Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęskniąca wrote:Dzień dobry,
wyszło na to, że jestem przesądna...haha...mój wynik 8/11
miłej zabawy
http://www.edziecko.pl/edziecko/13,143484,10197,znasz-przesady-ciazowe-to-wcale-nie-jest-taki-latwy-quiz.html?bo=1#BoxLSCz14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
zmobilizujcie mnie do ruszenia się jak rano siadłam na kanapie tak siedzę a na 18 muszę dotrzeć do Męża do pracy i potem jedziemy na wycieczkę kupić drabinę i żyrandole do przedpokoju
Magdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyPomarańczka e tam. Leż sobie. Gdzie kupujesz żyrandole? My mamy fajne z Ikei:-) uważam, że to były najgorsze zakupy do mieszkania! Lampy!
U mnie Mąż właśnie podłogę myję. Bo poszłam do łazienki na kolanach umyłam i brzuch zaczął boleć. I dlatego leżę.
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
hahah Magdzia, jesteś mistrzynią mobilizacji
ja bym najchętniej do Obi pojechała bo obejrzałabym też krzaczki do ogródka przy okazji ale zgadzam się, że z żyrandolami miałam i mam największy problem na szczęście został już tylko ten przedpokój
mój Mąż wczoraj miał wolny dzień to posprzątał a ja dzisiaj tylko pranie muszę zrobić na wyjazd, na Wszystkich Świętych jedziemy do mojej MamyKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnymy wszystko chcieliśmy mieć od razu, więc bokiem już mi wychodziły te jeżdżenia.
No dziś sobota, to trzeba się przygotowywać do niedzieli:-D
Mój dziś pranie i sprzątanie. Zmienia się facet
My nigdzie nie jedziemy na 1listopada, bo tak jakoś wyszło. -
u nas też był czas, że jak widziałam na horyzoncie castoramę to objawy alergii miałam teraz już praktycznie wszystko mamy ale brak światła w przedpokoju jest mocno upierdliwy więc postanowiłam to jak najszybciej zmienić
ta niedziela u mnie też będzie kiepska bo mąż od 11 do 19 będzie robotał i bedę sama siedziałaKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie, czy Wy też macie teraz mega suchą skórę? A jeśli tak to jak sobie z tym radzicie? Ja odkąd pamiętam miałam suchą ale teraz to się zwyczajnie łuszczę, szczególnie nogi, brzuch i przedramionaKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
U mnie zawsze była mega sucha, że aż się świeciłam, a teraz nie mam z tym problemu. Ale może to dzięki regularnemu wcinaniu tabletek, wcześniej nigdy mi to nie wychodziło Pomarańczka a smarujesz się czymś? Łykasz coś?
Skończyłam sprzątanie, teraz lecę do Biedronki, chcecie coś?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
pomarańczka_33 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy Wy też macie teraz mega suchą skórę? A jeśli tak to jak sobie z tym radzicie? Ja odkąd pamiętam miałam suchą ale teraz to się zwyczajnie łuszczę, szczególnie nogi, brzuch i przedramiona
Zwiększ podaż wit D, jedz sporo olejów zimnotliczintch, nawet mozesz sie nimi smarować. Ja kupiłam kokosa w świeczce i jest super. Zmień zel pod prysznic. Ja tez mam ciagle sucha skore, ale przywykłam. Najgorsze sa piszczele i dłonie. -
Smaruje się po kąpieli i jest ok ale rano już jestem biała zastanawiam się czy się w jakimś olejku nie kąpać? Wit D przyjmuję w Pregnie Plus mówicie że to za mało?
Aprzybylska - pączusia poproszęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 13:32
Spróbuj na mokrą skórę po kąpieli smarować się oliwką. Ja gdy już dostawałam szału, bo skóra aż trzeszczała, robiłam tak kilka dni z rzędu i pomagało. Tylko najzwyklejszą oliwką, jak z dzieciństwa.
A na opakowaniu sprawdzałaś czy to jest pełna dzienna dawka?
Pączuś czeka akurat sama miałam ochotępomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
no ja niby mam to nieszczęsne haszi ale na szczęście niezbyt mocno zaawansowane i nie wymaga w teraz leczenia, jestem pod obserwacją
w takim razie zaopatrzę się w oliwkę - oby pomogła
APrzybylska - rzuć mi pączusia, jak się dobrze zamachniesz to może doleciMagdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJa zawsze mam sucha skore wiec sie nie wypowiem ale sposob z oliwka moze byc dobry.
My juz po sprzataniu i po zakupach. I po sorze.. niestety ale do 1 w nocy rychalam jakbym miala sie udusic i dzisiaj wizyta u lekarza. Zapalenie krtani i tchawicy, dostalam antybiotyk.
Czy wy wiecie ze juz czuje ruchy? I wczoraj maz widzial na dole brzucha takie delikatne pukniecia. A do szczuplych nie naleze. Jestem w szoku ze tak wcześnie chociaz z synem czulam w 16tyg. Cudowne uczucie ale takie nierealne. 7cm a taka sila czuje takie jak przesuniecia, laskotania
Dzis juz leze i odpoczywamMagdzia85F, Etoilka, aga_90 lubią tę wiadomość
-
dziewiec.zero to teraz odpocznij i skup się trochę na swoim zdrowiu
Ponoć w drugiej ciąży znacznie szybciej się czuje, bo wiesz czego masz się spodziewać i łatwiej rozpoznać maluszka Więc dlaczego nierealne.
Ja już też odpoczywam. Podałam na obiad domowe zapiekanki z kiełbaską i cebulką. Na deser lody i ciasto czekoladowe, a teraz trawię jeszcze czekam aż pranie się skończy.
myszkaka słodkich snów. mam nadzieję, że ból minie.myszkaka, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
a tak dla relaksu słodkości:
https://www.patpat.com/category/Baby-Toddlers/Baby-Toddler-Girl/One-Pieces.html?utm_source=FB&utm_medium=dannie&utm_campaign=dannie&utm_term=Dannie9-8/31-6-eu
Magdzia85F lubi tę wiadomość
APrzybylska wrote:a tak dla relaksu słodkości:
https://www.patpat.com/category/Baby-Toddlers/Baby-Toddler-Girl/One-Pieces.html?utm_source=FB&utm_medium=dannie&utm_campaign=dannie&utm_term=Dannie9-8/31-6-euAPrzybylska, Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:a tak dla relaksu słodkości:
https://www.patpat.com/category/Baby-Toddlers/Baby-Toddler-Girl/One-Pieces.html?utm_source=FB&utm_medium=dannie&utm_campaign=dannie&utm_term=Dannie9-8/31-6-eu
Piękne!!!
Mnie dziś też coś doskwiera na dole, ale po lewej stronie. Ech. Zrobiliśmy serniczki i stygną. -
Magdzia85F wrote:Zrobiliśmy serniczki i stygną.
a ja rozwiesiłam pranie i ledwo dycham - wkurza mnie to że do niczego się nie nadaję...Magdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka