i już sram w portki zeby tylko nie iść do szpitala....
Ja "sram w portki" bardziej, bo termin 1 kwietnia się zbliża, a mój dzieciak jak siedział tak siedzi i ani drgnie. Byłam pewna, że urodzi się przed tym terminem, a tu kurcze jest jeszcze ogromna szansa, że urodzi się po
-
Dziękuje Wam kochane za słowa wsparcia dzisiaj jakiegoś mega doła załapałam ale powiem tak wzięłam się za porządki trochę zmiana pościeli pranie itd itd i jakoś się wyciszyłam ...
Co do tej płci u Mnie to nie tyle chodzi o to że chce chłopca i nie podoba mi się że gin zapowiedział dziewuszkę bo dla mnie to mogą być trzy córki nawet bardziej chodzi o to że po prostu nie czuje tej radości co przy pierwszej ciąży bo po niej były te 4 poronienia i cały czas się boje że jednak to jest tylko sen i zaraz się to skończy
Ayka no twoje słoneczko faktycznie jest uparte a ty się meczysz trzymam kciuki żeby posłuchał się mamusi i do środy opuścił już brzuszek a powiedz mi jeszcze słonko do kiedy masz teściową do dyspozycji???
Ciekawa spokojnie na pewno wizyta przebiegnie pomyślnie trzymam kciukiayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Ayka no twoje słoneczko faktycznie jest uparte a ty się meczysz trzymam kciuki żeby posłuchał się mamusi i do środy opuścił już brzuszek a powiedz mi jeszcze słonko do kiedy masz teściową do dyspozycji???
-
No rozumie kochana trzymam kciuki żeby się synuś zdecydował na dniach
Jak myslicie możliwe żebym juz czuła ruchy melenstwa ??? Tak mi się wydaje ze to toayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Kaktus Ayka Oliwcia dzięki za te ciepłe słowa. Taka kochana ja obstawiam że sobota należy dla nas więc trzymam kciuki żeby maluszek chciał już pojawić wie na świecie
Oliwcia kochana wydaje mi sie że okres poronienia masz już za sobą. Najgorsze jest 12 pierwszych tygodni ale doskonale Cię rozumiem bo też mam za sobą straty dwóch aniołkówayka, 1kaktus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:No rozumie kochana trzymam kciuki żeby się synuś zdecydował na dniach
Jak myslicie możliwe żebym juz czuła ruchy melenstwa ??? Tak mi się wydaje ze to to0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Oliwcia w 2 ciazy mozesz szybciej czuc ruchy wiec to moze byc to!
Niemartw sie na zapas mysle ze jazda z Nas miala takie obawy jak Ty. Ja sie balam cieszyc ciaza zeby nic sie niestalo. Przyjdzie moment kiedy bedzie to latwiejsze.0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Oliwcia super ze malenstwo juz sie do ciebie odzywa. Teraz z dnia na dzien bedziesz mocniej to czula wiec i obaw bedzie mniej.
Ja jakas dzis taka spokojna przed wizyta az nie wierze. Zawsze stres a teraz totalny luz. Ciesze sie ze zobacze moja fasole0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Oliwcia ja Cie rozumiem bardzo dobrze...niby 16/17tc a ja nie umiem odnaleźć się w sytuacji...jeszcze ta cukrzyca i boje się o groszka jeszcze bardziej.
Tez mam dziś wizyte i gdyby nie detektor który mam to bym umierała z strachu a tak wiem ze serduszko bije...oby tylko inne rzeczy były ok:) ale powiem Wam ze w tym tyg zluzowałam trochę...zaczęłam robic tyle rzeczy poza ciaza ze minał mi szybko i przyjemnie...oby do konca tak było:)
ayka lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Czesc Dziewczyny. Trzymam kciuki i za wizyty i prosze rowniez o kciuki.
Ja dzisiaj sie dowiem czy ten jeden pozdyzszony wynik moze oznaczac cukrzyce i co z tym dalej robic. Mam stracha co mi powie lekarz.
Gardlo dalej czuje katar niestety tez ale jest bduzo lepiej niz bylo. Oby to juz mijalo
Maly cos ostatnio mniej aktywny jest. Ale xo jakie czas sie odzywa na szczescie. Po tym jak widzialam w szpitalu to tez sie nakrecilam na ten detektor no i sama niewiem.ayka lubi tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Czesc Dziewczyny. Trzymam kciuki i za wizyty i prosze rowniez o kciuki.
Ja dzisiaj sie dowiem czy ten jeden pozdyzszony wynik moze oznaczac cukrzyce i co z tym dalej robic. Mam stracha co mi powie lekarz.
Gardlo dalej czuje katar niestety tez ale jest bduzo lepiej niz bylo. Oby to juz mijalo
Maly cos ostatnio mniej aktywny jest. Ale xo jakie czas sie odzywa na szczescie. Po tym jak widzialam w szpitalu to tez sie nakrecilam na ten detektor no i sama niewiem.Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
antonówka wrote:A moje przeziębienie chyba dalej sie rozkreca. Bede u lekarza to niech cos mi da za wczasu. Wstac dzis mi sie kompletnie nie chce a wiem ze juz musze sie ruszyć. Najgorsze jest to ze znowu idę sama....
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Hmm wg norm masz cukrzyce...jeden powyzej wynik i juz jest...ja mialam po2h troszke wyzszy...nawet jakby zbagatelizowali wynik pros o glukometr i sprawdz jak jest na czczo i 1h po posilku...choc wg mnie stwierdzi cukrzyce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 11:03
CORCIA 06.09.17r. -
A u Ciebie jak stwierdzili cukrzyce to kazal Ci isc do szpitalq bo nasi ponoc maja taki zwyczaj ze po stwierdzeniu do szpitala a potem co miesiac na 2 doby. I mnie to przeraza bo ta infekcja z ktora walcze jest po szpitalu wlasnie