kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ayka dobrze ze Bruno wie o co chodzi zncycem (jak na chlopa przystalo) tylko pogadaj z nim moze ze cycusia to delikatnie a nie po mesku
Jak sie czujesz Kochana? Do domku kiedy wracasz? Bo z tego co wiem u Was blyskawicznie wypisuja.
I napisz koniecznie jak Anastazja zareagowala na Dzidziusiaayka lubi tę wiadomość
-
1kaktus wrote:O matko Aga to dzialaj szybko. Ale same dziurki czy cos powaznego?
I co znalazlas fajnego dentyste?
Amy83 świetny przyrost trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 15:37
amy83 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Aga dzialaj szybko z zabkami bo w ciazy to nieprzelewki. Dumna jestem z ciebie ze sie odwazylas pamietam ze ty tez sie.boisz. a ja dzis kochane zalatany dzien i dobrze nie myślę o tym ze od dzis bez duphastonu... troszkę sie boje ale zobaczymy jak cos to wroce do niego..
AgaSY lubi tę wiadomość
-
Amy witaj u nas. Przykro mi z powodu twoich strat ale teraz bedzie dobrze zobaczysz my wysylamy super pozytywna energie i juz na pewno kazda z nas trzyma za ciebie kciuki. Kochana ja bylam w 4t5d na pierwszej wizycie i lekarz mowil ze oszalalam bo to wczesnie ale najwazniejsze bylo ze zobaczylam pecherzyk. A jezeli mialas ingekcje to tymbardziej idz sie sprawdzic i koniecznie pisz co tam u ciebie.
amy83 lubi tę wiadomość
-
Witaj Amy. Dołączam się do gratulacji i trzymam kciuki.
Ja już po wizycie. Z dzidzia wszystko ok ma już 3.7cm tatuś był razem ze mną i fajnie było patrzeć na jego zachwyt dzidzia pomachała rączkami i nóżkami i pofikała sobie. Tak bardzo się cieszę że wszystko w porządku następna wizyta za miesiąc, a w tygodniu przed świętami genetyczne.1kaktus, amy83, Asiek2108, AgaSY, ayka, Justa87, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Amy, piękny przyrost Bety! Trzymam mocno kciuki za pomyślną ciążę. Jeśli choć trochę plamisz to warto się udać do lekarza wcześniej, nawet jeśli nie będzie widać jeszcze bijącego serduszka. Lepiej pójść o jeden raz za dużo niż za mało.
Buma, cudne wieści! Już ustawiaj się w kolejce Dziewczyn do porodu
Aga, dobra decyzja, koniecznie wylecz wszystkie zęby w ciąży! Generalnie jak się planuje ciążę to powinno się je leczyć przed. Powodzenia, by nie bolało!
Ja jeszcze w szpitalu Jednak trzymają tu 3-4 dni, po cesarce tydzień. Jutro badanie słuchu Maluszka, plus kolejny pomiar poziomu bilirubiny. Na razie Synek robi się żółciutki, ale poziom jest w normie. Pogryzł mi brodawki do krwi Aż mam dreszcze... Sama jestem ciekawa jak moja Córeczka zareaguje na braciszka. Mąż nie mógł jej do mnie przyprowadzić, bo się przeziębiła Jest chora, płacze "mama", a mnie przy niej nie ma Serce mi pęka... Mam nadzięję, że zostaniemy tu już tylko do jutra. Jak na razie muszę znosić kobietę, która chrapie jak smok! Smoczyca jedna!Justa87, 1kaktus, amy83, buma lubią tę wiadomość
-
Ayka to u Was tak jak u Nas mniejwiecej trzymaja. Szkoda mi Ciebie z tymi sutkami.
A Anastazja ma dobra opieke wiec sie njezamartwiaj (wiadomo serduszko bedzie przy Niej ale na szczescie ma Babcie przy sobie i Tate wmiare mozliwosci) ale strasznie mi jej szkoda ze niemoze do Was przyjsc.
Ale przy tak blyskawicznym porodzie to nawet Maz Cie niezdazyl wkurzyc rurka z tlenem ani pokrzyczec na nikogoayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nadal nie wiem ile mu się urosło Oni tu połowy rzeczy nie sprawdzają i nie mówią. Ja nawet nie wiem ile dostał punktów w skali Apgar Zakładam, że 10, ale też tak myślałam o Córce, a miała 9. Cała Irlandia...
A poród samą mnie zadziwił. O 5:48 wysłałam smsa do Mamy, że odszedł mi czop i czekam w ubikacji na przeczyszczenie i skurcze. O 6:29, że dojechałam do szpitala i dam znać po porodzie, a Bruno się urodził o 6:57. Szok! A mój mąż pomimo, że miał nakaz stania przy głowie (mojej głowie!) to w trakcie porodu pełen szczęścia do mnie pokrzykiwał, że dam radę, że już widzi główkę! Wciskaniem rury z tlenem tym razem zajmowała się położna Na nią jakoś zła nie jestem Męża tylko spytałam czy ma uraz psychiczny Nie ma, zadowolony, że tym razem widział więcej Faceci są z innej planety...1kaktus, AgaSY, Asiek2108, 0202oliwcia, buma lubią tę wiadomość
-
Ciekawa 1,5 dnia do wizyty bede bardzo mocno trzymala kciuki!!!
Ayka to i tak ze ta rure zdarzyli rozlozyc przy takim tempie jestes szybsza niz cesarka sobrze ze Maz tak zareagowal. Ja sie troche boje o reakcje mojego no ale ostro twierdzi ze bedzie ze mnaayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Amy witaj i mam nadzieję, że zostaniesz z nami do porodu
Buma cudowne wiadomości!
Ciekawa trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie ok :* Daj znać po wizycie
Ayka, Ty normalnie rekord pobiłaś haha Takim tempem to nic tylko Ci dzieci rodzićayka, buma, amy83 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki nadrobię Was później bo nie mam siły psychicznie ....
Byłam dziś z córcią od rana na tym badaniu słuchu "Tympanogram" i co i wielkie gu..... mamy złe wyniki najprawdopodobniej uszkodzone oba uszka w środku z lewym jest gorzej lekarz nie chciał nic powiedział tylko tyle że wyniki sa bardzo kiepskie dał wyniki i kazał się zgłosić do swojego laryngologa a wizyta dopiero 5 kwietnia wysiadam dziś psychicznie ....
Normalnie się poryczałam :-'Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 10:48
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyOliwcia, tak mi przykro Stres związany z dzieckiem i jakakolwiek jego choroba powala mnie na łopatki. Zawsze gdybym mogła, wzięłabym to na siebie. Pewnie masz tak samo. Musicie koniecznie ponowić badania, zrobić więcej specjalistycznych i udać się do dobrego lekarza. Na pewno pomogą Twojej Córce! Teraz jest wiele możliwości. Dawaj znać czy czegoś potrzebujesz i czy jakoś możemy Wam pomóc.
0202oliwcia lubi tę wiadomość