Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! To moje dziecko dzis oszalalo w brzuchu takiej aktywnosci to jeszcze nie mialo
Cudowne uczucie ♡
Eh, jazda konna... kocham i tez ubolewam, ze teraz nie moge jezdzic... mielismy sesje zdjeciowa slubna w stadninie ♡♡♡
Co do konfliktow miedzy miastami to u nas odwieczna "wojna" miedzy Gdanskiem a Gdynia
wiecie co mozna kupic fajnego w Gdyni?
Bilet do Gdanska xD
Ilona92, dziewiec.zero, pomarańczka_33, Tusianka, Magdzia85F, Tęskniąca, APrzybylska, aga_90, BP 02 lubią tę wiadomość
-
rozumiem Waszą miłość do koni bo mam siostrę koniarę, która urodziła 1 kwietnia i też długo jeździć nie mogła ale już to nadrabia
a u nas jest "wojna" pomiędzy Warmią i Mazurami, jak ktoś na Warmiaka powie, że jest z Mazur to jest uuuu gorąco mnie zawsze rozbraja jak ktoś mówi, że był na Mazurach w OlsztynieIlona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Czesc dziewczyny!
Emily rozsmieszylas mnie na maxa!
Dla zainteresowanych od dzis w Łodzi jest Ramen festiwal:)
Mnie dzis czeka lekkie ogarnianie w domu i czyszczenie z gotowaniem "lodówki"
No i pokaże Wam moj brzuch. Wczoraj udało mi sie nagrać uderzenia
Bobasa w brzuchu, tak sie wczoraj ruszali po kolacji jak szalone, z lewego boku na Orawy i to wzdłuż, az brzuch sie dziwny zrobił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 10:37
Tusianka, pomarańczka_33, Magdzia85F, Tęskniąca, APrzybylska, Sylwiaa95, monroe, myszkaka, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
Emily dobry ten żart z Gdańskiem i Gdynią
Pomarańczka widziałaś Małą na 3d?
Ilona ale brzuszek. Zmienił Ci się kształt:-)
U mnie Maleństwo tak się ułożyło, że na dole nad samą pipka, aż miałam pofalowane, górki i dołki, dosłownie. Ale dość mi niewygodnie było.
Ciekawe kiedy powędruje wyżej?
U nas słońce się przebija! Więc musi być dziś lepszy dzień! Miłego dnia:-)pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
No tu stuknęła równa połowa dzisiaj! Nie mam pojęcia, kiedy to przeleciało
U nas dalej szaro i ma podobno padać. A ja tymczasem dojadam śniadanie i się będę zbierać do lekarza
Udanego dnia dziewczyny!pomarańczka_33, Magdzia85F, APrzybylska, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Magdzia, widziałam przez chwilę ale generalnie Maleńka jest wstydnisią bo cały czas buźkę rączką zakrywała nie chciała pokazać twarzyczki ani zapozować do zdjęcia najchętniej eksponowała kręgosłup - piękny
a w pewnym momencie podczas badania uniosła kciuk w górę w geście "ok"
waży 320 g, i rozwija się prawidłowo, łożysko mam na przedniej ścianie (bez ryzyka przodującego) i dlatego jeszcze ruchów nie czuję
Tusianka, powodzenia
Leżymy wczoraj wieczorem w łóżku przed snem ale emocje takie, że zasnąć nie mogliśmy, ciągle banany na twarzach i ja rozmarzona:
- mogłaby mieć Twoje oczy i włosy to będzie śliczna
- noo a ja ślepy i łysy
- o! i lepiej żeby miała Twoje zęby
- i szczerbaty...
Tusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyTusianka - Warszawa opływa w słońcu, ale popołudniu ma padać - deszcz. (nadal czekam na śnieg).
Tęskniąca w tamtym roku robiłam remont w jednym z klinkik - centrum medyczne rydygiera, sale operacyjne fajne, sale dla pacjentek z łazienkami (ale nie wiem, jak tam się opiekują).Podobno profamilia jest spoko.
Pomarańczka - tak pytam o to 3d, bo ciekawa jestem, jak teraz buzia wygląda. I czy widać już jakieś podobieństwo:) A że wstydnisia, to co innego (moja na zwykłym badaniu to od razu pokazała pupkę i okrakiem siadała:P).
A z tymi rozmowami o wyglądzie, to Mąż ciągle mówi, żeby wyglądała, jak ja:P
Wg mnie lepiej jak On - ma spoko figurę, mocne włosy (lekko rude) i twarz, taką jak się uśmiechnie to dosłownie, trudno się do Niego nie uśmiechnąć (moją mamę zrzędę nawet tym ujął). No i młodo wygląda:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 09:43
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Magdzia, nie zauważyliśmy jeszcze podobieństwa pewnie będzie mieszanka wybuchowa no mój Mąż ma cudowne (długie) falowane blond włosy i niebieskie oczy ja mam oczy piwne a włosy naturalny mysi blond, cienkie i delikatne bardzo. a uśmiech oboje mamy zabójczy
będę miała teraz niezłe wyzwanie - wychować córcię bez różowego (mam na niego alergię )
u mnie pogoda też dzisiaj ładna, siedzę przy oknie, udaję że pracuję i czekam na Mamę, która przyjeżdża na weekend, żeby skręcić meblościankę naszej córeczki sama bym to zrobiła bo uwielbiam ale mam zakazIlona92 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyCzy Wam też się wylogowuje forum? Bo mi znowu nawala!!!
Pomarańczka - mnie ciężko powiedzieć, co po mnie może mieć. Chyba upór i dążenie do celu. I oczy, nos i uszy hehe
Ale powiem Ci, że mojej młodszej siostry córka - cały ojciec. Włosy, cera, a nawet chodzi tak samo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 10:13
-
Pomarańczka serdecznie gratuluję no i mamy kolejną dziewczynkę, jak one się kiedyś do kupy zbiorą, to będą światem rządzić
Niby większość genów dziedziczy się po męskich przodkach i od ojca, więc ja jestem bardzo zadowolona. Od strony męża faceci są brunetami z brązowymi oczami, o lekko śniadej cerze
Ilona, ale brzuszek Ci się podniósłMagdzia85F, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
tak, u mnie też coś się zacina i wylogowuje...
po mnie może odziedziczyć charakter, dzięki temu poradzi sobie w dorosłym życiu ale ja jako Jej matka w latach Jej dorastania będę miała przechlapane uparta, zawzięta, czasem aż za bardzo asertywna, niezależna a mój mąż? miły, dobry, czasem aż za dobry, zero asertywności, łagodny - no chyba że ktoś go naprawdę mocno wkurzy ale jaka by nie była będziemy Ją kochać najbardziej na świecie
uszy! zdecydowanie uszy może mieć po mnieMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Czesto urodę dziedziczy sie po dziadkach
Ja sie tylko modlę i błagam, zeby moje dziecko nie miało uszów i nosa po tatusiu haha
Reszta bedzie tak czy tak piękna, no i troche wyższa niz mamusia zeby kompleksów nie miało
Moje kiepsko pokazuje co ma miedzy nogami, ostatnio udałosie uchwycić jakby id dołu? Gory pupę? Nic miedzy nogami nue było . Moj luczy na chłopca bo istatni z rodu wiec wiecie ciśnienie rośnie
Nie z Łodzi nie jestem, ale ze mam tam kogos kto otworzył sushi to pare info mam o Łodzi
No moj brzuch jest wyżej, ake bąbel pływa id gory do dołu jak chce, czasami jsk sue schylę czuje go niski i jest dyskomfort, nawet juz mam problem zakładać buty i skarpetki na stojąco ha ha
My to takie charaktery, ze dajcie spokój! Ale oczywiscie jest duzo pozytywnych! Zeby nie było.
Ja w przyszła środę zobaczę mojego wielkoluda ❤️.❤️Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Hej,
obiecałam, że pokaże Wam mojego arbuza,a raczej dwa - bo tyłek też mi urósł, mimo, że zawsze byłam J.Lo więc uwaga - chwalę się
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84a9553a04ed.jpg
Ilona92, monroe, Magdzia85F, APrzybylska, Tusianka, pomarańczka_33, Sylwiaa95, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona uroda po dziadkach? ciekawy mix:P
Może nie chce pokazać, bo chłopak? to już i tak niedługo się dowiesz. Moje dziecko woli dolne rejony mojego brzucha. Nie wiem, może macica jeszcze nie jest za wysoko???
Tęskniąca super brzuszek I chyba mamy podobną podłogę -
Ja też spojrzałam na papciochy myślałam o takich do szpitala, ale u mnie jak już to koniecznie w różu
Piękny, dorodny arbuz A co do tyłka, to jak widać po moim zdjęciu, ja należę do tych niemających na czym siedzieć, ale czym oddychać.
U nas oba charaktery podobne - spokojne i ciche z nas ludziki. No chyba, że u naszej córki się to wymiesza, skumuluje i będzie miała "charakterek"Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
U mnie dzisiaj nie tylko forum szalej, ale mamy awarię internetu. Co chwilę się rozłącza
Idę piec cisto na jutrzejsze spotkanie z mamą i bratemIlona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]