kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwcia biedak u kochany moj nie denerwuj sie tak slonce wiem ze latwo sie mowi sama nerwowa chodze. Nawrzeszcz na tego swojego M raz a porzadnie to moze wlejesz mu ttoszke oliwy do glowy zeby cie nie wkurzal bo tak nie mozna. A jak cos to pisz do nas zawsze ulzy
-
nick nieaktualnyMraugosiu, nie martw się, mój mąż do tej pory nie czai procedury wystąpienia o paszport polski dla dzieci Próbowałam też to wytłumaczyć rodzinie i jedynie wiedzą, że jest skomplikowane U mnie w domu formalnościami zawsze zajmuję się ja
Oublier, z takimi ludźmi się nie dyskutuje i nie tłumaczy, robi się swoje i już. Każdy ma prawo wyboru, a Ty masz prawo zrobić badania prenatalne, bo TAK, bo CHCESZ. Tak jak napisałaś, nie robi się ich jako pretekst do aborcji. Mając te badania można odpowiednio wcześniej pomóc dziecku. Na pewno sama zdajesz sobie sprawę jak głupie teksty zafundowali Ci znajomi. Każdy ma prawo do odmiennego zdania, ale nie ma prawa narzucać go innym. Idziesz, robisz, nikomu nic do tego. Ja też nie cierpię wszystko wiedzących znajomych...
Mraugosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qubiler nie sluchaj glupich ludzi z Azjii jak ja to nazywam takich przemadrzalych glupkow ktorzy nie wiedza przez co przeszlas i jak wazne sa te badania. Mozna tak wiele sie dowiedziec na temat dziecka. Ja jak robilam prenatalne to kolezanka ktora byka w ciazy tez strasznie sie dziwila ze je robie bo przeciez i tak nie usune ciazy jakby tylko po to robiło sie badania prenatalne zeby usunac..... szczegolnie ze masz je na nfz wiec idz i zrob.
ayka, Mraugosia lubią tę wiadomość
-
Ayka makabra z tymi formalnosciami jak tak można Człowiekowi życie utrudniac porazka toz na sama myśl ile zalatwiania juz sie wszystkiego odechciewa ....
Qubiler olej kochana a jak nie to powiedz żeby sie poszli walić (uwaga mam bojowe nastawienie _)_ to twoja sprawa jakie robisz badania i kiedy je robisz a im nic do tego rob swoje i sie nie przejmuj
Ja ostatnio od kuzyna uslyszalam tekst ze jestem w ciąży bo polecialam na swiadczenie 500+ ręce mi opadly i sie wscieklam ( na początku było mi mega przykro po takich słowach ale po chwili mi sie zalaczyl agresor )
Antonowka no i dobrze mu zrobilas ..... Jak zasłużył z moim niestety nie jest tak łatwo ..... i jest mi bardzo przykro tylko ze do niego jak zawsze nie dociera dlaczego
Mam ochotę wyćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 23:04
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Antonowka dziekuje Mordko nawet nie wiesz jak mi sie gęba ucieszyła jak przeczytałam to co napisałaś zawsze staram sie być pogodna osoba no ale zwłaszcza ostatnie dwa dni są dla mnie jak meczarnia nie ogarniam sama siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 23:22
Aniołki
Qubiler robisz prenatalne bo chcesz. Mnie np bardzo uspokajaly jak leksrz nowil ze jest wszystko ok. Robilam tylko usg tetsow z krwi nierobilam bo lekarz powiedzial ze jego zdaniem niema sensu bo z usg jest niskie prawdopodobienstwo. A nikomu nic do tego na jakie badania sie decydujesz.
Ale Dziewczyny patrzac jak skomplikowane procedury sa w irl to u Nas to mocno usprawnili. Maz pojechal zarejestrowal Malego (jeszcze zmienialam termin bonwypadal w kolejnym tyg kiedy niemial juz urlopu) i pptrzebowal tylko 2 dowodow osobistych. Odrazu dostal pesel i mimo ze rejestrowal Mikusia w miescie to odrazu zostal zameldowany pod Naszym adresem i wszystkie formalnosci trwqly 10 min. Az w szoku bylismy. -
Kaktus u nas faktycznie nie jest zle z rejestracja dziecka i z peselem ja zawsze rodze w innym miescie i gminie ale problemu z tymi dokumentami tez nie ma wszystko jest przesylane do mojej gminy i nnawet akt urodzenia moge juz odebrac w urzedzie stanu cywilnego u siebie a nie jak kiedys ze trzeba bylo jechac taam gdzie sie dziecko rejstrowalo. Z tego co pamietam to pesel przyslali nam do domu po okolo 2 rygodniach.
-
Witam się w III Trymestrze mamciu jak to już poważnie brzmi makabra ❤❤ ale kocham To
Miłego dzionka dla was SłonkaAsiek2108, ayka, 1kaktus, buma lubią tę wiadomość
Aniołki
Ja tam jeszcze nie zczaiłam czy moja ma czkawke czy nie ogólnie jest mega aktywna wiec dostaje solidna porcje kopniaków Codziennie ..... W sobotę juz wizyta nie mogę się doczekac
ayka, buma lubią tę wiadomość
Aniołki
Cześć dziewczyny! Przepraszam, że nie dorzucam swoich 3 groszy do każdego tematu, ale czytam Was na bieżąco i kibicuje . U nas do problemow z buzia doszły problemy z brzuszkiem... Bardzo często Mały zanosi się płaczem, mocno wierzga nóżkami i jest wściekle czerwony na buzi. Ewidentnie nie może zrobić kupki . Dziś pierwszy dzień zostaliśmy sami i takie jazdy od rana... Od 5 już 4 razy się karmilismy, spalismy tylko 15 min, zrobiliśmy tysiąc kilometrów na rączkach i walczymy z brzuszkiem wszelkimi znanymi mi sposobami: albo go kładę na brzuszku albo masuje, ogrzewam, albo kładę go bez pieluchy... Już sama nie wiem co robić, a gdzie tam do 15 .Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyantonówka wrote:Hej slonca ja z takim pytaniem czy wasze dzieci w brzuszkach tez tak często maja czkawke bo moja to nawet kilka razy dziennie az czasami mnie to martwi
Aga trzymam kciuki, najgorszy pierwszy dzień :* A myślałaś żeby spróbować z kropelkami? Ja od czasu do czasu daję Małej espumisan jak widzę, że ją pobolewa, albo ma wzdęcia.
Oliwicia, ale zleciało! 3 trymestr to nie przelewki! :*
Oubiler w ogóle się nie przejmuj, ja prenatalne robiłam w obu ciążach, nie wyobrażam sobie nie zrobić, a nikomu nic do tego co nawet (odpukać) z taką wiedzą człowiek zrobi. Poza tym bardzo dużo wad można operować jeszcze w brzuchu, albo wybrać dobry szpital do porodu :*
Ayka Bidulko :* I tak jesteś bardzo dzielna, że sama dajesz sobie radę, niejedna by wymiękła :* Ale dbaj o siebie, zdrówko masz jedno Kochana :*ayka lubi tę wiadomość