kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Justa co do kolejki to zgadzam się jesteś przede mną buuu a ja to hyba na samym szarym końcu tej kolejki
Ayka kochana jak się czujesz ??ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
antonówka wrote:Kaktus cos na yemat pustych zyl wiem. Czesto zdarza sie ze jak pani w lab mnie nie poslucha i nie chce kuc z zyly cienkiej ale z ktorej leci to wtedy kujemy sie kilka razy niestety. Plus ja sie igiel boje. Nie tak ze uciekam ale nie lubie....
Ja nawet niepozwalam pobierac z lewej reki bo jest pusta. Z prawej jak za pierwszym razem nierrafi to kaze pobierac z dloni ok mam potem siniaka ale przynajmniej niema wielu wkluc. -
nick nieaktualny
-
A w ogole dziewczyny to nie pochwalilam sie wczoraj urzadzilam sobie domowe spa... cale przedpoludnie wczoraj poswiecilam sobie i swojemu cialu... od razu czuje sie lepiej bez odrostow bez zbędnego owlosienia
Asiek2108, ciekawa87 lubią tę wiadomość
-
Asiek2108 wrote:Oliwia wszystkiego najlepszego
Ayka trzymam kciuki!
Dziewczyny co do rozpakowan to kolejnosci nie przewidzimy, jedne urodza tydzień przed terminem (to nie będę ja ), kolejne przenoszą. Ale emocje będą!!
Ja Wam wszystkim zycze porodu bez niespodzianek i w terminie. Ale beda emocje!!!
Ja ustawiam sie 4 i to dopiero o lipcu!!!
Chociaz Dziewczyny na lipcowkach pisaly ze pierwsza czerwcowka sie rozpakowala az ciarki przechodza.
Antonowka super z tym spa. Ja mam niewielki odrost ale jeszcze z nim poczekam. Zaczne sie zastanawiac nad tym dopiero po wizycie.
Asiek2108, ayka, ciekawa87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOliwcia, Sto Lat!! Sto Lat!! Wszystkiego najpięknięjszego Ci życzę! Niech Cię omijają już wszelkie kłopoty! Dużo zdrowia dla Ciebie i Twoich Bąbelków! Wszelkiej pomyślności!
Ja sobie nadal czekam Ciągnę brzuchem po ziemi, oprócz pomocnego pasa, chyba poproszę męża o zakup taczki Mały zrobił się nad wyraz aktywmy, ciasno mu i pewnie stwierdzi, że dosyć tego dobrego, czas pobrykać na zewnątrz. Na razie twarda sztuka z niego, siedzi uparcie. Lecę na wizytę na 15:30 do szpitala i znając życie, tak mnie pogniotą, że po tym faktycznie już zdecyduje się wyjść.0202oliwcia, 1kaktus, ciekawa87, Czykoty lubią tę wiadomość
-
Oliwia wszystkiego najlepszego
Haha, Cierpliwa chciałam Ci właśnie wrzucić ten sam link co Asiek .
Ayka trzymaj się!
Tak, czerwcowka rozpakowala się w 28 tc bodajże. Niewydolność szyjki, przelezala weekend, ale skończyło się CC. Narazie nic więcej nie napisała .0202oliwcia, ciekawa87 lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ayka przenoszenie na dłuższą metę też nie jest bezpieczne, więc pogadaj z dzieciątkiem, powiedz mu, że już czas
ayka lubi tę wiadomość
JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
nick nieaktualnyalciak wrote:Ayka przenoszenie na dłuższą metę też nie jest bezpieczne, więc pogadaj z dzieciątkiem, powiedz mu, że już czas
-
nick nieaktualny
-
Ayka to chyba jakąś kpiną tyle czasu czekasz w kolejce do ginekologa??? Przecież to jest paranoja ... Niema możliwości jakoś się wepchniecia przecież w końcu ty tam zaczniesz rodzic zanim ktoś cie zbada
A Wam wszystkie kochane serdecznie dziękuje za życzenia urodzinowe przyjaciółką dziś zaprosiła mnie i Oliwie na obiadek do siebie ja zanioslam ciacho do tego kawa fajnie było do tego ponosilam trochę 9 tygodniowego Adasia mamciu zapomnialam juz jakie to są kruszynki malec zasnął przytulony do mnie świetne uczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 17:52
ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Ayka szok ile czekania. I to w tak zaawansowanej ciazy. A czemu az taka obsuwa?
Ja mam stresa przed krzywa jutro. Boje sie ze wszystko poleci i bede musiala powtarzac
Antonowka ja tak mam od poczatku na wszystko co slodkie takze rozumiem co czujesz.