kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka wrote:Klaudia, jest dokładnie,tak jak piszesz.
U nas też dziś ładna pogoda,zastanawiam się,czy nie wykorzystać sprzyjającej aury i nie umyć dziś okien. Będę miała spokój do Świąt,a one już od dawna się proszą o czyszczenie.
Najpierw muszę się zwlec z łóżka,bo póki co siedzę jeszcze w piżamie.
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Ja tez bym nie myla Kochana, zreszta jak by sie M dowiedzial to by mi zrobil awanturę i nie tylko On. Także masz zakaz Stokrotko!
Kajula lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Kajula wrote:Oj kochana 4 lata od straty się doczekałam i tak jak mówisz kipie z radośći,że w końcu przyszedł na Nas ten czas Termin porodu mam na 23 maja z om a poroniłam pierwszą ciąże 10 maja więc mam nadzieję,że wtedy nie urodzę tylko dzidziuś poczeka. Przy staraniach bałam się,że będe w ciąży właśnie w maju i strasznie bała bym się tego terminu poronienia,żeby nic się nie stało. Ale przed samym porodem na pewno będzie łatwiej i spokojniej
23maja 2018 będziemy mieli 3 rocznice ślubu Ale nam ładny prezent szykujecie Ja zawsze chciałam ślub w maju i to się udało. No i dzidzię też udało się zmajstrować w maju, podczas podróży z okazji 2 rocznicy ślubu (i przy okazji poślubna ) -
I jeśli chodzi o mycie okien. Mi położna na szkole rodzenia mówiła, że w ciąży lepiej odpuścić mycie okien, bo zbyt długie trzymanie rąk w górze może przyczynić się do odklejenia łożyska. Odpuść sobie. Jezus się nie obrazi jak tym razem nie umyjesz dla niego okien
-
Oublier no to super prezent był by dla forumowej cioci A z tym myciem okien dziewczyny to lepiej odpuścić albo kogoś "wynająć" do tego hehe. Może to czas,żeby swoich facetów pouczyć tego zajęcia ja mam taki plan tym bardziej po remoncie się przyda pomoc
Do poczytania o matkach wariatkach na miłe popołudnie http://joemonster.org/art/41458/Szalone_madki_z_internetu_atakuja_II
Kajula lubi tę wiadomość
-
Moj od kiedy jestem w ciąży myje podlogi, odkurza, podlewa kwiatki sam z siebie... dodam ze kiedyś nie robił nic, ale mi akurat to nie przeszkadzało bo lubię sie zajmować domem
0202oliwcia, Oublier, Kajula lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
100krotka wrote:Klaudia, jest dokładnie,tak jak piszesz.
U nas też dziś ładna pogoda,zastanawiam się,czy nie wykorzystać sprzyjającej aury i nie umyć dziś okien. Będę miała spokój do Świąt,a one już od dawna się proszą o czyszczenie.
Najpierw muszę się zwlec z łóżka,bo póki co siedzę jeszcze w piżamie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 12:21
100krotka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
U nas chorubsko juz prawie puściło zaglądam do Was ale cieżko Was nadrobic także żecze miłego dnia i pozdrawiam wszytskie dziewczynki i maluszków buziki dla was
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Oublier wrote:Do poczytania o matkach wariatkach na miłe popołudnie http://joemonster.org/art/41458/Szalone_madki_z_internetu_atakuja_II
Oliwcia to dobrze jak Wam się poprawia Dużo zdrówka kochana
Kajula wrote:Hahahaha czytałam. Nie wierzę,że te kobiety tak na serio ! A propos świeżaków ja dzisiaj swojego odebrałam hehe Ja nie wiem co te kobiety robią,żeby uzbierać cała kolekcję. Przez trwanie całej akcji udało nam się uzbierać na jednego
Oliwcia to dobrze jak Wam się poprawia Dużo zdrówka kochana
I którego świeżaka sobie wybrałaś? Ja też zbierałam, powiedziałam mamie, że zbieram na Kalafiora Krzysia i dosyć szybko miałam wystarczająca ilość naklejek. Potem po drodze truskaweczka Tosia i normalnie szał... przedwczoraj dorwałam bakłażanka Błażejka Jak już myślałam, że nigdzie nie uda mi się dostać juniora, tym bardziej dokładnie tego, którego chciałam. Na całą kolekcję nie ma szans bez pomocy rodziny i znajomych -
Kochana mamy kalafiora My tam specjalnie nie zbieraliśmy i nikomu nie mówiliśmy,że zbieramy naklejki. Poprostu przy okazji zakupów dostawaliśmy naklejki i uzbierało się nam na jednego świeżaka. To trochę ci się uzbierało świeżaczków
Czyli też macie świeżaka celebrytę, z okładek gazet Tak się zastanawiam... bo około 30 naklejek pooddawałam dzieciom z rodziny a i tak sporo nazbierałam się. I pytanie? Czy ja wydaję za dużo kasy? Czy też sprytnie robiłam zakupy zależało mi tylko na kalafiorze a reszta to przy okazji.
-
Oublier ciężko stwierdzić hehe Ja praktycznie codziennie do biedronki chodzę bo mam pod nosem. A często było tak,że dostawałam 3 naklejki bo dawałam kartę,brałam owoc lub warzywo no i zakupy za 40 zł. A wiele razy było,że zrobiłam zakupy za mniejszą kwotę i specjalnie nic nie dobierałam tylko po to żeby mieć naklejkę. Ja bardzo chciałam brokuła ale niestety teraz nie było więc wybór padł na kalafiora chociaż Marcin myślał o groszku
Odniosę się do wcześniejszej dyskusji o planowaniu terminu porodu Ja jakoś nigdy nie zastanawiałam się nad tym, kiedy chciałabym rodzić. Moim jedynym planem było mieć dzieci przed 30stką. Niestety kilka lat zajęło nam zachodzenie w ciążę i efekcie zabraknie trzech miesięcy, żeby się wyrobić z pierwszym dzieckiem przed trzydziestymi urodzinami Ale jestem tak szczęśliwa, że się udało, że w ogóle mi to nie przeszkadza.
Co do mycia okien, to też słyszałam, że w ciąży nie powinno się tego robić. Podobnie jak wieszać firanek. U nas w tym roku będzie to robił mąż. Nie mogę też odkurzać i nosić cięższych rzeczy, więc od kilku miesięcy w domu robię niewiele
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
Dobry wieczór wszystkim , chętnie dołączę do waszej grupy.
Jestem obecnie w 7 tygodniu bardzo upragnionej ciąży. Udało się za pierwszym podejściem, ale zanim stał się cud, dość długo czekałam, aż mój narzeczony zdecyduje się w końcu na nową rolę Taty.
Pierwsza ciążę poroniłam w 13tc... Ciążę totalnie nieplanowana, ale mimo młodego wieku 16 lat, bardzo tego dziecka pragnęłam. Co roku, w maju, myślę o moim aniołku...KlaudiaSG lubi tę wiadomość