Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam wieczór Wam mija, gaduly?
-
nick nieaktualny
-
Dziewiec.zero ja mam tak od wczoraj.
Dobranockidziewiec.zero lubi tę wiadomość
-
A ja Azję express i dziergam sobie
-
Dzień dobry!
W I trymestrze czułam się, miałam dużo energii, a odkąd zaczął się drugi to padam szybko spać. Mija 12 godzin od wstania i się robię śpiąca
Za dodatkowe prasowanie podziękuję, bo też go nie lubię Ale doszłam do wniosku, że machnę wszystko od razu, zamiast męczyć się z tym kolejnego dnia.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Dzień dobry
Ja jem śniadanie A potem do gina. Oczywiście spotkanie z białym przyjacielem musiało być bo przerwa za dluga
Oj jest stresik. Proszę o kciukiTusianka, dziewiec.zero, APrzybylska, Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Będzie dobrze! Czekamy na info
Ja pewnie wrzucę dopiero wieczorem, bo od razu pójdę zanieść l4 do pracy, więc trochę zejdzie
A, i pojawiła mi się linia na brzuchu Na razie taka delikatna, ale jest!Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tusianka, mam nadzieję
Kciuki za Was
Kurczę jak patrzę na Twój suwaczek to Gabrysia coraz bardziej mi się podoba, a miałam szukać innego imienia -
nick nieaktualnyEla Tusiaczek trzymam kciuki! Ja dzis syna w domu zostawilam bo dalej mocno kaszle i po poludniu znowu przychodnia. Ehhhh odechciewa sie.
Odnosnie zmiany mebli to ja wczoraj zamowilam, w sobote beda tylko wczoraj pomierzylam i nie wiem.czy wejdzie mi lozeczko bu bu bu. Uroki mieszkania w klitce. Jeszcze w sobote maz bedzie malowal takze zapowiada sie fajny dzienTusianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I czekam w kolejce. Opóźnienie niestety jest
-
Tęskniąca- piękny brzusio ja mam wrażenie że każdego dnia jetem większa, aż się boję co będzie w marcu
Magdzia- czekamy na foto, pokaż nam się wreszcie
co do pytania na forum, to kłania się edukacja w szkołach, albo takie tematy zostają omijane szerokim łukiem, albo jak już są poruszane to dzieciaki się wygłupiają, żartują i tyle z tego, a potem wychodzą takie kwiatki.. przykre.
dziewiec.zero - tak, witamy w II trymestrze
chociaż "obiecywano nam" lepsze samopoczucie w tym IItrym. to ja jakoś różnicy nie czuję wczoraj przez ten ból głowy wróciły wymioty po 1,5tyg spokoju! a dziś od rana mi niedobrze, ecch..
a tak z innej beczki- czytałam że w IItrym wzrasta libido i można nadrabiać za Itrym, jak z tym u Was? bo u mnie na obiecankach się skończyło mąż pokutuje.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć!!! Mieliśmy jechać na zakupy po 10, ale rano ledwo śniadanie zrobiłam, bo słabo. No i zakupy po 11.
Elka kciuki!!!
APrzybylska mały i ładny brzusio. U mnie znowu kg do przodu! Szlag by to.
Tusianka dobrze, że śpisz. U mnie z tym różnie, ogólnie to kiepsko!
Dziewiec.zero tak zaczęłaś 2 trymestr!
Aga u mnie nie wzrosło a chyba zmalało. Fotka będzie:-) -
Dzień dobry ja zacznę od męczącego narzekania, że się nie wyspałam
i od razu przejdę, że mocno trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Magdzia dziękuję
Dziewięc.zero witamy w II trymestrze może u Ciebie będzie lepiej, u mnie nic się nie zmieniło. Zawroty głowy, wzdęcia, ból piersi ... ah uroki
Co do libido, to jakoś szczególnie nie odczuwam wzrostu, może tak samo lub mniej "mi się chce". Brzuch mnie pobolewa, nadal to napięcie mi się pojawia, więc wolę nie ryzykować. Chociaż mąż ma na delegację wyjechać, więc może coś jednak
Dziś jadę do babci, znowu po pocztę dla dziadka. I potem wybieram się do mojego sklepu na kawę i ploteczki14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Jestem gaduly Ale tylko na chwilę. Wracam do domu a potem się zbieramy do mojej mamy odwiedzić
Maluszek fikal cały czas 9cm. W przeciwieństwie do starszego brata nie chowal co ma między nóżkami
Łóżeczko będzie niebieskieRene, aga_90, Magdzia85F, Tusianka, dziewiec.zero, monroe, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość