kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam hałdę prasowania, jeszcze muszę coś ugotować na jutro, ogarnąć mieszkanie... a nie mam siły ruszyć ręką ani nogą. Kręci mi się cały dzień w głowie i resztki śniadania podchodzą mi do gardła.
Na dodatek rozwaliła mi się suszarka na pranie i chce mi się płakać, bo taki mięczak jestem.
Mam nadzieję dziewczyny, że macie dziś lepsze humory. -
A Ja nie robię dziś nic wale to dosłownie tylko pranie poskładałam humor mi się nie poprawił i jestem zniesmaczona tym wszystkim ......
ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Mraugosia kochana akord to moze nie ale jakas wena mnie wziela po porannym lezakowaniu. Ty chyba nie wiesz ile razy nie wstalam z lozka przez caly dzien bo nie chciało mi sie. W chałupie byl syf i brak obiadu i przezylismy. Kochana zostaw ta robote i poloz sie odpoczac szczególnie zr ty jeszcze pracujesz. Ja jak mi sie nie chce to nie wstaje. Od lipca juz tak dobrze nie bedzie bo mlody bedzie w domu ale damy rade
-
No nie dotarło do niego a na dodatek dziś do mnie z tekstem "Czy jeszcze Mam focha"?? a ja do niego focha to może mieć na Ciebie nasza Oli ja jestem na ciebie wkurzona i doskonale wiem że mam rację z tym że się wkurzyłam
Antonówka dziękuje słonko ale nie mam dziś na nic ochoty ... nawet nie chce żeby szedł ze mną na wizytę do ginekologa w piątek niech spada ........
Mraugusia no niby tacy dorośli faceci a zachowują się nie raz jak smarkacze .....
z dwa tygodnie temu potrafił wyskoczyć do mnie z tekstem w nerwach bo coś go nasza Młoda wkurzyła a Ja stanęłam w jej obronie jego tekst "CHYBA NIE DOJRZAŁEM JESZCZE DO POSIADANIA DZIECI POWINNAM SIĘ ZA TO ZABRAĆ PO 40 " nosz ma takie zagrania jak stara panna która nigdy chłopa nie miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 20:00
Aniołki
antonówka wrote:Oliwcia mam nadzieje ze przemysli i przeprosi cie jak wroci
Aniołki
Już mamy relaks włączyłyśmy sobie na You Tube piosenkę Loverboy "Zróbmy sobie Fotę" i nam dekiel odbija a mąż niech spada jak się nie ogarnie to nie muszę z nim gadać
https://www.youtube.com/watch?v=ZxFw6N4juK0Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 21:25
Mraugosia lubi tę wiadomość
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe