kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonowka trzymam kciuki słonko
Reka ok najbardziej poszkodowane w sumie dwa palce ale da sie wyżyć myslalam ze będzie gorzej
Obecnie jesteśmy na wsi i sie byczymy zostajemy tu planowo do konca tygodnia
Moja młoda leży z gołym tylkiem ❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 14:24
buma, ayka lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Jak tam Mordki u Was u nas leżing plażing w ogrodzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cc60c0421a1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76d060d1a92f.jpgAsiek2108, buma, ayka lubią tę wiadomość
Aniołki
Witam Kobietki
W maju tego roku straciłam swoje pierwsze maleństwo, a dziś 10 dni po owulacji zrobiłam test i są dwie kreseczki staraliśmy się z mężem aby szybko się udało i jest, nasze szczęście do nas wróciło.
0202oliwcia, buma, ayka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wspolczuje straty kochanie ale i gratuluje dwóch kreseczek musi być dobrze trzymamy kciuki ❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 15:43
APrzybylska lubi tę wiadomość
Aniołki
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny :* Zaglądam codziennie, ale rzadko piszę, bo zajmowanie się dwójką dzieci czasem mnie przerasta ;/ Nie mam w co rąk włożyć, a mieszkanie wygląda jak lej po bombie My dziś byłyśmy na kontroli bioderek, na szczęście wszystko jest w porządku uffff.
Buma gratulacje, pani mgr, ja w pierwszej ciąży też broniłam magistra, nasze dzieciaki zobacz jakie mądre będą
Oliwicia odpoczywajcie Kochane ile wlezie, już ostatnia prosta I już tam nie pucuj, widać, że obowiązki domowe Cię nie lubią, nie ma co kusić losu haha :*
Aprzybylska witaj i mam nadzieję, że do końca będziesz miała bardzo nudną ciążę, a potem będziesz marudzić, że dzidzia nie chce wyjść
APrzybylska, buma, ayka lubią tę wiadomość
-
AgaSY wrote:APrzybylska witaj w naszym gronie! Dawaj znać jak tam beta i usg
Dziękuję za miłe powitanie
co do bety, to wcześniej nie robiłam i teraz też nie będę. Może to naiwne z mojej strony, ale po prostu wiem, że tym razem wszystko będzie w porządku. Na USG wybieram się 27.07 i na pewno dam znać jaki będzie rezultat.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyBuma, tucz Pączusia tucz Piękna waga!
U mnie w miarę po staremu, choć nie, przepraszam, dostałam okres, pierwszy po porodzie, tak bolesny, że byłam wyłączona z życia przez parę dni, wegetowałam... Mam nadzieję, że usunęłam resztki łożyska A dzieciaczki super, rosną, rozrabiają, teraz oblegają ukochaną ciocię
APrzybylska, gratuluję ciąży i trzymam mocno kciuki, by tym razem było bezproblemowo i książkowo nudno. Dawaj znać po kolejnych badaniach i wizytach
Oliwcia, bycz się do woli!
Asiek, oj jak ja znam Twój ból Uściski dla pięknych Dziewczyn!
Antonówka, jest już decyzja czy zostajesz w szpitalu, czy wychodzisz do domu? Jak wyniki?
Aga, podziel się Kochana upałem, bo u mnie leje, wieje i jest zimno. Tobie będzie lżej, a i ja nie będę musiała włączać grzania, brrrrrr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 00:13
buma lubi tę wiadomość