kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonowka trzymam kciuki słonko
Reka ok najbardziej poszkodowane w sumie dwa palce ale da sie wyżyćmyslalam ze będzie gorzej
Obecnie jesteśmy na wsi i sie byczymy zostajemy tu planowo do konca tygodnia
Moja młoda leży z gołym tylkiem ❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 14:24
buma, ayka lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Jak tam Mordki u Was u nas leżing plażing w ogrodzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cc60c0421a1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76d060d1a92f.jpgAsiek2108, buma, ayka lubią tę wiadomość
. Małgosia 2017
Aniołki
Witam Kobietki
W maju tego roku straciłam swoje pierwsze maleństwo, a dziś 10 dni po owulacji zrobiłam test i są dwie kreseczkistaraliśmy się z mężem aby szybko się udało i jest, nasze szczęście do nas wróciło.
0202oliwcia, buma, ayka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wspolczuje straty kochanie ale i gratuluje dwóch kreseczek musi być dobrze trzymamy kciuki ❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 15:43
APrzybylska lubi tę wiadomość
. Małgosia 2017
Aniołki
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny :* Zaglądam codziennie, ale rzadko piszę, bo zajmowanie się dwójką dzieci czasem mnie przerasta ;/ Nie mam w co rąk włożyć, a mieszkanie wygląda jak lej po bombie
My dziś byłyśmy na kontroli bioderek, na szczęście wszystko jest w porządku uffff.
Buma gratulacje, pani mgr, ja w pierwszej ciąży też broniłam magistra, nasze dzieciaki zobacz jakie mądre będą
Oliwicia odpoczywajcie Kochane ile wlezie, już ostatnia prostaI już tam nie pucuj, widać, że obowiązki domowe Cię nie lubią, nie ma co kusić losu haha :*
Aprzybylska witaj i mam nadzieję, że do końca będziesz miała bardzo nudną ciążę, a potem będziesz marudzić, że dzidzia nie chce wyjść
APrzybylska, buma, ayka lubią tę wiadomość
-
AgaSY wrote:APrzybylska witaj w naszym gronie! Dawaj znać jak tam beta i usg
Dziękuję za miłe powitanie
co do bety, to wcześniej nie robiłam i teraz też nie będę. Może to naiwne z mojej strony, ale po prostu wiem, że tym razem wszystko będzie w porządku. Na USG wybieram się 27.07 i na pewno dam znać jaki będzie rezultat.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyBuma, tucz Pączusia tucz
Piękna waga!
U mnie w miarę po staremu, choć nie, przepraszam, dostałam okres, pierwszy po porodzie, tak bolesny, że byłam wyłączona z życia przez parę dni, wegetowałam... Mam nadzieję, że usunęłam resztki łożyskaA dzieciaczki super, rosną, rozrabiają, teraz oblegają ukochaną ciocię
APrzybylska, gratuluję ciąży i trzymam mocno kciuki, by tym razem było bezproblemowo i książkowo nudno. Dawaj znać po kolejnych badaniach i wizytach
Oliwcia, bycz się do woli!
Asiek, oj jak ja znam Twój bólUściski dla pięknych Dziewczyn!
Antonówka, jest już decyzja czy zostajesz w szpitalu, czy wychodzisz do domu? Jak wyniki?
Aga, podziel się Kochana upałem, bo u mnie leje, wieje i jest zimno. Tobie będzie lżej, a i ja nie będę musiała włączać grzania, brrrrrr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 00:13
buma lubi tę wiadomość