X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może sie uda pozapamietywac :) ile ja dzis mandarynek wciagnelam to szok. Mial byc mZaz dzis i wyszlo jak zawsze niestety :( stoi w kolejce 100km od domu. Humor wcale nie lepszy niestety.
    Ilona super ze wizyta w porzadku!
    Nie moge sie naszej doczekac.. ostatnio bylam w 13/14tyg. Tyle czasu... gdybym mogla chodzilabym codziennie.
    Znalazlam wozek, jesli za dwa tyg bedzie jeszcze do sprzedania to kupimy, tj poprosze kuzynke o kupno bo jest w szczecinie ;) a mi troche nie podrodze haha

Ilona92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahahaha teskniaca :D najpierw zobaczylam brzuchol a dopiero pochwili czekoladki, gdzie ty takie malenstwo dorwalas. Zjadlabym!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Haha...no nie mówcie, że nikt nie zauważyl mojej gigantycznej bombonierki , ktora mam zamiar świętawać;) Czy to oznacza, że u ciężarnych pochłonięcie takiej na raz to norma?;)

Tęskniąca przepraszam!

Widziałam brzusio - super! I bombonierkę. Powiedz koniecznie jak smakowała, bo ja się na nią napaliłam :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    Może sie uda pozapamietywac :) ile ja dzis mandarynek wciagnelam to szok. Mial byc mZaz dzis i wyszlo jak zawsze niestety :( stoi w kolejce 100km od domu. Humor wcale nie lepszy niestety.
    Ilona super ze wizyta w porzadku!
    Nie moge sie naszej doczekac.. ostatnio bylam w 13/14tyg. Tyle czasu... gdybym mogla chodzilabym codziennie.
    Znalazlam wozek, jesli za dwa tyg bedzie jeszcze do sprzedania to kupimy, tj poprosze kuzynke o kupno bo jest w szczecinie ;) a mi troche nie podrodze haha

Jaki wózek?

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, super że z Małą wszystko ok :) no i spora Pannica Ci rośnie ;D

Dziękuję za wsparcie, do tej pory zadzwonił jeden telefon - jutro na 13 ma rozmowę ale aż się boję mieć nadzieję... no nic, zobaczymy :)

Ja na allegro znalazłam łóżeczko i dywanik ale to po wypłacie będę zamawiać :) wózek będę mieć od siostry, ale najgorsze jeszcze przede mną czyli wybór fotelika... totalnie zielona jestem w tym temacie i się boję tego zakupu jak nie wiem co ;)

Tęskniąca, ja też myślałam, że to jakaś gra ;D ale skoro to czekoladki to pozostaje życzyć tylko Smacznego ;D

dziewiec.zero - oj to kiepsko, ale może uda Mu się w miarę szybko do Ciebie dojechać... trzymam kciuki :)

a ja już czuję schaboszczaka, którego mężuś właśnie smaży <3 :)

Tęskniąca lubi tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    Ahahahaha teskniaca :D najpierw zobaczylam brzuchol a dopiero pochwili czekoladki, gdzie ty takie malenstwo dorwalas. Zjadlabym!!!

W Kauflandzie ;) w zeszłym roku mi znajomi polecili, podobno bardzo dobre ;) więc jak się w tym roku pojawiły a jest okazja to kupiłam ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca zauważyłam piękny brzusio, mega-bombonierkę i super papcie :D

Chyba wybiorę się do Kauflandu ;)

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma kauflandu :(

Magda- bebetto torino ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    U mnie nie ma kauflandu :(

Magda- bebetto torino ;)

Ale kolor:-) bo pisałaś, że masz dylemat.

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomarańczka_33 wrote:
    Ilona, super że z Małą wszystko ok :) no i spora Pannica Ci rośnie ;D

Dziękuję za wsparcie, do tej pory zadzwonił jeden telefon - jutro na 13 ma rozmowę ale aż się boję mieć nadzieję... no nic, zobaczymy :)

Ja na allegro znalazłam łóżeczko i dywanik ale to po wypłacie będę zamawiać :) wózek będę mieć od siostry, ale najgorsze jeszcze przede mną czyli wybór fotelika... totalnie zielona jestem w tym temacie i się boję tego zakupu jak nie wiem co ;)

Tęskniąca, ja też myślałam, że to jakaś gra ;D ale skoro to czekoladki to pozostaje życzyć tylko Smacznego ;D

dziewiec.zero - oj to kiepsko, ale może uda Mu się w miarę szybko do Ciebie dojechać... trzymam kciuki :)

a ja już czuję schaboszczaka, którego mężuś właśnie smaży <3 :)

Pomarańczka - chętnie pomogę Ci w wyborze fotelika - w sensie doradzę na co warto patrzeć itp.

Jak coś to zapraszam na priv :)

Magdzia85F, pomarańczka_33, BP 02 lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już fotelik wybraliśmy. Cybex atom 5 z modułem.

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny,
    powiedziałam mamie. Jest dokładnie tak jak przewidziałam.....cytuje: " o rany, dzwonie do Teresy ".....(jej siostry) ....żadnego "gratuluje, super wiadomosc, jak sie czujesz...itd"....tylko od razu IDE SIE POCHWALIC....
    a nie mowilam , haha...ze bedzie tak jakby "ona rodzila Zbawiciela"....ja sie juz nie licze, grunt, ze ona babcia zostanie;)

Dobrze, ze jestem realistka i bylam na to przygotowana ;) Ale juz mam z głowy i troche mi lzej ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Oj dziewczyny,
    powiedziałam mamie. Jest dokładnie tak jak przewidziałam.....cytuje: " o rany, dzwonie do Teresy ".....(jej siostry) ....żadnego "gratuluje, super wiadomosc, jak sie czujesz...itd"....tylko od razu IDE SIE POCHWALIC....
    a nie mowilam , haha...ze bedzie tak jakby "ona rodzila Zbawiciela"....ja sie juz nie licze, grunt, ze ona babcia zostanie;)

Dobrze, ze jestem realistka i bylam na to przygotowana ;) Ale juz mam z głowy i troche mi lzej ;)
    Może jak ochłonie to się zorientuje, że nie zainteresowała się Tobą? A jeżeli nie, to tak jak mówisz, masz już z głowy :)

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca newsem trzeba się podzielić! Trochę dziwna reakcja, ale raczej w kierunku pozytywnej...
    Nic nie pytała, jak się czujesz??? Grrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Ale kolor:-) bo pisałaś, że masz dylemat.
    Aaaa :D szary jednak zaraz wam.zdj pokaze jakies :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My fotelik kupimy zwykly,poprostu nosidelko typu ramatti czy maxicosi zobaczymy a pozniej zainwestujemy w cos lepszego tak jak przy synu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a9dbe03a064c73c7med.png
    9372c0a703e19783med.png

APrzybylska, Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    My fotelik kupimy zwykly,poprostu nosidelko typu ramatti czy maxicosi zobaczymy a pozniej zainwestujemy w cos lepszego tak jak przy synu :)

Maxi cosi to już porządny fotelik :) nie wiem jak ten drugi :)

My weźmiemy z be safe albo avionaut - kusi ten drugi, bo to najlżejszy model na rynku :)
    Ale musimy sprawdzić czy będzie pasował do obydwu samochodów (naszego i teściów).

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolor raczej ten drugi ciemniejszy z mniejsza iloscia bialego tylko z szarym

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero - super wózek :)

My będziemy mieli granatowo - biały - pożyczamy od mojej bratowej :)

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ