Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
pomarańczka_33 wrote:ech... czy Ty masz litość? serniczki? toć ja mam właśnie ślinotok
a ja rozwiesiłam pranie i ledwo dycham - wkurza mnie to że do niczego się nie nadaję...
Ja też właśnie wieszałam pranie Nie masz się co wkurzać, właśnie "produkujesz" nowego człowieka, a to całkiem spore COŚ W ogóle to zauważyłam, że dzieli nas tylko jeden dzień
Magdzia chyba jutro wybiorę się po sernik przez Ciebie.pomarańczka_33, Magdzia85F lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
no ja niby wiem, ale ja jestem z natury osobą bardzo niezależną i mi dziwnie w obecnej sytuacji ale oczywiście Maleństwo teraz jest najważniejsze
Faktycznie! zobaczymy, które pierwsze wyjdzieAPrzybylska lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Tak, Maleństwo jest ważne i to niezaprzeczalnie, ale Ty też musisz o siebie dbać, żeby ono prawidłowo się rozwijało. Czyli oboje jesteście ważni
Rozumiem Twoją wewnętrzną frustrację, bo ja dziś płakałam, że chcę ubrać się w stare spodnie (rozmiar 36). Poza tym też nigdy Księcia z Bajki nie potrzebowałam by wybawiał mnie z opresji a teraz organizm szybko mówi dość.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Magdzia85F wrote:Pomarańczka
APrzybylska jaki lubisz??
Ja sernik najbardziej tradycyjny jaki może być albo mojej mamy złotą rosęMagdzia85F lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAnaMarie prenatalne wyszły ok? Rączki, nóżki są? Główka na miejscu. To się nie masz czym martwić.
I pamiętaj, że przy wkręcaniu sobie, tylko będzie Ci się ciąża dłużyć i Dziecko zestresujesz.
Postaraj się jakoś zrelaksować i o tym nie myśleć. Będzie dobrze wszystko:-) zobaczysz.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:witam po dłuższej nieobecności
u nas ok poza jednym wynikiem krwi który niestety wyszedł źle jest to dosyć poważna sprawa...i nie jestem w stanie w tej chwili nic z tym zrobić
Czasami wyniki krwi źle wychodzą, najważniejsze jest usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 08:01
dziewiec.zero, Rene lubią tę wiadomość
-
Rene, trzymaj się, jestesmy z Toba ....przytulamy.
A ja wczoraj miałam babski wieczór, było nieziemsko doprowadziłam się do porzadku wreszcie - makijaz, sukienka - od razu lepiej
wróciłam przed 23.00 ale pod koniec juz sie męczylam troche. No i dziś spałam do 8.45 nowego czasu co prawda z przerwami na siku
No i sie pochwalilam ciążą, dziwnie mi z tym było, miałam watpliwosci czy dobrze zrobilam, ale teraz moze nie bede sie czula taka "ukryta, schowana i samotna" bo do tej pory wiedzial o ciazy tylko tatus malenstwa.
Spokojnej niedzieli wszystkimMagdzia85F, APrzybylska, Ilona92, aga_90, BP 02, Rene lubią tę wiadomość
-
AnaMarie88 nie martw się, wszytko będzie dobrze. A dzieciaki z powiedzmy niedoskonałościami są nie raz dużo szczęśliwsze i bardziej doceniają to co mają niż te 100% zdrowe.
Rene co to za wynik? Jeśli nie chcesz pisać, to zrozumiem i mam nadzieję, że się wyjaśni. Jestem z Tobą.Rene lubi tę wiadomość
Jeżeli chodzi o deformacje to na połówkowych jest to ostatni dzwonek by cos zauważyć, najlepiej wtedy wykonywać usg 3/4D i wtedy lepiej widac niz chyba na zwykłym usg. Nie wierz w te przesady bo mi tez niektórzy mowili nie patrz za długo na kogos bo takie sie urodzi dziecko itp itp. Kiedys nie było usg , badan, kobiety były pozostawione same w sobie. Teraz na usg widac nawet poszczególne paluszki. Mi mowili żebym nie chodziła pod sznurkami bo dziecko bedzie oplecione pępowina, zeby o tym nie myślec czesto przechodzę , jak wieszałam oranie lub w jednym pomieszczeniu tak sa drzwi zabezpieczone. W chwili poczęcia dziecko juz z gory ma zaplanowany plan działania z budowa anatomiczna . Nie mąrtw sie. Dziecko jest piękne i zdrowe.
Rene trzymam kciuki zeby kradnąc badanie sie mylili.
Udanej niedzieli ! -
nick nieaktualnyHello!
Rene trzymam kciuki! Mam nadzieję, że to przejściowe problemy i nie będą miały wpływu na Was!
Tęskniąca fajny post, taki optymistyczny. Jak reakcja osób, którym powiedziałaś?
Ja mojej najlepszej koleżance jeszcze nie powiedziałam. Mieszka w UK. Widzę się z Nią w grudniu.
AnaMarie jak dziś humor??
Pogoda paskudna. Planów na dziś zero. Serial obejrzeliśmy wczoraj cały:-P do 24 oglądaliśmy.
Miłego dnia!Rene lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:
Tęskniąca fajny post, taki optymistyczny. Jak reakcja osób, którym powiedziałaś?
Ja mojej najlepszej koleżance jeszcze nie powiedziałam. Mieszka w UK. Widzę się z Nią w grudniu.
Były gratulacje i niedowierzania, że się w końcu zdecydowałam, ale pozytywnie byłoMagdzia85F, Tusianka, Rene lubią tę wiadomość
-
U mnie podobnie, brak planów i w ogóle chęci na cokolwiek. Leje, wieje ...
Jutro jadę oddać krew na badania, bo już 02.11 zobaczę moją Kluseczkę
Wstępnie zaplanowałyśmy już z siostrą roczek jej synka, który chcemy połączyć chrzcinami mojego maleństwa. 21-22.07 - bo u nas w rodzinie lipiec to naszpikowany okazjami miesiąc. Czy to nie za szybko takie plany? Moja starsza siostra jeszcze nie wie, że będzie znowu ciotką. Z tym, że na chrzciny Radzia się nie pofatygowała14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
A my wczoraj byliśmy w knajpie i zamówiłam polędwiczki cielęce. Przynieśli mi różowe w środku, poprosiłam o dopieczenie ale za chwilę przynieśli niewiele różniące się od tych pierwszych.. Trochę może lepiej, ale na pewno nie upieczone w 100%. Odkroiłam niby te najbardziej różowe fragmenty, ale teraz żałuję że w ogóle to zjadłam myślicie, że toxo przy takim pieczeniu zostaje zabita, czy nie wiadomo?