Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emily89 wrote:I znów niezawodne moje wypieki:
http://www.mojewypieki.com/post/makowa-choinka
Jest jeszcze wersja trochę trudniejsza, drożdżowa i w kształcie gwiazdy:
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/drozdzowa-gwiazda-z-makiem
I to ciasto jest pyszne
http://www.mojewypieki.com/post/makowa-panienka
Ale piękne! mniamniuśne
miałam nic nei piec na święta, ale teraz to tylko czekam żeby ruszyć z produkcją
super dzięki! -
Makową panienkę polecam na maksa - robiłam na poprzednie swięta i zeszła w ekspresowym tempie
Ja jestem lepsza w pieczeniu niż gotowaniu, ale po zmianie mieszkania obecna kuchnia strasznie odpycha mnie od robienia w niej czegokolwiek... Tamta była super, świetne ustawienie, piekarnik wyżej, dużo blatów - a w tej jest męczarnia...
Ale może się na święta przełamię
U nas w naszej małej rodzinie jest tradycja, że mój mąż zawsze robi pierniczki - produkcja masowa około 300-400 sztuk on robi ciasto, wałkuje, wypieka a ja je później lukruję i obsypuję bakaliamigrzanewino, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
300-400 sztuk pierniczków wow
Ja mam od lipca nową kuchnię, ale zaplanowaną i wymyśloną przez nas, więc chce mi się w niej wszytko robić. Szkoda tylko, że brak mi zdolności14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
dziewiec.zero - najpierw zmarł mój dziadzio, wiec jeździliśmy codziennie do Mamy.... później na pogrzebie tak się przeziębiłam, że w łóżku leżałam parę dni... i tak zeszło jakos
Mamy juz teraz na 1000% piąty miesiąc
umawiałaś się już na półówkowe usg?dziewiec.zero lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja w niedzielę też czułam kopniaki, a nawet mąż zdążył dłoń przyłożyć i też czuł
we wtorek do lekarza idę i po lekarzu będę się umawiać na usg. Idę do nowego lekarza, bo mój prowadzący leci sobie w kulki i w ostatnim momencie zgłasza nieobecność w pracy ciekawe jaki ten nowy się okaże. -
nick nieaktualnyibishka wrote:A 5ty miesiąc nie zaczyna się w 17t0d?
Grzanewino a znasz tego nowego czy jakis z polecenia? Beznadziejnie nie moc tak zaufac w pelni wiec wcale sie nie dziwie ze zmieniasz lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 14:01
-
nick nieaktualny
-
grzanewino bardzo mi przykro i z powodu straty, i późniejszej choroby. Jak teraz się czujesz?
Ilona jak wizyta?
Na początku grudnia będzie co czytać i mam nadzieję podziwiać piękne fotki dzidziolków
A ja z moim szkrabem widzę się 30.1114.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska - teraz już czuję się dobrze, dziekuje
dziewiec.zero - nie znam tego nowego wcale, żadna znajoma nie chodziła do niego, no ale zobaczymy, żeby tylko był kompetentny i nie patrzył na mnie jak na ufo, że ja z dwoma macicami i w ciąży. Niektórzy lekarze tak patrzą i wtedy wydaje mi się, że to ja wiem więcej od nich w sumie trochę się o tym naczytałam, a oni może mieli tylko wspomnienie tego wątku na studiach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny