Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,można tu dołączyć?
Ja wczoraj zrobiłam sobie zdjecie ale nie wiem jak to się wrzuca
Ja praktycznie w ogóle nie tyję, aż się martwię czy to ok. Od początku max 1,5kg i waga stoi w miejscu. W poniedziałek mam gina, zobaczymy co powie.Magdzia85F, APrzybylska, Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
-
Myszkaka witaj jasne że można
-
nick nieaktualnyCześć myszkaka:-)
Zapraszamy!!! No to dobrze, że nie tyjesz. Do 2 kg podobno norma w 1 trymestrze, więc się nie martw. Daj znać, jak po wizycie.
Dokładnie jak napisała Tęskniąca, tylko wybierz opcja forum i jak będziesz kopiować link to ten co jest w . -
Ellka wrote:Jestem gaduly Ale tylko na chwilę. Wracam do domu a potem się zbieramy do mojej mamy odwiedzić
Maluszek fikal cały czas 9cm. W przeciwieństwie do starszego brata nie chowal co ma między nóżkami
Łóżeczko będzie niebieskie
Magdzia brzuszek w sam raz, a zakupy chyba udane
aga, tusia czekamy na wieści.
Ja dziś wyniuniałam swojego siostrzeńca aż miło, teraz wrosłam w kanapę.Magdzia85F, Ellka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
myszkaka wrote:Cześć dziewczyny,można tu dołączyć?
Ja wczoraj zrobiłam sobie zdjecie ale nie wiem jak to się wrzuca
Ja praktycznie w ogóle nie tyję, aż się martwię czy to ok. Od początku max 1,5kg i waga stoi w miejscu. W poniedziałek mam gina, zobaczymy co powie.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyAPrzybylska dokładnie zbyt szybki przyrost wagi.
Zakupy udane, ale upatrzyłam jeszcze trochę ciuchów. Ale tyle wydałam, że aż słabo mi się zrobiło.
Ja zjadłam flaczki i mnie chwilę posmyrało w brzuchu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 18:09
APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie
Oswajam się powoli z tą myślą, bo bardzo nastawilam się na dziewczynkę, a tu niespodzianka- będzie Wiktor! Pan doktor powiedział że na 100%
Zdrowy, rozwija się prawidłowo, serduszko 148ud/min, waży 123g, już za duży by mierzyć, nie mieścił sie cały na ekranie :d
Za to moja waga stoi w miejscu, chociaz brzuch rośnie :dMagdzia85F, APrzybylska, Ilona92, Tęskniąca, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, też nastawialam się na dziewczynkę A tu chłopczyk na 99%.
Widzę że sporo naskrobalyscie Ale niestety nie mam sił nadrabiać. Padam na twarz -
aga_90 wrote:Już po wizycie
Oswajam się powoli z tą myślą, bo bardzo nastawilam się na dziewczynkę, a tu niespodzianka- będzie Wiktor! Pan doktor powiedział że na 100%
Zdrowy, rozwija się prawidłowo, serduszko 148ud/min, waży 123g, już za duży by mierzyć, nie mieścił sie cały na ekranie :d
Za to moja waga stoi w miejscu, chociaz brzuch rośnie :d14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b533c2950e5d.jpg
Nie wiem czy zadziała mój wczorajszy brzuch, ale raz jest większy, a raz mniejszy.
U nas też chłopiec coś dużo tych chłopców sypnęło na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 18:49
APrzybylska, aga_90, Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor
Gratuluje udanych wizyt, cieszę sie z pozytywnych wiadomości!
Witamy niwa koleżankę.
Byłam u gin odebrałam cytologię i grupę , wr niw zrobili od sierpnia! Duzo osob odpisy brały i jakies to dziwne. Chyba ostatni raz tam byłam no czyje die niedopieszczona co to za wizyta jak ginekolog wypisze badania , da skierowanie na badania, zapyta czy nie było krwawień a usg jest od innego lekarza. A na ta morfologię i mocz stać mnie zeby robic u swojego ginekologa. Troche to dziwne wszystko. Nie dawno wróciłam do domu. A i oczywiscie w cytologii wyszedł grzyb i dostałam pimafucin, ale czesto miałam infekcje wiec jutro wykupie bo dzis nie miałam jak.
Magdzia co takie luźne te ubranka? Wyglądasz na szczupła kobietę mi dzis brzuch tak wywaliło jakbym sie kapusty z grochówka objadla:o
I dzis oglądałam wózek, ktory był do sprzedania u sąsiadki cioci . Znowu zapomniałam nazwę ale zaraz mi sie przypomni. Wygodny, gondola, spacerówka i nosidełko za 309zl, wyczyszczone , bez zadrapań, lekkie, koła obracające sie i blokowane na prosto, duze pompowane , ale uwaga uwaga ma 7lat!! Jak nowy wyglada. Czy jest sens dla kupiwac cos lepszego jak nie mieszkam w mieście i nie wychodzę na super spacery do łazienek czy pałacu w wilanowie?
Ale to i tak dopiero zakup na przyszły bądź jeszcze kolejny miesiąc zeby i dla nas było cos na przyjemność -
Dzięki
A w ogóle dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że jak się bierze euthyrox czy letrox na tarczycę to witaminy powinno się dopiero min 4h później bo się gorzej wchłaniają! Ktoraś z Was bierze? Mnie lekarz o tym nie poinformował mam nadzieję że to jakoś nie zaszkodziło dziecku bo jednak kwas foliowy jest bardzo ważny -
nick nieaktualnyCześć Ilona:)
Bo kupiłam już na zaś tą koszulę a sweter rozmiar M no i kupię koszulę za tyłek. Ja mam szerokie biodra i wąską dość górę, więc dlatego dość szerokie te ciuchy. Ale jak byłam chudsza, to też miałam kilka takich szerokich.
A z tym wózkiem to nie boisz się, że coś trzeba będzie wymieniać? Ale kurcze 300 zł to jak za darmo.
My dzisiaj z Mężem podczas spaceru patrzymy na wózki. No i czasem jak doda się do nich Mamę, która ten wózek prowadzi, to lans na dzielni musi być
myszkaka ja biorę rano letrox a witaminy biorę dopiero przed snem. Więc szczerze w tym temacie, to nie pomogę. -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Cześć Ilona:)
Bo kupiłam już na zaś tą koszulę a sweter rozmiar M no i kupię koszulę za tyłek. Ja mam szerokie biodra i wąską dość górę, więc dlatego dość szerokie te ciuchy. Ale jak byłam chudsza, to też miałam kilka takich szerokich.
A z tym wózkiem to nie boisz się, że coś trzeba będzie wymieniać? Ale kurcze 300 zł to jak za darmo.
My dzisiaj z Mężem podczas spaceru patrzymy na wózki. No i czasem jak doda się do nich Mamę, która ten wózek prowadzi, to lans na dzielni musi być
myszkaka ja biorę rano letrox a witaminy biorę dopiero przed snem. Więc szczerze w tym temacie, to nie pomogę.
Mnie akurat lans juz przeszedł i wole funkcjonalność i wygodę ja biore pod uwagę pranie mózgu ludziom,,ktorzy zastawia sie a pokażą . Mi to przeszło . Jest sporo niepotrzebnych rzeczy fla noworodka, kiedys było mniej i ludzie zdrowsi niz teraz, a oprócz wózka i łóżeczka nie było a i żadnych pampersow tylko tetrowki, ktore sie ptaki, ale to mozna gadac i gadac