kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, nic takiego mi nie pisalo, ale to dziwne bo nasz ciągle śpi, malo kiedy sie rusza
Kajula lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
karen657 wrote:Dziewczyny, jestem po wizycie i gina i potwierdził ciążę i jest wszystko w porządku Za 2-3 tygodnie będzie coś więcej wiadomo, ale i tak się cieszę Jupiiiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 18:11
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Edzia1993 wrote:Nie, nic takiego mi nie pisalo, ale to dziwne bo nasz ciągle śpi, malo kiedy sie rusza
Spokojnie Kajula gdyby cos było nie tak to na prenatalnych by Ci powiedzieli.
Karen cudownie!!! Gratuluję!
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
U nas wszystko w porządku. Doktor dziś zbadał wszystko dokładnie i dzidziuś dobrze się rozwija. Obejrzał serduszko, główkę, pokazał inne narządy. 368 g szczęścia.
karen657, Oublier, Kajula, 100krotka, Edzia1993, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
Poznaliśmy już w 16 tygodniu i wczoraj tylko się potwierdziło. Czekamy na synka. Nad imieniem jeszcze myślimy, ale zastanawiamy się nad Aleksandrem lub Bartłomiejem.
Mam zdjęcia i filmik z wizyty i nacieszyć się nie mogę.
Btw. czy tylko mi się wydaje, że mój suwaczek stoi w miejscu? Dziś mam 20t3d, a na suwaczku 20t1d.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 07:34
-
Kochana ja dobrze widze 20tyd 3 dzień
Dziewczyny znów mam schiz bo zero objawów ciazowych a do wizyty przeszło 2tyg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 10:27
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
To widocznie u mnie suwaczek się nie przestawia czy coś. ;p
Edzia, jesteś już w skończonym 15 tygodniu. Objawy pierwszego trymestru już mijają. Nie martw się.Edzia1993 lubi tę wiadomość
-
Edzia, nie martw się Tak jak pisze Haana. W drugim trymestrze objawy nieco ustępują. Ja bym osiwiałą gdybym miała przejmować się brakiem objawów.
Ząb nadal boli... chyba przestanę zgrywać bohaterkę i liczyć, że samo przejdzie i jutro przejdę się do dentysty. Może przyjmie od razu... rozmawiałam ze znajomym stomatologiem i powiedział mi, ze być może na razie wystarczy zatruć, ale przez neta ciężko stawiać diagnozę. Od paracetamolu zaczyna mnie już brzuch bolećEdzia1993 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!
Outbiler lepiej idź, ząb raczej nie przestanie boleć ja tez dzisiaj na paracetamolu glowa od wczoraj mi pęka
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Hej dziewczyny jak Wam mija dzień ? Ja dziś odpoczywam trochę rano posprzatalam rozwiesilam pranie wypralam zimową kurtkę zszylam sobie szlafrok co graniczylo z cudem bo moja kotka była chętna do zabawy nitka. Edzia mam wrażenie,że poczułam wczoraj wieczorem i dziś smyranie w brzuchu ale nie jestem pewna czy to to... czekam na pewniejsze odczucia
Kochana ja właśnie tez takie smyrania czasem czuje ale potem dzień, dwa nic i mysle wtedy ze to jelita musialy zabulgotwac.
Ja nastawiam sie ze tak za miesiac bede czuć, mija siostra tez dopiero w 20tyg poczula.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
A ja mam dzisiaj dzien smutku chce mi sie tulic, zaraz bedzie maz mialam z Nim nie jechac na mieszkanie ale tak mi sie chce tulic ze pojade z Nim chociaz przez drogę sie poprzytulam jestem jakas przygnębiona. Tesciowa ciagle narzeka i myślę ze to jest to... od tego ciągłego gadania mam dosyc.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Ciagle sie mnie ludzie pytaja co sie tak malo odzywam ze jestem ostatnio smutna, a zawsze tetnie życiem, a ja tak mam przez nia. Nie mam juz na to siły, a jeszcze wczoraj sie dowiedziałam ze mozemy nie zdarzyć na święta ja tutaj nie zniose świat rozumiem ze ktos czuję sie źle ale codziennie narzekac? Mowic ze nie wiadomo czy sie dożyję wnuka?
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc