kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziękuję za ten artykuł. U mnie na szczęści łożysko nie przoduje i jeszcze mam caly czas nadzieje ze jeszcze sie podniesie. Nie rozumiem tylko tego czego gin mowil ze jak się nie podniesie to szpital przeciez babki z nisko ułożonym łożyskiem sa w domu i rodzą w terminie?
-
nick nieaktualnyBoziu, dotarłam do domu, zjadłam, musiałam ochłonąć. Dlaczego tak długo? Bo jak poszłam się zarejestrować, pani w recepcji nie wcisnęła Enter i mnie nie było w systemie i na liście Więc weszłam o 17:45 Aż mi ciśnienie podskoczyło, miałam 170/110, którego nie mogłam unormować. Siedziałam tam do po 18-tej. Przyszedł ordynator i mnie przepraszał. Mam ich przeprosiny w czterech literach, pół dnia straconego... Głowa mi pęka...
No więc, szyjka jest mocno skrócona, łożysko OK, ilość wód OK, przepływy OK, Synek mocno wciśnięty w kanał, nie da rady go dobrze zmierzyć. Waga ok. 2800 g, więc się ogromnie cieszę Moja wymarzona waga A co będzie to zobaczymy
Lecę odpocząć, przede mną większy wysiłek... -
Ayka kochana z takim ciśnieniem to nie powinno być przymusowego natychmiastowego CC ?? U
Ja bym ich tam chyba zamordowała lec kochana i odpoczywaj puki jeszcze możesz , a co do wagi to piękna
Antonówka Kaktus u mnie to samo ze słodkim od samego poczatku makabra wczesniej to nawet jabłka nie mogłam teraz jakoś mi wchodzi ale potem mnie mdli ...
Kaktus wspolczuje jutrzejszej krzywej jak dla mnie najgorsze badanie chyba w okresie całej ciąży .... Ale no coz trzymam kciuki kochana dasz radeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 20:56
ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Zeby "oslodzic" sobie jutrzejsza krzywa zeobilam dzisiaj wielkie zakupy dla Mikusia dla mnie to ogromny krok w przod kupilam pieluszki tetrowe i flanelowe, reczniki kapielowe, kocyk bambusowy, termoforek i inne pierdolki, a wczoraj robiac zamowienie w aptece rzeczy okoloporodowych rowniez (po tym co sie naogladalam to wole miec to wczesniej w domu) to zamowilam Malemu pierwszy zestaw pielegmacyjny z szczotka grzebyczkiem nozyczkami i innymi.
Jeszcze zostaly mi kocyki minky i flanelowe ale to od Dziewczyny ktora poleca Aga a wogole to one sa wysylane z mojego wojewodztwa.
-
Ayka z takim cisneniem u Nas by Cie wogole ze szpitala niewypuscili. Przerazajace to jest. Odpoczywaj ile wlezie bo czeka Cie spory wysilek.
Trzymaj sie tam Kochana! W ktorym Ty wlasciwie jestes tc?ayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:Ayka z takim cisneniem u Nas by Cie wogole ze szpitala niewypuscili. Przerazajace to jest. Odpoczywaj ile wlezie bo czeka Cie spory wysilek.
Trzymaj sie tam Kochana! W ktorym Ty wlasciwie jestes tc?
Powodzenia na badaniu! Zabawki spakowane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 01:12
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny a wiec wypicie dalo sie przezyc. Moglam wcisnac cytryne wiec bylo ok. Pierwsza godzina znosnie druga duzo gorsza. 10 min przed koncem troche zwrocilam ale Panie powoedzialy ze to nic. Mam to za soba. Mam nadzieje ze niebede musiala powtarzac przez przeziebienie. Ale jestem dobrej mysli. Popludniu beda wynikim
-
Ayka to wg polskiego liczenia tygodbi juz masz przeboszona ciaze. Bo termin powinie byc w 38 tc. Jak sie dzisiaj czujesz Slonce? Maly zdecydowal sie wyjsc? Ale wage ma bardzo ladna niechcial wyjsc zeby sie jeszcze troche utuczyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:Ayka to wg polskiego liczenia tygodbi juz masz przeboszona ciaze. Bo termin powinie byc w 38 tc. Jak sie dzisiaj czujesz Slonce? Maly zdecydowal sie wyjsc? Ale wage ma bardzo ladna niechcial wyjsc zeby sie jeszcze troche utuczyc
Na razie nadal cisza
Super, że jesteś już po badaniu! Wielka ulga!Asiek2108 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:Dziewczyny doradzccie cos na zgage bo mnie wykonczy len zostawiam na noc bo kplejna nieprzespana noc to juz by bylo za duzo
-
ayka wrote:Z tego co pamiętam to mi Dziewczyny polecały migdały, Ty polecałaś mi len, który bardzo pomógł, no i standardowo Rennie Mojej przyjaciółce bardzo pomagało mleko.
Len zostawiam na noc. Zaraz Meza wysle po migdaly bo mnie to wykonczy. W najgorszym razie siegne po rennie o ile mam w domu. Kefir pilam ale zadzialalo chwile mleko zaraz sproboje.
-
Ja zaczelam regularnie pic codziennie popoludniu miętowa herate i mam spokoj ze zgaga. Czasami dopada mnie niestrawnosc tak jak na przyklad dzis po smazonej cukinii:-) ale damy rade lykne zaraz zielona herbatke i bedzie ok albo ogórka kiszonego badz kapusty kiszonej troszku