kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Asiek no powiem Ci ze wzglednie tak mój mez wczoraj w nocy przez SMS pytał się kiedy znaczne z nim normalnie rozmawiać to mu wbiłam szpile że jak mi nerwa na niego przejdzie ❤❤
A jak tam u Ciebie jak twój misiulek no i Jak ty się ogólnie czujesz ??
Kochana wszystko dobrze (odpukać ) Czuję się dobrze, tzn fizycznie, bo psychicznie czasem sobie popłakuję, a to, że zła mama ze mnie, bo nie mam czasu dla dwójki i w ogóle Dobrze, że zaczyna się sezon urlopowy, to mąż będzie częściej w domu a i ktoś czasem przyjedzie. Mała dobrze, rośnie i uznaje zasadę najpierw masa, potem masa
Ściskam Was Dziewczyny :*Nie zawsze wszystkim odpiszę, ale zaglądam codziennie i czytam :*ayka, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję, jesteście kochane :-* Jestem na bieżąco z moimi Szkrabami, sama też przez to wszystko przechodzę Wiele rozmawiam z innymi dziewczynami, rodziną, mam stały kontakt z lekarzami, dietetykami, fizjoterapeutami, pedagogami, ale przede wszystkim wiele nauczyła mnie siostra Wiele też lat pracowałam z dziećmi Wychodzę z założenia, że trzeba pytać innych i dopasowywać do swojej sytuacji i dziecka
AgaSY, 0202oliwcia, Asiek2108, 1kaktus lubią tę wiadomość
-
antonówka wrote:Aga a jak Leos dzis?
Asiek, a myślałam, że tylko ja tak mam, że muszę sobie popłakać .Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Asiek jaka zla mama jestes a kopnac cie w ryleczek. Ja tu nie chce takich rzeczy czytac. Jestes najwspanialsza mama i tak ma byc w twojej glowie a jak ci sie znowu zachce myśleć inaczej to pisz istawimy cie do pionu. To normalne ze poczatki z dwojka dzieci sa ciezkie ale wiem ze swietnie fajesz sobie rade!!!!!
Sloneczko nie musisz odpowiadac na kazdy post od nas wiemy ze jestes z nami calym sercem:-* -
nick nieaktualnyAga, Asiek, jesteście Supermamy! Gorsze chwile ma każda z nas. Mi właśnie Synek nalał na łóżko w trakcie zmiany pieluchy, wszystko do wymiany, mało się nie poryczałam
Dziewczyny pamiętajcie, że Internet nie załatwia sprawy, my tu się nie widzimy, nie jesteśmy w stanie przez szybkę określić, co się dzieje. Jak coś Was niepokoi, to do lekarza. -
Właśnie wrocilam z większych zakupów spożywka itp miało byc bułeczki masełko coś na kanapki bo nygus ze mnie i lodówka świeciła pustkami drobne zakupy a prawie 200 zł mniej .... Padam na cycki jeszcze lecę zaraz na ryneczek po truskawki bo sie kończą a chciałam jeszcze w słoiczki włożyć , pot po cyckach leci nadrobie Was później i widze ze co nie którym to tu sie mega opieprz szykuje ale to potem Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 13:33
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyPolskie truskawki, ale bym sobie zjadła, buuu... Ostatnio mój mąż kupił całą paletę truskawek w polskiej hurtowni, przyleciał przeszczęśliwy, ja patrzę, a to te hiszpańskie paskudztwa dmuchane, bleeee. Nawet nie można z tego kompotu ugotować.
Ciekawa, jak USG Synka?
Ja dziś zasypiam na stojąco...0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mraugosia wrote:Dziewczyny, ja z innej beczki. Byłam dziś na badaniach i TSH wyszło mi 2,800 µIU/ml, a norma w I trymestrze to 0,01-2,32 uIU/ml. Miała tak któraś? Co to znaczy? Dodam, że nigdy nie miałam problemów z tarczycą.Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Ja nie mam sil na forum, przepraszam...
Dziś maź maluje pokój
Ale jeszcze listwy przypodłogowe w całym domu musi ktoś nam zrobić i tapetę położyć. Jutro pojedziemy zobaczyć wozki i dowiedzieć się jak z ich odstępnością bo straszą mnie znajome ze czekają po 8 tyg! jeśli to prawda to jak zamówię w przyszłym tyg to dostane go w 37tc!
Poza tym zaraz lecę na szkole rodzenia a tak mi się ruszać nie chce:/Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualnyJusta, no czasem się czeka do 8 tygodni za wózkiem Ja czekałam 6 tygodni, przyszedł jak już leżałam w szpitalu z Małą Ale nie martw się, jakby co, na początku starczy fotelik samochodowy, a na wózek w ostateczności zawsze można chwilę poczekać. Miłego zakupowego szaleństwa!
-
nick nieaktualnyMraugosia wrote:Dziewczyny, ja z innej beczki. Byłam dziś na badaniach i TSH wyszło mi 2,800 µIU/ml, a norma w I trymestrze to 0,01-2,32 uIU/ml. Miała tak któraś? Co to znaczy? Dodam, że nigdy nie miałam problemów z tarczycą.
Odpisałam Ci w innym wątku, ale skopiuję
Mraugosia,ja nie miałam problemów z tarczycą,a w ciąży skoczyło mi do 2,61 i dostałam od lekarza euthyrox na zbicie tsh i brałam je do końca ciąży. Na Twoim miejscu bym to skonsultowała dla świętego spokoju :*
Dzięki Dziewczyny, czasem kop tudzież patelnia się przyda :* A z tym płaczem to chyba muszę po prostu jakąś normę wyrobić
My dziś po wizycie u pediatry, Mała waży 4800 gWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 17:59
Mraugosia, 0202oliwcia, ayka, AgaSY lubią tę wiadomość
-
AgaSY wrote:Możliwe, że to ten skok tak jak Ayka mówi... Cały czas cyc, marudzenie, spać nie chce... Jedynym ratunkiem jest popołudniowy spacer, jak się ulula w wózku to śpi jak zabity .
Asiek, a myślałam, że tylko ja tak mam, że muszę sobie popłakać .
Az sie tego boje a 3 tydz za chwile skonczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 19:53
-
nick nieaktualny