kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Buma będzie dobrze bo musi byc przypomnij nam kochana który To juz u Ciebie tydzień ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 21:21
buma lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
Buma spokojnie ustawisz suwaczek jak bedziesz gotowa. Ja swoj ustawilam w 14-15 tc dopiero.
A ja dalej walcze z przeziebieniem od wczoraj piekielny katat. Psikam woda morska i eukaliptusem ale nic niepomaga
Ayka uparty Twoj rogacz
Milej niedzieli moje drogie.buma, ayka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybuma wrote:Ayka myślałam że Ty już na porodówce jak się czujesz? Dam znać napewno
Brakowało mi Was
Miłej niedzieli!buma lubi tę wiadomość
-
Buma ja nieraz pisalam o tym ze mam stracha przed ustawieniem suwaczka takze spokojnie ustawisz jak bedziesz gotowa. Czesc Dziewczyn do konca niema suwaczka (patrz Ayka nasz walen w akwarium z wazonem a do tego jak dzisiaj twierdzi opakowanie po murzynkach)
A ja walcze z katarem Maz pojechal po krople prenalen i mam nadzieje ze cos pomogaayka, buma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie też od 3-4 dni męczy katar Herbatki, woda nic nie pomaga, tak samo prenalen. Mam nadzieję, że w końcu wydobrzeję
Zdrówka Dziewczyny i dobrego dnia
Buma ja też późno ustawiłam suwaczek, zrobisz wtedy, kiedy poczujesz się na siłachayka, buma lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki zdrówka Wam życzę kochane bo cos widzę ze grupowo tu u nas ja jak na razie sie trzymam nic mnie nie łapie .... Dzis mam dzwonić do swojego giną umowic kolejna wizytę
Buma kochanie u Mnie on chce nadal strasznie bola miałam tako tydzień spokojniejszy ale niestety zawitało spowrotem ..... Mdłości nadal meczach jednego dnia mówi chyba juz sie koncza ba sa słabsze a drugiego dnia żałuje swoich slow bo mam ochote na randkę z porcelana
A no i dzis zaczynam 15 TC
Miłego dnia kobietki dla Was
ha cos mi sie przypomnialo pamietacie o naszej kolejce porodowej na wątku nie będę na końcu Buma powróciła wiec bedzie po Mnie balam sie ze na ostatniej prostej nie będę miała juz z kim popisac bo wy logiczne ze będziecie sporadycznie tu zagladacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 06:57
Asiek2108, buma, ayka lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Kochane my wczoraj spedzilismy cały dzień na dworze i szczerze chyba mi to nie posłużyło za bardzo bo dzis obudziłam sie z bolem gardla. Marzy mi sie weekend w ktorym nikt nas nie odwiedzi i mi do nikogo nie bedziemy musieli jechac bo odkad jestem w domu to kazdy weekend zajety.... a ja po prostu zmeczona juz tym jestem.
-
Czesc u mnie wczoraj (przynajmniej mam taka nadzieje ) byl krysys bo popoludbiu temp zaczela rosnac ale na szczescie nieprzekroczylo 37,4 i zaczela spadac. W nocy nawet mi sie troche odetkal nos. Ale walczymy dzielnie.
Antonowkq ja dzisiajnide jeszcze raz do internisty zeby mnie osluchal itd bo boje sie zeby cos gorszego sie nie przyplatalo
Wizyte u GP mam jutro. Za Ciebie mocno trzymam kciuki!!!
Dzisiaj z samego rana przyszla pierwsza paczka z rzeczami dla Mikusia az mi sie cudnie zrobilo!!!
Milego dnia Dziewczynki!!!Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny