Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wizualnie fajny wózek ale jakaś mała gondola albo tak mi się tylko wydaje
Emily89, dodałam Cię do przyjaciółek żeby móc napisać priv ale coś nie działczy albo ja nie umiem o maxi cosi coś mi się o uszy obiło, że jest ok ale sporo tych maxi cosiEmily89 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Widziałam ta bombonierkę 1kg!!! Ja słodycze musze miec z dobrego źródła albo sama misze cos piec, inaczej mam straszny posmak w buzi i strasznie organizm mi to gowno zakwasza. Powiem Wam, ze dzis kupiłam rogalik z czekolada nie czytałam składu bo co moze byc teraz w sklepach? Po odwróceniu krzyżem świętym sie przeżegnałam!!
Ja bym tiramisu zjadła, w sumie w domu wszystko jest oprócz amaretto a tak nie Wilno alkoholu chyba, ze do gotowania:)Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęskniąca niektórzy maja problemy z wyrażaniem uczuć i tak jest raczej w przypadku Twojej mamy, stad niesmaczna sytuacja
Foteliki pamiętajcie zeby przymierzać do auta. Cybex tez ma super opinie. Zaczelam sie troche zagłębiać w temat i trzeba porównywać i dopasowywać
Fajny wózek, ale cos mi brakuje. Ta standardowa gondola i biały kolor mnie troche odrzucają, ALE jak przyjdzie co do czego to moze i ja w taki wybór pójdęMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak zobaczylam ten wozek na zywo to sie zakochalam dla kazdego co innego ale wole taki niz te takie wypasione "trumniaki" zaraz wam napisze o jaki mi chodzi bo te gondole to serio jak trumny a jak koleżanka kupiła to sie nafuczala jak powiedzialam ze mala gondola i co? Pojezdzili niecale trzy miesiace i sie wasko zrobilo
Quinny mood? Czy jak to sie piszeIlona92 lubi tę wiadomość
-
Wózki Quinny mi też się nie podobają. Ja chyba nigdy nie znajdę takiego, który spełnił wszystkie moje kryteria. Chociaż wiem, że chce granatowo - biały Coraz bardziej mnie do Adamexów ciągnie wizualnie ...14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
dziewiec.zero wrote:Ania tylko ponoc te adamexy to strasznie wadliwe sa, warto poczytac opinie bo widzialam duzo negatywnych mimo ze wygladowo sa fajne14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
dziewiec.zero - piekny wózek !!!
Ja w koncu trafiłam na łóżeczko, które mi się podoba i oczywiście nie zapamiętałam nazwy producenta (pamietam tylko, ze polski) ..haha...ale może jutro jak będę wracać z firmy to zajrze i sie dopytam, to sie Wam pochwale
Też podpinam się pod pytanie o Cybex Aton 5 - bo w sklepie wyglądał barzdo przyzwoicie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 19:32
-
nick nieaktualnyEmily89 wrote:Maxi cosi to już porządny fotelik nie wiem jak ten drugi
My weźmiemy z be safe albo avionaut - kusi ten drugi, bo to najlżejszy model na rynku
Ale musimy sprawdzić czy będzie pasował do obydwu samochodów (naszego i teściów).
A o cybex atom 5 Emily coś napiszesz?
Bo w rankingu ma dobre miejsce i są dużo tańszego od be Sage izi goWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 19:35
-
nick nieaktualny
-
A z innej beczki pytanie - jakie macie nastawienie do kwestii obecności męża/partnera/ojca dziecka przy porodzie? Właśnie czytałam artykuł na ten temat i rozgorzała pod nim zażąrta dyskusja i jestem ciekawa waszych opinii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 19:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrzanewino wrote:Magdzia85F - my właśnie zdecydowaliśmy się na espiro enzo - starszy model, używany, ale w bardzo dobrym stanie
ibishka - mój mąż chce być przy mnie, a i ja będę się czuła przy nim bezpieczniej i pewniej
O, to sobie pooglądam te wózki. -
Ibishka, mój mąż bardzo chce być a ja bardzo nie chcę żeby był, obawiam się że potęgował by we mnie strach i stres, to panikarz jest poza tym też nie do końca chcę żeby mnie oglądał w takim stanie, ale niczego nie wykluczam na tym etapie, może mi się jeszcze odmieniKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0412370001.html
widziałyście? Leginsy polarowe są w promocji i tak się zastanawiam czy kupić, czy nie kupić... w sumie zima idzie, ale czy będą mi potrzebne... w domu ciepło, a wychodząc na zewnątrz to raczej zakładam spodnie, a nie leginsy... hmm hmm -
nick nieaktualnyTo ja wam napisze tak : przy pierwszej ciazy byłam na nie na pobyt meza w trakcie porodu nawet o tym nie rozmawialismy bo wiedzial ze krepowalabym sie przy nim a i on by sie bal i te obawy ze bylabym później mniej kobieca czy cos.
Ogolnie bylam nastawiona na "nie" do tego zeby ktokolwiek tam byl jak bede rodzic.
Skonczylo sie tak ze maz byl w trasie bo mial zaplanowany urlop od piatku a syn sie urodzil w czwartek
Na porodowke pojechala ze mna siostra i na poczatku spacerowala ze mna tylko po korytarzu, w planie porodu napisalam ze nie chce nikogo przy sobie mimo ze polozna doradzala zaznaczanie na tak ja tam wiedzialam lepiej, i tak wiedzialam ze w miare jak bole (nie mialam skurczy tylko bole krzyzowe) sie nasilaly i siostra mierzyla stoperem najpierw co 1,5minuty apozniej co 30sek to tak sie jej uczepilam ze nawet zapalic nie mogla isc haha, juz sie przestalam wstydzic przy badaniu trzymala mnie za reke i uspokajala szybko zmienilam.zdanie i mimo ze skonczylo sie cesarka to mozliwosc zgniecenia jej reki dodawala sil teraz sie smialam ze tak samo nie chce meza mimo ze z gory porod bedzie zaplanowany i bedzie na miejscu- chce siostrę hihi bo juz z nia to przezylam takze jesli macie nastawienie na kategoryczne nie to sie nie zapierajcie bo bieg wydarzen moze zmienic wszystko
pomarańczka_33, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość