Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIlona nie wazne jak wazne ze do przodu pamietaj teraz bedzie trudno ale twoha decyzja jest nie tylko a ciebie ale i dla dzidziusia. Osobiscie jestem zdania ze lepiej byc samej niz zeby dziecko wychowywalo sie w toksycznej atmosferze. Teraz bedzie ciezko ale pozniej bedzie tylko lepiej, staraj sie nie denerwowac mocno i jakby co to jestesmy tutaj do wygadania :*
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBP gratulacje!!!! A to lekarz nie jest pewny czy chłopiec?
Dziewiec.zero aaa dobrze że piszesz o tym euthyrox. Bo mnie lekarz zwiększył dawkę z 100 do 150 i łeb mi pęka odkąd zaczęłam brać więcej!!! To od tego???
My 2latce kupujemy wielką dmuchaną piłkę, bo jej się bardzo podobała mojego Męża do ćwiczeń. I coś jeszcze. Nie mam za to pomysłu na prezent dla 4latki i 9 latki!BP 02 lubi tę wiadomość
-
Ilona badź dzielna, trzymam za ciebie kciuki. Moze własnie teraz odzyskasz spokój i skupisz się na sobie i Maluszku. Potrzeba Ci teraz dużo siły, na pewno dasz sobie świetnie radę !
Ja od srody idę na zwolnienie , mam nadzieje ze dostanę bez problemu. Szczerze mówiąc bardzo czuję że to już "czas" nie śpię po nocach, kłuje mnie w prawym boku i chcialabym juz skupic sie na dbaniu u małego i siebie. Włączyć troche ruchu moze basen. Nie mogę sie doczekać chociaz i tak będe robila najpilniejsze rzeczy z domu.. Ale wole To niz siedzenie przy biurku . Też będe miała w tym tygodniu psa pod opieką ale on jest małym terrierem wiec to dla mnie sama przyjemność
Miłego popołudnia!Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:
Dziewiec.zero aaa dobrze że piszesz o tym euthyrox. Bo mnie lekarz zwiększył dawkę z 100 do 150 i łeb mi pęka odkąd zaczęłam brać więcej!!! To od tego???
Kurde jakos dla tych mlodszuch dzieci zawsze latwiej znalezc a im starsze tym gorzej i trudniej haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 12:50
-
Dziekuje kochane ! ❤️
Dziewiec. Zero to będziesz miała połówkowe w moje urodziny
Co do prezentów ja jestem za klockami lęgi. Uczą myślenia, kreatywności i mkze dzieki temu nam jakis architekt budowlany wyrośnie ja tez jestem zdania, ze tablet w takim wieku to za szybko, dzieci bardzo szybko zostają pochłonięte przez wirtualny swiat, nie skupiają sie na rzeczywistości i w synie nic do tego im to nie daje.
Moze jakies daje zajęcie dodatkowe dla 4latka? Wyżyje sie wyszaleje i moze cos go zainspiruje?
BP bardzo sie cieszę, ze wszystko w normie! Moj lekarz co do płci powiedział tak: miedzy nogami nic nie widze prawdopodobnie dziewczynka i wez ty Panie sie nie denerwuj. Mam nadzieje, ze w środę dowiem sie na 100% bo po świętach bede juz w iii trymestrze!
Wogole mam wrażenie, ze dziecko przemieszcza sie juz powyżej pępka , chyba ze to skurcze jakies? Dzis mi sie tak macica "spięła" , ze mogłam wymagać dziecko ręka, ale dziwne uczucie he he
Co do zwiększania dawki leku na pewno możecie odczuwać te wszystkie nie przyjemne objawyBP 02, dziewiec.zero lubią tę wiadomość
-
Hej,
wróciłam właśnie z zakupów - dziś będą mielone - po drodzę weszłam do Pepco....i nie mogłam się powstrzymać, zobaczcie co upolowałam Wiem, że przyda się dopiero za rok. Całe 9 zł zainwestowałam nz ten zbytek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1ca8bdee991.jpgAPrzybylska, Ilona92, Tusianka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Klocki Lego to fantastyczna sprawa mój brat ma tego na kilogramy. Zawsze nowy zestaw otwierał z takim namaszczeniem, czytał instrukcje i w ogóle, aż się ciepło na sercu robiło. Poza tym, to też świetna zabawa dla "dużych dzieci" jednego roku przy Lego Technics pracowało całe męskie grono Faktycznie to już czas zastanowić się nad prezentami. Wiecie, że już teraz prawdopodobnie większość prezentów jakie dostaniemy, to będą rzeczy dla maluszków
BP wspaniale, że badania wyszły dobrze
dziewiec.zero Klub Lenia serdecznie zaprasza
Zaczęłam 22 tydzień z strasznymi mdłościami
BP 02, Magdzia85F lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Tęskniąca wrote:Hej,
wróciłam właśnie z zakupów - dziś będą mielone - po drodzę weszłam do Pepco....i nie mogłam się powstrzymać, zobaczcie co upolowałam Wiem, że przyda się dopiero za rok. Całe 9 zł zainwestowałam nz ten zbytek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1ca8bdee991.jpg
Cudne ja w przyszłym roku kupię na 100% strój reniferka dla Zuzi
Do Pepco wybieram się po rzeczy do szpitala dla małej (kaftaniki, śpioszki). Mają takie białe, bawełniane bardzo dobrej jakości i w super cenachIlona92 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyIlona ja kochałam klocki i zawsze dostawałam i co? Budowlaniec jestem:-D. Dziewiec.zero mnie tak głowa pęka, że już mam dość! Od tygodnia mam zwiększoną dawkę. Myślęcinek się nie da...
I zmieniliśmy znowu wybór wózka. Wyglądem nie powala. Ale ma amortyzatory, wysoko gondolę, rączka porządna, materiał też.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ilona, jesteśmy z Tobą!
My już po połówkowym, wszystkie pomiary OK, 358g dziewczynki Zdjęć mam na ponad 2 strony A4, tylko że drukowane zwykłą drukarką razem z opisem i mało co widać niestety.Magdzia85F, pomarańczka_33, BP 02, APrzybylska, Tęskniąca lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyTusianka gratulacje!!! I kolejna córeczka!
Ilona espiro next. To już ostateczne zdanie. Jak go zaczęłam prowadzać to na serio spoko. I bujać można.
A o klocki samą prosiłam. Wszyscy gadali że na budowie będę. Tylko u mnie to bardzo wcześnie się zaczęło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 15:07
Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Tusianka, gratulacje! to Twoja córcia większa niż moja moja ma tylko 320 g
Klocki są super, i to nie tylko lego ja się swoich sióstr pytałam co kupić ich synom (obaj są moimi chrześniakami) i dla młodszego ma być gra logiczna albo zręcznościowa a dla starszego jakiś podnośnik samochodowy, coś ala pomoc drogowa czy coś takiegoTusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Ja tez lubilam klocki ale z budownictwem nie mam nic wspolnego Gry logiczne to tez swietna sprawa i planszowki w sumie tez teraz wracaja. I fajne w nich to ze cala rodzina moze czas razem spedzic.
Pomaranczka- bardzo mi sie podoba imie Kira
Tusianka- troche zazdraszczam zdjec I wagi- mi nie podali
Dzis czas dla siebie- ide w koncu do fryzjeraAPrzybylska, Magdzia85F, pomarańczka_33, Tusianka, Ilona92, Tęskniąca lubią tę wiadomość
-
Magdzia wózek całkiem, całkiem jeżeli podczas użytkowania też się sprawdza, to super, jedna decyzja z głowy Kurcze słabo z tymi bólami głowy może to być przez zwiększoną dawkę, ale też może to migrena - objaw ciąży (ja tak miałam około 18 i 19 tygodnia).
Gry planszowe bardzo lubię. Monopol, Kolejka, Scrabble, Zgadnij kto to mam kolekcję na czas gdy brat zostaje na weekend. Przez te remonty już dawno go nie było ale zabieram go na cały okres świąteczny.
BP nowa fryzurka?
Ja w tym tygodniu mam kosmetyczkę DO fryzjera 18.12 żeby być cud-miód na święta.Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyBP ja mam jutro fryzjera
U mnie siostra nie podzielała zainteresowania klockami a u mnie rodzice mięli mnie z głowy na kilka godzin:-P
Planszówki to lubiłam monopoly.
APrzybylska pod względem wyglądu nie powiem, że uważam, że jest ładny. Ale ma wiele innych atutów. Z resztą przyzwyczaimy się
No głowa mnie boli od tamtej środy. Rano zaczyna, wypiję kawę trochę lepiej i za chwilę znów. Z ciśnieniem niemożliwe, że coś nie tak, bo mam badane co wizytę i jest zawsze prawidłowe. Nawet kiedyś z mężem mieliśmy stłuczkę i była karetka, to panowie pytali, czy się w ogóle przejęłam, bo miałam ciśnienie prawidłowe:-P
Oby to nie migrena!!!
A ile ma Twój brat?
Muszę też ogarniać paznokcie, ale pedicure to teraz ciężko!!!
Wam też tak brzuszki wyskoczyły??? U mnie już widać za moim obfitym biustem
Ilona92, Tęskniąca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra popatrzylam te lego zwlaszcza city i powiem wam ze fajne zwlaszcza ze moglibysmy skladac je razem
Magdzia mnie glowa tez tak bolala i mimo ze gin twierdzi ze to moze być od za wysokiej dawki to kazal mierzyc tez cisnienie gdy boli glowa. Zamowilam cisnieniomierz na alegro zobaczymy co to przyjdzie bo jakis tani byl.
A co do wozka mnostwo moich znajomych ma espiro i bardzo chwala.
My juz wybralismy bebetto torino teraz tylko pytanie czy jadny szary czy granatWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 16:38
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Mi brzuszek wystaje już spod biustu. Pomiar wykazał, że obwód brzuszka jest większy o 2 cm już I to było rano, bo wieczorem pewnie i z 5cm
Magdzia mam nadzieję, że to nie migrena, bo leki w końcu przestaniesz brać. Stópki podstaw mężowi i przy okazji może pomasować Mój brat ma 13 lat, jest młodszy ode mnie o pełnoletniego człowieka Uwielbiam go, pomagałam mamie przy nim gdy był bobaskiem, to mój chrześniak
Wózka jeszcze nie wybrałam, ale u mnie pewnie będzie granatowy. Wcześniej stawiałam na szary lub grafit, jednak uznałam, że wolę jakiś kolor.Magdzia85F, Tęskniąca lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyDziewiec.zero może kupię ciśnieniomierz. Przyda się.
Dziękuję za informację co do tego wózka.
Faktycznie oba fajne kolory. Ale granat chyba mniej popularny.
APrzybylska ja mam siostrę, która ma 20 lat, 12 lat mniej. Ale ma już Męża i dziecko, trochę się jej pospieszyło.
Leki będę brać po urodzeniu, ale mniejsze dawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 16:55