kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalciak wrote:Ciężko nie mieć wsparcia... Może to chwilowe, albo zawsze taki był? Może też na swój sposób przeżywa?
Z reguły to opiekuńczy bardzo człowiek. Wyspal się zadzwonił przywiózł co potrzebne.
Zabrał mi przy okazji jedyne zdjęcie z usg dzidziusia
Niestety kilka godzin późnej otrzymałam wyniki bety. Spadła
Czekam na wyrok -
Lekarz tak powiedział? Robili Ci w szpitalu tą betę? Wiesz, że ok 8 tyg ciąży beta spada, może u Ciebie zaczęło się wcześniej? Hipotetycznie mogłaś być też w ciąży bliźniaczej, która nie została zauważona to by wyjaśniało i krwawienie i spadek bety. Ja wiem, że to mało prawdopodobne historie, ale poczekaj jeszcze chwilę ze swoim wyrokowaniem.. Słyszałam już różne rzeczy... Różne nieprawdopodobne historie...JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
nick nieaktualnyalciak wrote:Lekarz tak powiedział? Robili Ci w szpitalu tą betę? Wiesz, że ok 8 tyg ciąży beta spada, może u Ciebie zaczęło się wcześniej? Hipotetycznie mogłaś być też w ciąży bliźniaczej, która nie została zauważona to by wyjaśniało i krwawienie i spadek bety. Ja wiem, że to mało prawdopodobne historie, ale poczekaj jeszcze chwilę ze swoim wyrokowaniem.. Słyszałam już różne rzeczy... Różne nieprawdopodobne historie...
Byłam na usg jest pecherzyk ciążowy zoltkowy zarodka brak .odpowiada termin pecherzyka 5t5d , wczoraj zarodek 6t1d serduszko też już było
Lekarze to wogole nie wiedzą co się dzieje . Mówię że spadła to on mi na to że przecież jest wysoka...
-
to spróbuj zachować spokój, jeśli jest dziecko, jest serduszko, to ciąża może jest młodsza, a niższa beta, to może błąd w laboratorium...i takie rzecz się zdarzają, poczekaj jeszcze chwilę, jeszcze nie stawiaj na tym wszystkim wielkiej kreski!JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
nick nieaktualnyalciak wrote:to spróbuj zachować spokój, jeśli jest dziecko, jest serduszko, to ciąża może jest młodsza, a niższa beta, to może błąd w laboratorium...i takie rzecz się zdarzają, poczekaj jeszcze chwilę, jeszcze nie stawiaj na tym wszystkim wielkiej kreski!
Nic w stawiam , tylko że właśnie przedwczoraj było dziecko i serduszko wczoraj już tylko pęcherzyk -
nick nieaktualnyalciak wrote:a to coś źle zrozumiałam, a usg robił ten sam lekarz, na tym samym sprzęcie? cały czas krwawisz, czy się uspokoiło?
Nie inny lekarz, ale na tym samym sprzecie. Faktycznie jak robiła mi ta babka to było wszytko takie wyraźne, on jak robił to nawet pecherzyk taki ładny nie był jak u niej .
Uspokoilo się już w ta noc co tu przyjechałam. Czasem mam takie delikatne plamienia ale generalnie wkładka czysta . Dziś za cały dzień to jedna plamka taka malutka brązowa -
No to walczymy dalej. U mnie pęcherzyk 7,8 mm bez zarodka, bo jeszcze za wcześnie, dziś 4 tydzień i 5 dzień. Następna wizyta w połowie lipca, a więc i ja muszę uzbroić się w cierpliwość.JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
nick nieaktualny
-
Ja byłam dziś na pierwszej wizycie i nawet usg mi nie zrobił gin... Tak się tym zestresowalam, że na betę pobieglam...
-
alciak wrote:La Belle i co z betą? Ile masz? Pewnie stwierdził, że lepiej chwilę jeszcze poczekać...
13 106 -
nick nieaktualny
-
Zaczęłam plamić, byłam dziś na IP, zrobili usg pęcherzyk ma 14 mm, urósł, wszystko co na tym etapie powinnam mieć na usg jest, wygląda ok, nie widzą przyczyny plamień, poza plamoeniem było też krwawienie. Zrobiłam jeszcze betę, czekam na wynik, wczoraj byłam przekonana, że to koniec... Idę na zwolnienie, nie będę się narażać na chodzenie do pracy z plamieniami, chociaż w sumie nie wiem czy jest jeszcze o co walczyć, czy to już początek końca...JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
nick nieaktualnyalciak wrote:Beta 21 184, nie wiem co myśleć, chyba muszę czekać....
Beta przecież super !
Lez dużo! Naprawdę dużo, ile możesz bo Wiaodmo przy małym dziecku to nie takie proste
Tylko przy becie 21tys powinien być zarodek, ale przy pecherzyku 14mm już nie koniecznie
-
Kochana, ja w niedzielę byłam na sorze, bo też plamilam. Jest podejrzenie, że to od nadzerki. U mnie bije już serduszko. Także nie przejmuj się, wiele dziewczyn ma na początku plamienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 21:14
Loli lubi tę wiadomość