kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga kochana wspolczuje ze Leos ma kolki. Sloneczko pomysl o kropelkach pomoga i troszke ukoja. Dobra jest tez herbatka koperkowa choc u nas nie pomagala ale wiem ze pomaga. Tul swojego skarba zeby czul mamusie przy sobie. Dasz sobie rade sloneczko. Caluski
-
nick nieaktualnyKaktus, Antonówka, właśnie procedura irlandzka o irlandzkie dokumenty jest mega prosta (wypełniam formularze, składam na poczcie, nie muszę łazić po urzędach w ogóle i przysyłają mi dokumenty do domu, o tutejszy Pesel w ogóle nie musiałam występować, bo papiery wysyła szpital i mi to sami wysyłają z Urzędu). Utrudnienia i to mega utrudnienia Polacy mają z polskimi dokumentami w polskiej Ambasadzie. Właśnie te procedury są tak chore, że szkoda gadać. Jedyne na co nie mogę narzekać w systemie irlandzkim to biurokracja. Za to Polacy sobie utrudniają życie.
Antonówka, tak, moje dzieciaczki miały mnóstwo czkawek, wiele razy dziennie.
Aga, współczuję, próbuj z różnymi kropelkami na kolki, bo różne dzieci reagują na różne specyfiki. Nigdy nie wiadomo, co im pomoże.
Asiek, uściski dla pięknych Dziewczyn!Asiek2108 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wpadłam na chwile...
Oubiler jak czytam takie rzeczy to nerwy mnie biora! nawet nie umiem tego skomentowc heheheh
Mój maz ma zmiany takie ze mogę go wykorzystać do obowiązków domowych wiec uciekam i scierka zagonie zaraz do mycia wanny:Payka, Asiek2108 lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Herbatę kooerkowa pije ja, może pomoże. A Espumisan nie jest po 1 miesiącu Asia?
Jest, ale za zgodą pediatry naszego daję pół dawki;) Ze starszą też dawaliśmy. Nie wiem jak krople Bobotic i Sab Simplex.
U nas ok, walczymy z trądzikiem i czasem brzuszkiem Ale ogólnie wszystko w porządku, tfu tfu nasze dziecko zrobiło się kropkowane, a jutro rodzinna sesja w domu NormaAgaSY, ayka, buma lubią tę wiadomość
-
antonówka wrote:Hej slonca ja z takim pytaniem czy wasze dzieci w brzuszkach tez tak często maja czkawke bo moja to nawet kilka razy dziennie az czasami mnie to martwi
U Nas czkawki byly bardzo czesto. Dziecko cwiczy w ten sposob wiec sie niemartw. Ale poza brzuszkiem tez mamy czsti czkawki niestety. -
U Nas po zelazie tez brzuszek szaleje. W przyszlym tyg wizyta u pediatry to dopytam co moge zrobic zeby mu pomoc z tym. Dzisiaj w nocy po kazdym jedzeniu siedzielismy dosyc dlugo zeby brzuszek odpuscil.
Polozna zalezyla podawqc zelazo przed poludniem dzisiaj jeszcze popoludniu ale od jutra podajemy na 2 sniadanie. Zobaczymy jak cos bedzie gorzej w ciagu dnia ale noce moze beda spokojniejsze. My tez dzisiaj pierwszy raz sami Tatus wrocil do pracy.
A wogole to Mikus przybrac w ciagu tygodnia ok 230g ♡♡♡ takze chyba mleka mu wystarcza .ayka, AgaSY, buma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:U Nas czkawki byly bardzo czesto. Dziecko cwiczy w ten sposob wiec sie niemartw. Ale poza brzuszkiem tez mamy czsti czkawki niestety.
Znowu chodzę bardziej połamana i jeszcze mam jakiś stan zapalny w buzi i problemy żołądkowe nie wiedzieć czemu Może jakaś zmiana hormonalna?buma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMraugosiu, miałam koszmarne zawroty głowy w ciąży, zwłaszcza na początku, parę razy zasłabłam. To niestety normalne, zwiększa się ilość krwi w organizmie, serce ma co robić... Siedź i się nie ruszaj. Napij się wody, zjedz coś słodkiego. Mi pomagało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 13:22
-
Wiem ze czkawka to norma i moze sie pojawiac u dzieci ale moj ma ja czesto. Moze mialam dzis slabszy poranek i chcialam znalesc sobie problem..... kto wie o co mi chodzilo. Z tego wszystkiego wzielam sie za jakas robote i upieklam ciasto obiad zrobilam, pranie i prasowanie zeby wywiac sobie glupie mysli z glowy.... yeraz planuje zrobic sobie drzemke;-)
ayka, Asiek2108 lubią tę wiadomość