kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O ja znam i to taka glupote ze kosmos. Podobno jak myjesz naczynia w zlewie i moczysz sobie przez przypadek przy tym brzuch (co ja robie zawsze bo jestem niska i opieram sie brzuchem o zlew) to dziecko urodzi sie z wodoglowiem. Ciocia mojego meza mnie tak straszyla w pierwszej ciazy.
-
A i kumpela opowiadala ze pochwalila sie mamie ze jest w ciąży i zaczeli cos gadac o filmach i ogladali taki dosc straszny film wieczor wczesniej z mezem. To mama jej powiedziala ze ma nie ogladac takich rzeczy bo poroni albo urodzi chore dziecko. Tak ja wystraszyla ze ta sie poplakala i dzwonila do lekarza zapytac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem ciekawa jaki bedzie Mikus z wloskami slyszalam. Ale jest jeszcze milion innych zabobonow. Najbardziej ostatnio mnie rozsmieszylnze nienalezy ciuszkow dzieciecych przed porodemnibaz donchrztu suszyc na zewnatrz. A ja tylkonczekam na pogode i koniec rezimu
Albo ze w ciazy nienalezy wieszac prania na sznurkach. O koralach niewspomne
A najlepsze to wozek ze nienalezy kupowac przed porodem a ja sie wtedy zapytalamnco z z kolejnymi dziecmi dla ktorych zostawiasz wozek -
Zgaga nadal dokucza. Ale da sie na szczescie spac prawie na siedzaco.
Wczoraj w systemie niepojawily sie niestety moje wyniki badan z krzywej. Pojawil sie hbs na ktory sie czeka do 4 dni niby
Mam nadzeje ze wyniki krzywej sa ok.
-
No i mam wyniki naczczo i po 2h jest super gorzej po 1h wyszlo 182. Ciekawa jestem czy cytryna albo przeziebienie moglo wplynac na wynik zobaczymy co we wtorek powie mi lekarz.
Ja dalej walcze z przeziebieniem narazie chociaz znosnie z zgaga -
nick nieaktualnyMiłego weekendu Dziewczyny!
Ja nadal w oczekiwaniu Uparty Rogacz
Kaktus, skonsultuj wyniki z lekarzem, może będziesz musiała powtórzyć badanie. Wszystko przez przeziębienie, ale dla pewności trzeba sprawdzić czy oby na pewno... Kuruj się dzielnie!1kaktus lubi tę wiadomość
-
Jak bedzie trzeba to zglosze sie do diabetlologa i bede kontrolowac. Przeziebienie moglo miec wplyw ale niemusialo. We wtorek wizyta wiec zobaczymy co mi powie. Byle nie doszpitalq bo jeszcze sie po pierwszyn pobycie tam niewyleczylam
Milego weekendu drogie Panie a Ayka z Baranami tak to juz jest uparte to to niemal jak osiolWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 11:39
-
Po ostatnim katarze i bólu gardła, które trzymały mnie tydzień, dostałam kilkudniowego bólu głowy. Teraz już czuje się ok mdłości i bóle brzucha nie są już takie straszne. Tylko w nocy spać nie mogę.. Jak obudze się na siku to potem zasnąć długo nie mogę i przewracam się z boku na bok...
Dziś zrobiłam badania, a w czwartek wizyta z jednej strony nie moge się doczekać i się ciesze, a z drugiej strasznie boje, że coś będzie nie tak...