Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Temat partnera przy porodzie mamy przepracowany moj maz bardzo chce byc ze mna przy porodzie, jeszcze faza trzecia jest nieokreślona - zostawia sobie wolna furtke, chce zdecydowac na miejscu dla mnie jego obecnosc jest wazna, on tez bardzo chce byc. Jedyne czego sie balam to tego, ze ja zawsze sobie w zyciu radzilam sama a teraz mam dopuscic bliska osobe. Ale jego podejście bardzo mi pomoglo. Po drodze gdzies chcialam doule jako pomoc merytoryczna i partnera ale koszt douli nas zabil
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jeszcze z perspektywy siostry : jej maz przy narodzinach syna nie byl bo ona nie chciala, przy corce jak to mowila sama miala gleboko w d kto tam byl haha po za tym to ze jej maz byl przy niej mialo plusy- wkurzal ja do takiego stopnia swoja nieporadnoscia i stresem ze zapominala o bolu
grzanewino, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
grzanewino wrote:http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0412370001.html
widziałyście? Leginsy polarowe są w promocji i tak się zastanawiam czy kupić, czy nie kupić... w sumie zima idzie, ale czy będą mi potrzebne... w domu ciepło, a wychodząc na zewnątrz to raczej zakładam spodnie, a nie leginsy... hmm hmm
No i uważajcie na ten black friday jesli nie znaliście poprzednich cen. Ja zawsze czekam na te po nowym rokudziewiec.zero, Magdzia85F, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie ja tak samo czekam. Bo to jednak zacznie sie nowy sezon to niektóre rzeczy beda prawie darmowe nowe kolekcje, wyprzedawanie wszystkiego co jest ba magazynach bardzo die opłaca. Nawet robienie zakupów na zaś jest bardzo opłacalne
-
nick nieaktualny
-
Witaj Magda w 21tc ! Oczywiscie body, super sa te rozpinane ma skos, śpiochu, pajace, spodenki, skarpetki, czapki to sa podstawy ubioru, kaftanik, mozesz kupic bluzeczki , jakis kombinezon jesli bedzie chłodno bo duzo wtedy ubran nie trzeba i zamykasz maleństwo , grubsza czapka rękawiczki na raczki i tyle, buciki nie sa potrzebne na razie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 09:29
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry po cichu powiem Wam, że u nas słońce oby nie zwiało, bo tęskniłam za nim.
A co do porodu, to ja nadal zastanawiam się nad CC. A jeżeli naturalnie, to męża nie wygonię, tak się nakręcił
Jeżeli chodzi o ciuszki, to trzeba zwracać uwagę w jakich miejscach mają zapięcia, czy nie będą uwierać dziecka i nie będą się ciągnąć. Siostra dostała kilka takich cudactw, że tylko poleżało na półce. No i ważne żeby były rozpinane przy główce, bo maluchy na początku boją się jak nie widzą świata i trzeba to robić w miarę szybko.
Magdzia rośniesz wzorowo i wcale nie widać żebyś ważyła 71kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 10:00
Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Ilona - ja też wychodzę na dwór w zimie chociażby po drwo do palenia czy do psa własnie. A teraz mąż z bratem korzystają ze słońca i urlopu i kończą ocieplać dom, mooooże się uda w tym roku, fajnie by było
Magdzia - fajoski brzuszek
my z zakupami dla dzidzi jeszcze czekamy, po Nowym Roku zaczniemy kupowaćMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajwazniejsze to zeby mialy takie guziczki przy glowie zeby mozna bylo mocno rozszerzyc fajne sa pajacyki takie zapinane na dwa guziczki przy ramionach, wygodne do przebrania w nocy
Ja tez pewnie zaczne kompletowac cos po swietach
Ale bym poszla spac teraz a musze leciec na poczte, posprzątać i na kuriera. Czekam masakra. Moze ide na dwor to sie przewietrze i bedzie mi lepiej
Ogolnie dzis staje na wadze i mam -1kg od poniedzialku a sie objadlam wczoraj jak dzika hahaMagdzia85F, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane brzuchatki Troche mnie nie było ale wszystko nadrobiłam:).
Mówcie mi Monika
Brzuszki macie fajne (już nas widać ),
Magdzia po Tobie absolutnie nie widać kg, ważę ok. 2kg mniej od Ciebie a wyglądam jakbym tonę ważyła wspominałaś o wózku next- w niedziele byliśmy z mężem oglądać wózki i pani polecała ten model.
Jak czytam Ilonę i jej cuda kulinarne tak dziś biorę się za ten pierniczek staropolski
U mnie połówkowe za tydzień w piątek. Chyba kilka razy poczułam moje dzieciątko- dziwne i fajne uczucie:) Wspominalyscie o humorach- oj parę dni u mnie było z płaczem, oczywiście tak bez powodu
APrzybylska, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Magda- piękny brzusio.
Cześć Monika
A ja dziś zrobiłam tabelke, która ma mi pomóc wybrać wózek, będę pisywać dane wóżka, każdą wypełnioną rubryke z korzyszcią ocenie na punkt oprócz ceny i desingu - tu skala bedzie 3 stopniowa. Ten, który zyska najwiecej punktów, ten kupię Tabelką wrzucam, może się komuś przyda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84d55e14fa90.pngAPrzybylska, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Hej,
Magda- piękny brzusio.
Cześć Monika
A ja dziś zrobiłam tabelke, która ma mi pomóc wybrać wózek, będę pisywać dane wóżka, każdą wypełnioną rubryke z korzyszcią ocenie na punkt oprócz ceny i desingu - tu skala bedzie 3 stopniowa. Ten, który zyska najwiecej punktów, ten kupię Tabelką wrzucam, może się komuś przyda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84d55e14fa90.png
Wizualnie też podoba mi się Bebetto Volcano.
Monika gdzie się podziewałaś? Jak Twój brzusio?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Aniu, nie chciałabyś widzieć jak ja wybieram hotel na wakacje - to są tygodnie porównywania , oceniania i kalkulowania i tabelki są zawsze - do wyboru wszystkiego co kosztuje ponad 1000 zł, bez tego czuje sie jakbym kupiła coś na mega spontanie i później sie bym zastanawiala czy dobrze wybrałam....a tak to, statystyki nie kłamią, wszystko czarno na białym i sama wiem co chce udanej zabawy z porównywaniem Daj znac o efektach
-
Tak to jest na tym l4, że czasami czasu wolnego brak;).
W rodzinie miałam ślub, wesele i chrzest a to wszystko jakieś 300km od domu więc wyprawa była. Mężulek postanowił zabrać mnie na kilka dni nad moje kochane Morze- Uwielbiam o każdej porze roku ; do tego zaczynamy budowę domu, także troszkę załatwiania miałam.
Czasu wygospodarowałam również na pieczenie pierniczków (już 3 razy bo pyszneee ).
Brzuch rośnie.... ja rosnę.... i moje cycki też (wieczorem się pokaże). O maluszka i przebieg ciąży jestem spokojniejsza od kiedy detektor tętna mam pod ręka Jeśli chodzi o wyprawkę to jeszcze nic nie mam ale w weekend w Wawie otwiera się Tosia i ma być -20% na wszystko więc jest szansa, że cybex będzie nasz
I powiem Wam, że dobrze że tu wszystkie jesteście bo dzięki temu człowiek nie taki "zielony".Magdzia85F, Ilona92, APrzybylska lubią tę wiadomość