kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry sobotnie
Miałam dzisiaj jechać z mamą na cmentarz, zobaczyć jak wygląda pomnik dziadków, bo po ulewach się usunął i w zeszłym tygodniu była ekipa, która miała go podnieść... Ale no nie dam rady Tak się okropnie szybko męczę, nigdy tak nie miałam. Wyjście z psami tylko za najpilniejszymi potrzebami to już nie lada wyczyn. A co dopiero jechać na drugi koniec miasta...
Wczoraj też poklocilam się ze swoim i coś czuję, że będą nas czekać ciche dni... Poszło o głupotę, która urosła do rangi jakiejś tragedii życiowej, aż zaczęłam się zastanawiać, czy on aby na pewno wiedział na co się pisze planując dziecko Przez tę kłótnie mam okropnego doła... -
Monamis Kochana, nie wiem jak reszta, ale początek ciąży to taki drażliwy etap wydaje nam sie ze wszystko bedzie kolorowo, a potem zdajemy sobie sprawe jak wiele sie zmieni. Ja wiem ze na poczatku tez mialam roznie z M, mi dzialaly hormony, On jeszcze nie przeżywał tego tak jak ja bym chciała i byla spina. To sie zmieni Kochana Mężczyzni czesto zaczynaja uświadamiać sobie co jest na rzeczy jak zobaczą na ekranie Babelka.
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
nick nieaktualnyOublier ja 93 , mam z kolei siostrę w Twoim wieku
Lyanna czasem mam wrażenie że aż za bardzo je czuję, już mnie to pooli męczy bo niektóre są bardzo nieprzyjemne, ale i tak za każdym razem się cieszę bo to raczej dobry znak
monamis, a będzie co raz gorzej z tym zmęczeniem ostatnio mi się winda w bloku zepsuła, myślałam że zejdę na zawał wchodząc na 6piętro.
Kłótnie są i będą, bez nich byłoby nudno, ale jednak najważniejsze żeby później na spokojnie jeszcze przegadać temat i sobie wszystko wyjaśnic, dojść do porozumienia, bez tego nie wyobrażam sobie wspólnego życia. -
Ale mi sie nudzi czekam na M na polibudzie, az skończy egzamin, a potem jedziemy wybrać drzwi!!! Jaram sie bo mieszkanko już nabiera ksztaltow. Postanowiliśmy niev wymieniać okien bo były piękne drewniane i szkoda na plastiki. Wymalowalismy je na kolor "gałka muszkatołowa" suuuuuper wyszło i chce do tego zrobić parapety z cegly Jack myślicie kicz czy nada jeszcze takiego starego klimatu?
Kajula a jak u Was remont?
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Witam Was w piękny listopadowy dzień U nas piękna pogoda, za chwilę wychodzimy na spacerek
Jestem bardzo zadowolona, bo wczoraj załatwiliśmy normalny internet i podpięliśmy się pod netflixa szwagra Dzięki czemu za 10zł oglądamy tyle filmów ile chcemy
Fotela niestety nie udało się kupić, bo nie zmieścił się kuzynce do samochodu będę musiała wymyślić inny sposób. W grudniu jedziemy do Poznania, ale do naszego samochodu tym bardziej się nie zmieści.
A tutaj co tak cicho? Wyprzedaże na "blak frajdej" Was pochłonęły? Upolowałyście coś ciekawego? -
Ja nakupowałam rzeczy dla Dzidzi xD z ekobawełny xD a Wy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 06:24
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Nie kupiłam nic na black friday. Myślałam o tym ale ostatecznie uznałam, że jeszcze nic nie jest mi na tyle potrzebne, żeby już to kupować. Szczególnie, że moja pensja będzie dopiero w tym tygodniu na koncie
A teraz siedzę i się denerwuję, że nie mogę zasnąć, a na 7.30 idę do pracy... Chyba trochę się przestawiłam przez 2 tygodnie zwolnienia, bo mąż pracował większość czasu na popołudnie i siedzieliśmy długo wieczorem/w nocy i późno wstawaliśmy Jutro będę padnięta w biurze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 00:30
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
Na black friday kupiłam sobie z h&m mama bluzkę ciążową przez internet. Promocja -20% i darmowa przesyłka.
U mnie dziewczyny jutro wizyta, za nami już połowa. Zaczynam się denerwować, ale musi być dobrze! -
Haana, na którą masz wizytę? Ja dziś idę do ginekologa,ale dopiero na 18 i już od samego rana czuję stres.Strasznie się boję,zwłaszcza, że ostatnio miałam wizytę 30.10.
Trzymam kciuki za Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 09:14
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
O 16. Do lekarza mam 100 km, więc od rana już zleci zanim zacznę się szykować itd.
100krotka ja za Ciebie również.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 10:08
-
Ja mam ginekologa jakieś 10 minut jazdy autem, więc do 18 będzie się strasznie dłużyło. Żałuję, że mój lekarz nie przyjmuje od rana,bo miałabym już z głowy.
A ja nie jeździłam po żadnych sklepach.Mnie nie kręcą te promocje w stylu: Black Friday,bo nie znoszę tłumów, kolejek do przebieralni itd.
Mój K. właśnie w piątek musiał jechać do centrum miasta i do wszystkich centrów handlowych po drodze były takie korki, że dojazd zajął Mu dwa razy więcej czasu niż normalnie.
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
Hej dziewczyny cały weekend się nie odzywalam bo mieliśmy straszną aferę z M. Otarlismy się o rozstanie. Nie było Mnie w domu nocowalam u przyjaciółki. Ale później długo z eM rozmawialiśmy,że nie ma sensu w nerwach się kłócić lepiej porozmawiać na spokojnie i dopiero jak zauważyliśmy swoje błędy i porozmawialismy to zrobiło się lepiej. No i jednak bardzo się kochamy więc nie można tak wszystkiego przekreślić tym bardziej,że chcemy żeby dziecko miało pełna rodzinę. Mój M wychował się bez Ojca od kiedy skończył 4 latka i wie jak dziecko tęskni. Mój tata zmarł jak miałam 14 lat więc też ciężko bez taty jest. Sorry że się tak rozpisalam ale musialam się trochę wygadać.
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach co tam u dzieciaczkow forumowe ciotki czekają na wieści kochane My wizytę mamy 15 grudnia dopiero ale nie wiem czy wcześniej nie pójdę bo tak strasznie przez ten stres kluje Mnie raz prawa raz lewa strona brzucha.
Hanna, Stokrotka dajcie znac Kochane jak po wizycie. Ja bede bardzo czekać! Na pewno wszystko bedzie w porządku i będziecie całe w euforii ze szczescia! ))
Kajula dobrze ze wszystko jest wyjasnione Kochana. Nie denerwuj sie teraz i pociesze Cie mnie tez czasem kłuje :* a jak terwz sie czujesz?
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Edzia właśnie myślałam,że to pewnie normalny objaw bo wcześniej raz na jakiś czas coś takiego czułam. Ale przez te nerwy to wmawiam sobie,że coś może nie tak. M przestraszył się ze to przez Niego bo Mnie zdenerwował. Ale teraz czujemy się dobrze co jakiś czas czuje delikatnie te uklucia i bardzo bym chciała żeby to było delikatne kopanie ale wiem że to za wcześnie
Kochana jesli to nie sa silne bole to naprawdę nic sie zlego nie dzieje.
Juz niedługo będziemy czuly Nasze Babelki i zaznamy troche spokoju
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Oj czekam na te kopniaczki Martwi Mnie tylko to,że u Mnie brzucha nie widać dopiero jak po całym dniu się najem to coś tam się pokazuje Rozmawiałam z mama i Mnie "pocieszyla" ,że Ona ruchów prawie wgl nie czuła w ciąży i to tak już koło 30tc na ktg było widać że siostra kopię konkretnie niczym zawodowy bokser a Moja mama nie czuje nic.. mam nadzieję że ja jednak ruchy bd czuć porządnie
Też mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja również niczego nie kupowałam Mój Marcin kupił sobie tylko słuchawki, bo stare mu się zepsuły, no i przedłużacz, bo był potrzebny. Chcieliśmy kupić odkurzacz pionowy dla moich rodziców, ale po rozmowie ze sprzedawczynią okazało się, że nie pasuje to do ich potrzeb.Pionowe są o tyle fajne, że zajmują mało miejsca i nie trzeba się schylać, ale mają duuuużo mniejsza moc niż takie tradycyjne i te pionowe należy bardziej traktować jako szczotkę elektryczną... i chyba dużo w tym racji, bo my taki mamy i po prostu nie latamy ze zmiotką i szufelką. Tylko, że my nie mamy dywanów i na same panele jest to wystarczające.
W sobotę byliśmy na imieninach szwagierki i akurat wtedy przyjechał do nich kot, który kupili dla dzieci pod choinkę. Straszny słodziak Rudy Maine Coon. Dzisiaj go znowu zobaczę, może już na tyle się oswoił, że przyjdzie się połasić.
Kajula, nosek do góry, cieszę się, że się pogodziłaś z tatusiem groszka Stres w naszym stanie jest mocno niewskazany. Złoszczenie się na innych, to maszczenie się na własnym zdrowiu. A w naszym wypadku nie tylko na własnym. Pewnie lada dzień z Edzią poczujecie ruchy Ja poczułam dopiero w 20tyg, dokładnie w dniu, kiedy miało urodzić się maleństwo, które niestety poroniłam. Tylko, że ja mam łożysko na przedniej ścianie i przed ciążą miałam lekką nadwagę. Z tego co wyczytałam, to Wy obie jesteście chudzinki, to pewnie poczujecie szybciej. -
Oublier dzięki za mile słowa
Edzia pytalas jak remont idzie dobrze a nawet bardzo. Meble w kuchni stoją czekają aż Marcin drugi raz poszpachluje i pomaluje i będzie je skręcać. Jak skończy to ja mam pole do popisu i będę wszystko wkładać do szafek i zostanie położenie paneli w przedpokoju i salonie i malowanie ścian myślę że do końca przyszłego tygodnia będziemy mieć już wszystko zrobione
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r