X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! To moje dziecko dzis oszalalo w brzuchu :) takiej aktywnosci to jeszcze nie mialo :)
    Cudowne uczucie ♡

Eh, jazda konna... kocham i tez ubolewam, ze teraz nie moge jezdzic... mielismy sesje zdjeciowa slubna w stadninie ♡♡♡

Co do konfliktow miedzy miastami to u nas odwieczna "wojna" miedzy Gdanskiem a Gdynia :)
    wiecie co mozna kupic fajnego w Gdyni?

Bilet do Gdanska xD

Ilona92, dziewiec.zero, pomarańczka_33, Tusianka, Magdzia85F, Tęskniąca, APrzybylska, aga_90, BP 02 lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem Waszą miłość do koni bo mam siostrę koniarę, która urodziła 1 kwietnia i też długo jeździć nie mogła ale już to nadrabia ;D
    a u nas jest "wojna" pomiędzy Warmią i Mazurami, jak ktoś na Warmiaka powie, że jest z Mazur to jest uuuu gorąco ;D mnie zawsze rozbraja jak ktoś mówi, że był na Mazurach w Olsztynie ;D

Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!

Emily rozsmieszylas mnie na maxa!

Dla zainteresowanych od dzis w Łodzi jest Ramen festiwal:)
    Mnie dzis czeka lekkie ogarnianie w domu i czyszczenie z gotowaniem "lodówki"
    No i pokaże Wam moj brzuch. Wczoraj udało mi sie nagrać uderzenia
    Bobasa w brzuchu, tak sie wczoraj ruszali po kolacji jak szalone, z lewego boku na Orawy i to wzdłuż, az brzuch sie dziwny zrobił :D
    3bc43ab73876ba79med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 10:37

Tusianka, pomarańczka_33, Magdzia85F, Tęskniąca, APrzybylska, Sylwiaa95, monroe, myszkaka, aga_90 lubią tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!!

Emily dobry ten żart z Gdańskiem i Gdynią:-)

Pomarańczka widziałaś Małą na 3d?

Ilona ale brzuszek. Zmienił Ci się kształt:-)

U mnie Maleństwo tak się ułożyło, że na dole nad samą pipka, aż miałam pofalowane, górki i dołki, dosłownie. Ale dość mi niewygodnie było.
    Ciekawe kiedy powędruje wyżej?

U nas słońce się przebija! Więc musi być dziś lepszy dzień! Miłego dnia:-)

pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tu stuknęła równa połowa dzisiaj! Nie mam pojęcia, kiedy to przeleciało :D

U nas dalej szaro i ma podobno padać. A ja tymczasem dojadam śniadanie i się będę zbierać do lekarza :)
    Udanego dnia dziewczyny!

pomarańczka_33, Magdzia85F, APrzybylska, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek ;)

Ilona92, czy Ty jesteś z Łodzi? jeśli tak, to czy słyszałaś coś o Profamilii? Poważnie zastanawiam się nad tym, żeby tam urodzić.

Miłego dnia wszystkim ;)

nqtko7eswtot5kmm.png

Wysłany: 17 listopada 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia, widziałam przez chwilę ale generalnie Maleńka jest wstydnisią bo cały czas buźkę rączką zakrywała ;D nie chciała pokazać twarzyczki ani zapozować do zdjęcia ;D najchętniej eksponowała kręgosłup - piękny :D
    a w pewnym momencie podczas badania uniosła kciuk w górę w geście "ok" <3
    waży 320 g, i rozwija się prawidłowo, łożysko mam na przedniej ścianie (bez ryzyka przodującego) i dlatego jeszcze ruchów nie czuję :)

Tusianka, powodzenia :)

Leżymy wczoraj wieczorem w łóżku przed snem ale emocje takie, że zasnąć nie mogliśmy, ciągle banany na twarzach i ja rozmarzona:
    - mogłaby mieć Twoje oczy i włosy to będzie śliczna
    - noo a ja ślepy i łysy
    - o! i lepiej żeby miała Twoje zęby
    - i szczerbaty...
    ;D ;D ;D

Tusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusianka - Warszawa opływa w słońcu, ale popołudniu ma padać - deszcz. (nadal czekam na śnieg).

Tęskniąca w tamtym roku robiłam remont w jednym z klinkik - centrum medyczne rydygiera, sale operacyjne fajne, sale dla pacjentek z łazienkami (ale nie wiem, jak tam się opiekują).Podobno profamilia jest spoko.

Pomarańczka - tak pytam o to 3d, bo ciekawa jestem, jak teraz buzia wygląda. I czy widać już jakieś podobieństwo:) A że wstydnisia, to co innego (moja na zwykłym badaniu to od razu pokazała pupkę i okrakiem siadała:P).
    A z tymi rozmowami o wyglądzie, to Mąż ciągle mówi, żeby wyglądała, jak ja:P
    Wg mnie lepiej jak On - ma spoko figurę, mocne włosy (lekko rude) i twarz, taką jak się uśmiechnie to dosłownie, trudno się do Niego nie uśmiechnąć (moją mamę zrzędę nawet tym ujął). No i młodo wygląda:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 09:43

pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 listopada 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia, nie zauważyliśmy jeszcze podobieństwa ;) pewnie będzie mieszanka wybuchowa ;D no mój Mąż ma cudowne (długie) falowane blond włosy i niebieskie oczy <3 ja mam oczy piwne a włosy naturalny mysi blond, cienkie i delikatne bardzo. a uśmiech oboje mamy zabójczy ;D
    będę miała teraz niezłe wyzwanie - wychować córcię bez różowego (mam na niego alergię :P ) ;D

u mnie pogoda też dzisiaj ładna, siedzę przy oknie, udaję że pracuję i czekam na Mamę, która przyjeżdża na weekend, żeby skręcić meblościankę naszej córeczki ;) sama bym to zrobiła bo uwielbiam ale mam zakaz ;)

Ilona92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wam też się wylogowuje forum? Bo mi znowu nawala!!!

Pomarańczka - mnie ciężko powiedzieć, co po mnie może mieć. Chyba upór i dążenie do celu. I oczy, nos i uszy :P hehe
    Ale powiem Ci, że mojej młodszej siostry córka - cały ojciec. Włosy, cera, a nawet chodzi tak samo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 10:13

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka serdecznie gratuluję :) no i mamy kolejną dziewczynkę, jak one się kiedyś do kupy zbiorą, to będą światem rządzić ;)

Niby większość genów dziedziczy się po męskich przodkach i od ojca, więc ja jestem bardzo zadowolona. Od strony męża faceci są brunetami z brązowymi oczami, o lekko śniadej cerze :)

Ilona, ale brzuszek Ci się podniósł :)

Magdzia85F, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]

Wysłany: 17 listopada 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, u mnie też coś się zacina i wylogowuje...

po mnie może odziedziczyć charakter, dzięki temu poradzi sobie w dorosłym życiu ale ja jako Jej matka w latach Jej dorastania będę miała przechlapane :P uparta, zawzięta, czasem aż za bardzo asertywna, niezależna ;) a mój mąż? miły, dobry, czasem aż za dobry, zero asertywności, łagodny - no chyba że ktoś go naprawdę mocno wkurzy ;) ale jaka by nie była będziemy Ją kochać najbardziej na świecie :D

uszy! zdecydowanie uszy może mieć po mnie ;D

Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka u Nas z tymi charakterami, to podobnie :) Mąż łagodny a ja odwrotnie :P

APrzybylska - oby nie po moim teściu Mała dziedziczyła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 10:26

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

• Ilona92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesto urodę dziedziczy sie po dziadkach :D

Ja sie tylko modlę i błagam, zeby moje dziecko nie miało uszów i nosa po tatusiu haha
    Reszta bedzie tak czy tak piękna, no i troche wyższa niz mamusia zeby kompleksów nie miało :)

Moje kiepsko pokazuje co ma miedzy nogami, ostatnio udałosie uchwycić jakby id dołu? Gory pupę? Nic miedzy nogami nue było . Moj luczy na chłopca bo istatni z rodu wiec wiecie ciśnienie rośnie :D

Nie z Łodzi nie jestem, ale ze mam tam kogos kto otworzył sushi to pare info mam o Łodzi :)

No moj brzuch jest wyżej, ake bąbel pływa id gory do dołu jak chce, czasami jsk sue schylę czuje go niski i jest dyskomfort, nawet juz mam problem zakładać buty i skarpetki na stojąco ha ha
    My to takie charaktery, ze dajcie spokój! Ale oczywiscie jest duzo pozytywnych! Zeby nie było.
    Ja w przyszła środę zobaczę mojego wielkoluda ❤️.❤️

Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    obiecałam, że pokaże Wam mojego arbuza,a raczej dwa - bo tyłek też mi urósł, mimo, że zawsze byłam J.Lo ;):);) więc uwaga - chwalę się ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84a9553a04ed.jpg

;)

Ilona92, monroe, Magdzia85F, APrzybylska, Tusianka, pomarańczka_33, Sylwiaa95, aga_90 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładny brzuszek :) wiesz ile kobiet pozdazdrosci Tobie pupy?

Chociaż moja uwagę przyciągnęły kapcie! ❤️

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona uroda po dziadkach? ciekawy mix:P

Może nie chce pokazać, bo chłopak?:) to już i tak niedługo się dowiesz. Moje dziecko woli dolne rejony mojego brzucha. Nie wiem, może macica jeszcze nie jest za wysoko???

Tęskniąca super brzuszek :) I chyba mamy podobną podłogę :)

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też spojrzałam na papciochy :) myślałam o takich do szpitala, ale u mnie jak już to koniecznie w różu ;)

Piękny, dorodny arbuz :) A co do tyłka, to jak widać po moim zdjęciu, ja należę do tych niemających na czym siedzieć, ale czym oddychać.

U nas oba charaktery podobne - spokojne i ciche z nas ludziki. No chyba, że u naszej córki się to wymiesza, skumuluje i będzie miała "charakterek" ;)

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na szybko tylko się pochwalę, że lekarz widział "pipuchę" i Gabrysia waży 353g :D a wymiarami wszystko ma 19+4 :)

Ilona92, Tęskniąca, APrzybylska, Magdzia85F, Sylwiaa95, myszkaka, aga_90, BP 02 lubią tę wiadomość

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj nie tylko forum szalej, ale mamy awarię internetu. Co chwilę się rozłącza :/

Idę piec cisto na jutrzejsze spotkanie z mamą i bratem :)

‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ