X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może sie uda pozapamietywac :) ile ja dzis mandarynek wciagnelam to szok. Mial byc mZaz dzis i wyszlo jak zawsze niestety :( stoi w kolejce 100km od domu. Humor wcale nie lepszy niestety.
    Ilona super ze wizyta w porzadku!
    Nie moge sie naszej doczekac.. ostatnio bylam w 13/14tyg. Tyle czasu... gdybym mogla chodzilabym codziennie.
    Znalazlam wozek, jesli za dwa tyg bedzie jeszcze do sprzedania to kupimy, tj poprosze kuzynke o kupno bo jest w szczecinie ;) a mi troche nie podrodze haha

Ilona92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahahaha teskniaca :D najpierw zobaczylam brzuchol a dopiero pochwili czekoladki, gdzie ty takie malenstwo dorwalas. Zjadlabym!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Haha...no nie mówcie, że nikt nie zauważyl mojej gigantycznej bombonierki , ktora mam zamiar świętawać;) Czy to oznacza, że u ciężarnych pochłonięcie takiej na raz to norma?;)

Tęskniąca przepraszam!

Widziałam brzusio - super! I bombonierkę. Powiedz koniecznie jak smakowała, bo ja się na nią napaliłam :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    Może sie uda pozapamietywac :) ile ja dzis mandarynek wciagnelam to szok. Mial byc mZaz dzis i wyszlo jak zawsze niestety :( stoi w kolejce 100km od domu. Humor wcale nie lepszy niestety.
    Ilona super ze wizyta w porzadku!
    Nie moge sie naszej doczekac.. ostatnio bylam w 13/14tyg. Tyle czasu... gdybym mogla chodzilabym codziennie.
    Znalazlam wozek, jesli za dwa tyg bedzie jeszcze do sprzedania to kupimy, tj poprosze kuzynke o kupno bo jest w szczecinie ;) a mi troche nie podrodze haha

Jaki wózek?

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, super że z Małą wszystko ok :) no i spora Pannica Ci rośnie ;D

Dziękuję za wsparcie, do tej pory zadzwonił jeden telefon - jutro na 13 ma rozmowę ale aż się boję mieć nadzieję... no nic, zobaczymy :)

Ja na allegro znalazłam łóżeczko i dywanik ale to po wypłacie będę zamawiać :) wózek będę mieć od siostry, ale najgorsze jeszcze przede mną czyli wybór fotelika... totalnie zielona jestem w tym temacie i się boję tego zakupu jak nie wiem co ;)

Tęskniąca, ja też myślałam, że to jakaś gra ;D ale skoro to czekoladki to pozostaje życzyć tylko Smacznego ;D

dziewiec.zero - oj to kiepsko, ale może uda Mu się w miarę szybko do Ciebie dojechać... trzymam kciuki :)

a ja już czuję schaboszczaka, którego mężuś właśnie smaży <3 :)

Tęskniąca lubi tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    Ahahahaha teskniaca :D najpierw zobaczylam brzuchol a dopiero pochwili czekoladki, gdzie ty takie malenstwo dorwalas. Zjadlabym!!!

W Kauflandzie ;) w zeszłym roku mi znajomi polecili, podobno bardzo dobre ;) więc jak się w tym roku pojawiły a jest okazja to kupiłam ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca zauważyłam piękny brzusio, mega-bombonierkę i super papcie :D

Chyba wybiorę się do Kauflandu ;)

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma kauflandu :(

Magda- bebetto torino ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    U mnie nie ma kauflandu :(

Magda- bebetto torino ;)

Ale kolor:-) bo pisałaś, że masz dylemat.

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomarańczka_33 wrote:
    Ilona, super że z Małą wszystko ok :) no i spora Pannica Ci rośnie ;D

Dziękuję za wsparcie, do tej pory zadzwonił jeden telefon - jutro na 13 ma rozmowę ale aż się boję mieć nadzieję... no nic, zobaczymy :)

Ja na allegro znalazłam łóżeczko i dywanik ale to po wypłacie będę zamawiać :) wózek będę mieć od siostry, ale najgorsze jeszcze przede mną czyli wybór fotelika... totalnie zielona jestem w tym temacie i się boję tego zakupu jak nie wiem co ;)

Tęskniąca, ja też myślałam, że to jakaś gra ;D ale skoro to czekoladki to pozostaje życzyć tylko Smacznego ;D

dziewiec.zero - oj to kiepsko, ale może uda Mu się w miarę szybko do Ciebie dojechać... trzymam kciuki :)

a ja już czuję schaboszczaka, którego mężuś właśnie smaży <3 :)

Pomarańczka - chętnie pomogę Ci w wyborze fotelika - w sensie doradzę na co warto patrzeć itp.

Jak coś to zapraszam na priv :)

Magdzia85F, pomarańczka_33, BP 02 lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już fotelik wybraliśmy. Cybex atom 5 z modułem.

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny,
    powiedziałam mamie. Jest dokładnie tak jak przewidziałam.....cytuje: " o rany, dzwonie do Teresy ".....(jej siostry) ....żadnego "gratuluje, super wiadomosc, jak sie czujesz...itd"....tylko od razu IDE SIE POCHWALIC....
    a nie mowilam , haha...ze bedzie tak jakby "ona rodzila Zbawiciela"....ja sie juz nie licze, grunt, ze ona babcia zostanie;)

Dobrze, ze jestem realistka i bylam na to przygotowana ;) Ale juz mam z głowy i troche mi lzej ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Oj dziewczyny,
    powiedziałam mamie. Jest dokładnie tak jak przewidziałam.....cytuje: " o rany, dzwonie do Teresy ".....(jej siostry) ....żadnego "gratuluje, super wiadomosc, jak sie czujesz...itd"....tylko od razu IDE SIE POCHWALIC....
    a nie mowilam , haha...ze bedzie tak jakby "ona rodzila Zbawiciela"....ja sie juz nie licze, grunt, ze ona babcia zostanie;)

Dobrze, ze jestem realistka i bylam na to przygotowana ;) Ale juz mam z głowy i troche mi lzej ;)
    Może jak ochłonie to się zorientuje, że nie zainteresowała się Tobą? A jeżeli nie, to tak jak mówisz, masz już z głowy :)

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca newsem trzeba się podzielić! Trochę dziwna reakcja, ale raczej w kierunku pozytywnej...
    Nic nie pytała, jak się czujesz??? Grrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Ale kolor:-) bo pisałaś, że masz dylemat.
    Aaaa :D szary jednak zaraz wam.zdj pokaze jakies :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My fotelik kupimy zwykly,poprostu nosidelko typu ramatti czy maxicosi zobaczymy a pozniej zainwestujemy w cos lepszego tak jak przy synu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a9dbe03a064c73c7med.png
    9372c0a703e19783med.png

APrzybylska, Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    My fotelik kupimy zwykly,poprostu nosidelko typu ramatti czy maxicosi zobaczymy a pozniej zainwestujemy w cos lepszego tak jak przy synu :)

Maxi cosi to już porządny fotelik :) nie wiem jak ten drugi :)

My weźmiemy z be safe albo avionaut - kusi ten drugi, bo to najlżejszy model na rynku :)
    Ale musimy sprawdzić czy będzie pasował do obydwu samochodów (naszego i teściów).

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolor raczej ten drugi ciemniejszy z mniejsza iloscia bialego tylko z szarym

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero - super wózek :)

My będziemy mieli granatowo - biały - pożyczamy od mojej bratowej :)

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ