kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ayka wrote:U mnie nadal cisza Choć znowu mnie czyści Prawie nie jem. Zastanawiam się czy to normalne... Jutro mam kontrolną wizytę w szpitalu. Ciekawe czy dotrwam
A niedawno sie zastanawialas czyndotrwasz do poprzedniej wizyty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:A niedawno sie zastanawialas czyndotrwasz do poprzedniej wizyty
1kaktus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOliwcia, pamiętam, że masz jutro Urodzinki Gdybym nie dała rady jutro, to na wszelki wypadek masz ode mnie najcieplejsze i najserdeczniejsze życzenia! Zdrowia życzę przede wszystkim, szczęśliwie donoszonej ciąży i łatwego, terminowego porodu bez przygód i komplikacji!
0202oliwcia, ciekawa87, 1kaktus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAyka, trzymam kciuki :*
Kaktus - wracaj do zdrowia :*
Ciekawa, ile "życzliwych", mam wrażenie, że niektórzy straszą tylko po to żeby mieć satysfakcję ;/ A tak w ogóle na kiedy masz termin Kochana?
Mnie dziś córka przeciągnęła po placach zabaw - 4 h Moja kondycja ledwo zipie hahaayka, 1kaktus lubią tę wiadomość
-
Asiek2108 wrote:Ayka, trzymam kciuki :*
Kaktus - wracaj do zdrowia :*
Ciekawa, ile "życzliwych", mam wrażenie, że niektórzy straszą tylko po to żeby mieć satysfakcję ;/ A tak w ogóle na kiedy masz termin Kochana?
Termin porodu mam na 2 czerwca. Właśnie leczymy z mężem i patrzymy na wygibasy maluszka w brzuchuAgaSY, 1kaktus, Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
-
A wiec bylam u internisty i tylko gardlo zawalone kaszel przez to gardlo bo osluchowo jest czysto. Przepisal tabtum verde i tabletki nawilzajace gardlo i drogi odechowe fiorda vocal. Oba ponoc bezpieczne w ciazy kilka razy dopytywalam wiec biore.
-
antonówka wrote:KAktus leki moga wplynac na wynik.krzywej cukrowej i to bardzo wiec faktycznie lepiejidz do lekarza. Ja ide w piatek na badania brrrr nie lubie
Ja tam nieboje sie pobran ale zawsze jest problem bo mam "puste" zyly. Takze jak ide do labu to juz w drzwiach przepraszam a Pabie w labie jak slyszaly ze nastepna jest krzywa to sie smialy ze jak sie umowie to biora urlop na zadanie -
nick nieaktualny