Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęskniąca wrote:Dzień dobry,
wyszło na to, że jestem przesądna...haha...mój wynik 8/11
miłej zabawy
http://www.edziecko.pl/edziecko/13,143484,10197,znasz-przesady-ciazowe-to-wcale-nie-jest-taki-latwy-quiz.html?bo=1#BoxLSCz14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
zmobilizujcie mnie do ruszenia się
jak rano siadłam na kanapie tak siedzę
a na 18 muszę dotrzeć do Męża do pracy i potem jedziemy na wycieczkę kupić drabinę i żyrandole do przedpokoju
Magdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyPomarańczka e tam. Leż sobie. Gdzie kupujesz żyrandole? My mamy fajne z Ikei:-) uważam, że to były najgorsze zakupy do mieszkania! Lampy!
U mnie Mąż właśnie podłogę myję. Bo poszłam do łazienki na kolanach umyłam i brzuch zaczął boleć. I dlatego leżę.
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
hahah Magdzia, jesteś mistrzynią mobilizacji
ja bym najchętniej do Obi pojechała bo obejrzałabym też krzaczki do ogródka przy okazjiale zgadzam się, że z żyrandolami miałam i mam największy problem
na szczęście został już tylko ten przedpokój
mój Mąż wczoraj miał wolny dzień to posprzątała ja dzisiaj tylko pranie muszę zrobić na wyjazd, na Wszystkich Świętych jedziemy do mojej Mamy
nick nieaktualny
my wszystko chcieliśmy mieć od razu, więc bokiem już mi wychodziły te jeżdżenia.
No dziś sobota, to trzeba się przygotowywać do niedzieli:-D
Mój dziś pranie i sprzątanie. Zmienia się facet
My nigdzie nie jedziemy na 1listopada, bo tak jakoś wyszło. -
u nas też był czas, że jak widziałam na horyzoncie castoramę to objawy alergii miałam
teraz już praktycznie wszystko mamy ale brak światła w przedpokoju jest mocno upierdliwy więc postanowiłam to jak najszybciej zmienić
ta niedziela u mnie też będzie kiepska bo mąż od 11 do 19 będzie robotał i bedę sama siedziałaKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie, czy Wy też macie teraz mega suchą skórę? A jeśli tak to jak sobie z tym radzicie? Ja odkąd pamiętam miałam suchą ale teraz to się zwyczajnie łuszczę, szczególnie nogi, brzuch i przedramionaKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
U mnie zawsze była mega sucha, że aż się świeciłam, a teraz nie mam z tym problemu. Ale może to dzięki regularnemu wcinaniu tabletek, wcześniej nigdy mi to nie wychodziło
Pomarańczka a smarujesz się czymś? Łykasz coś?
Skończyłam sprzątanie, teraz lecę do Biedronki, chcecie coś?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
pomarańczka_33 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy Wy też macie teraz mega suchą skórę? A jeśli tak to jak sobie z tym radzicie? Ja odkąd pamiętam miałam suchą ale teraz to się zwyczajnie łuszczę, szczególnie nogi, brzuch i przedramiona
Zwiększ podaż wit D, jedz sporo olejów zimnotliczintch, nawet mozesz sie nimi smarować. Ja kupiłam kokosa w świeczce i jest super. Zmień zel pod prysznic. Ja tez mam ciagle sucha skore, ale przywykłam. Najgorsze sa piszczele i dłonie. -
Smaruje się po kąpieli i jest ok ale rano już jestem biała
zastanawiam się czy się w jakimś olejku nie kąpać? Wit D przyjmuję w Pregnie Plus mówicie że to za mało?
Aprzybylska - pączusia poproszęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 13:32
Spróbuj na mokrą skórę po kąpieli smarować się oliwką. Ja gdy już dostawałam szału, bo skóra aż trzeszczała, robiłam tak kilka dni z rzędu i pomagało. Tylko najzwyklejszą oliwką, jak z dzieciństwa.
A na opakowaniu sprawdzałaś czy to jest pełna dzienna dawka?
Pączuś czekaakurat sama miałam ochotę
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
no ja niby mam to nieszczęsne haszi ale na szczęście niezbyt mocno zaawansowane i nie wymaga w teraz leczenia, jestem pod obserwacją
w takim razie zaopatrzę się w oliwkę - oby pomogła
APrzybylska - rzuć mi pączusia, jak się dobrze zamachniesz to może doleciMagdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJa zawsze mam sucha skore wiec sie nie wypowiem ale sposob z oliwka moze byc dobry.
My juz po sprzataniu i po zakupach. I po sorze.. niestety ale do 1 w nocy rychalam jakbym miala sie udusic i dzisiaj wizyta u lekarza. Zapalenie krtani i tchawicy, dostalam antybiotyk.
Czy wy wiecie ze juz czuje ruchy? I wczoraj maz widzial na dole brzucha takie delikatne pukniecia. A do szczuplych nie naleze. Jestem w szoku ze tak wcześnie chociaz z synem czulam w 16tyg. Cudowne uczucie ale takie nierealne. 7cm a taka silaczuje takie jak przesuniecia, laskotania
Dzis juz leze i odpoczywamMagdzia85F, Etoilka, aga_90 lubią tę wiadomość
-
dziewiec.zero to teraz odpocznij i skup się trochę na swoim zdrowiu
Ponoć w drugiej ciąży znacznie szybciej się czuje, bo wiesz czego masz się spodziewać i łatwiej rozpoznać maluszkaWięc dlaczego nierealne.
Ja już też odpoczywam. Podałam na obiad domowe zapiekanki z kiełbaską i cebulką. Na deser lody i ciasto czekoladowe, a teraz trawięjeszcze czekam aż pranie się skończy.
myszkaka słodkich snów. mam nadzieję, że ból minie.myszkaka, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
a tak dla relaksu słodkości:
https://www.patpat.com/category/Baby-Toddlers/Baby-Toddler-Girl/One-Pieces.html?utm_source=FB&utm_medium=dannie&utm_campaign=dannie&utm_term=Dannie9-8/31-6-eu
Magdzia85F lubi tę wiadomość
APrzybylska wrote:a tak dla relaksu słodkości:
https://www.patpat.com/category/Baby-Toddlers/Baby-Toddler-Girl/One-Pieces.html?utm_source=FB&utm_medium=dannie&utm_campaign=dannie&utm_term=Dannie9-8/31-6-euAPrzybylska, Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:a tak dla relaksu słodkości:
https://www.patpat.com/category/Baby-Toddlers/Baby-Toddler-Girl/One-Pieces.html?utm_source=FB&utm_medium=dannie&utm_campaign=dannie&utm_term=Dannie9-8/31-6-eu
Piękne!!!
Mnie dziś też coś doskwiera na dole, ale po lewej stronie. Ech. Zrobiliśmy serniczki i stygną. -
Magdzia85F wrote:Zrobiliśmy serniczki i stygną.
a ja rozwiesiłam pranie i ledwo dycham - wkurza mnie to że do niczego się nie nadaję...Magdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka