Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja też dzisiaj wizytuje.
Mój synek od dwóch dni mniej aktywny, albo mi się wydaje.
W ciągu dnia tak mi brzuch się powiększa że z ciekawości się zmierxylam i pomiędzy rankiem a wieczorem mam na plus 8-10 cm.
Mi znowu spadła chemoglobina mam już 12, zaczynałam na poziomie 13,8, comiesiac jakoś 0,3 spada, może da mi żelazo zobaczymy.
Ja zalicxylam Rossmanna wczoraj, kupiłam oliwke szampon i chusteczki, ale jak cxytatam to chyba sama wysmaruje.
Próbowałam czytać poprzedni wątek na ogólnym o Aksamitnej ale tylko wiem że straciła dwie córki, czy któraś wie na jakim etapie ciąży była.
To jest wielka tragedia i bardzo trudno się podnieść. Współczuję.
Odnośnie gondoli jestem za, ale mój syn też szybko spacerówka już w lipcu a jest z końca lutego.
Ostatnio przed dwa dni miałam takie kolatania serca przed snem i w ciągu dnia, przestraszyłam się, jak zawsze mam różne fobie, jak żyć.
Grzane Wino ja też dopóki nie zobaczyłam jaki synek już duży to nie wierzyłam, no i ta buźka patrzę co chwile na telefonie.
Miłego dnia dziewczynki napisze jak po wizycie. -
nick nieaktualny
-
dziewiec.zero - biust imponujacy
Agiii - to była okolica 22 tyg. z tego co kojarze.
Ja dziś po 12 jadę odebrać wyniki z glukozy - trzymajcie kciuki !!!!
O 17 natomiast wyczaiłam jakieś warsztaty pediatryczne, sprawdzę jak wiele jeszcze nie wiem
Miłego dniaIlona92 lubi tę wiadomość
-
Podobno jedyny dzień kiedy kobieta wstaje rano i wie w co się ubrać to dzień ślubu
Mój Szkrab tak rozrabiał w nocy jakby chciał wyjść przez powłoki brzuszne.. miałam wrażenie jakby odbijał sie całym ciałkiem od jednej do drugiej ściany macicy i uderzał dosyć konkretnie. Normalnie nie mogłam zasnąć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 09:55
Magdzia85F, ibishka, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Ja jeszcze mam się w co ubrać (na szczeście przed ciążą miałam zamiłowanie do dłuższych bluzek
W domu w dresach albo legginsach chodzę, bo najwygodniej
Byliśmy wczoraj na maratonie Gwiezdnych Wojen - było Przebudzenie Mocy i ten nowy - Ostatni Jedi. Dawno nie wyszliśmy z kina w takim szoku, chcieliśmy, żeby ktoś nas uszczypnął i powiedział, że to co widzieliśmy to nie było SW xD
No, ale nie powiem - kilka akcji fajnych ))Magdzia85F, Monnn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agi kup sobie herbate z melisy, mi jak się zdarza coś takiego to serwuje sobie taki napar i po niedługim czasie troszkę lepiej.dziewiec.zero leży idealnie :-Da biust faktycznie pozazdrościć
Że mną się dziś mała przywitała z rana dwoma mocnymi puknieciami które odczytałam albo jako :dzień dobry, albo jako 'matka rusz dupe po śniadanie bo jestem głodna' ja dopiero w przyszłym tyg wizyty środa i piątek,w środę połowkowe.. I już się tak zaczynam denerwować że to jakaś masakra, a co będzie tego dnia!ja też nie mam póki co problemu z ubraniami bo większość siedzę w domu więc leginsy itp, a na wyjścia mam dwie pary spodni ciążowych które były z zapasem jak kupowałam i mam nadzieję że jeszcze długo w nich pochodzę. Kurtka już też zaczyna się kurczyc ale siostra ma mi pożyczyć swojej która kupiła będąc w ciąży a rozlazlo się jej spójenie i leżała więc ubrała ja tylko 2 Razy do ginekologa
Tak podliczylam sobie ile muszę upiec ciast na święta (wliczając to że po 1 zawsze dajemy rodzicom jednym i drugim itp) i wyszło mi skromne 6.. Na szczęście z gotowania mi niewiele zostało bo Żurek, barszcz a uszka już mam, no i sałatkę jakąś. Jedyny Plus wytrzymania dwóch wigilii jest taki że nie muszę się martwić o 'walowke' na 1 i drugi dzień świąt i do nas gotuję już tylko nasze ulubione rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 10:28
-
Dziewczyny ja dziś umieram od 4.00 mam biegunkę, brzuch boli niesamowicie, skręca i ściska. Na razie nie wybieram się do lekarza, ale jak się nie poprawi to będę musiała.
ściskam kciuki za wizyty i wyniki badań
Miłego dnia do później14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Dziewczyny ja dziś umieram od 4.00 mam biegunkę, brzuch boli niesamowicie, skręca i ściska. Na razie nie wybieram się do lekarza, ale jak się nie poprawi to będę musiała.
Miłego dnia do później
Pij dużo, żeby się nie odwodnić. To najważniejsze. Ja ostatnio musiałam wylądować na kroplówkach w szpitalu, bo wymiotowałam i nie mogłam uzupełniać płynów, bo po nich tez wymiotowałam...
Mam nadzieję, że przejdzie bez interwencji szpitalnej :**
-
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:Dziewczyny ja dziś umieram od 4.00 mam biegunkę, brzuch boli niesamowicie, skręca i ściska. Na razie nie wybieram się do lekarza, ale jak się nie poprawi to będę musiała.
Miłego dnia do później
Jestem z Tobą, trzymaj się kochana, teraz wirus jelitowki panuje, mam nadzieję że Cię ominie -
Ania trzymaj się i wlewaj w siebie płyny.
Dziewięć.zero noooo biustu można pozazdrościć
Wiecie co, ja się zmierzyłam i mam tyle samo cm w biuście co w brzuchu tylko co to oznacza? Małe cycki, duży brzuch? Hahah
Aaaa byłam w lidlu
Miłego dnia i udanych wizytibishka, Magdzia85F, Ilona92, Tęskniąca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny kiedys mialam rozm miseczki e schudlam i mialam c lub male d. Teraz kupilam e i jest taki na styk. Wzielam bo nie mieli f temoje kg to w cycki i w tylek ida haha.
Ania biedna, nie ma kiedy lapac cholersywo.duzo pij zebys sie nie odwodnila!
Agi nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale z synem w ciazy mialam takie kolatania czy cos jak lezalam lub spałam na plecach.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ania ściskam! Dużo pij i odpoczywaj, ale jeśli nie przejdzie to nie zwlekaj i lepiej idź do lekarza!
Hehe niezły dylemat ale lepiej określaj to jako że jesteś przykładem figury pięknej klepsydry:) tylko zamiast bioder jest brzuch
Ja szykuje jakiś inny obiad na dzis, bo dzis świętujemy że równy rok temu się przeprowadziliśmy do naszego domu, i jak patrzę jak wyglądał wtedy (nie wszędzie zdążyliśmy położyć podłogi, brakowało dużo mebli, lamp itp) a jak teraz to aż się łezka w oku kręci
Więc dziś serwuje mężowi udka w zalewie miodówo ketchupowej z kuleczkami z ziemniaków, a na deser lawa cake czyli czekoladowy fondant
Powiedzcie mi z innej beczki, czy wam też zdarza się że jak dłużej pochozicie lub postoicie to was kłuję tak jakby w okolicach szyjki?Monnn, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia zdrówka!!!! Dużo!!!
Monn - to ja mam 10 więcej w biuście niż w brzuchu!!! :o Wolałabym odwrotnie!!!
Dziewiec.zero - hm, kurde to ja mam teraz e, ale dość się mały już wydaje. Zamówiłam więc większe, ale o tyle większe, że takich to ja jednak nie chcę mieć!!! hehe
Ibishka u mnie od siedzenia na twardym - masakra. Kłucie szyjki i w pupie. No spę na to brałam i od razu lepiej było. Poduszkę podkładam na krzesło.
Ależ Ty serwujesz kobieto obiady!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 11:56
ibishka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, zjadłam i oddałam, jestem wykończona
Co do rozmiarów, to ja mam w obwodzie brzuszka 98cm, a cycki mam miseczkę F
Iza mnie czasami tak kłuje, np po prezentowych zakupach tak miałam. Poza tym mimo, że nie ma upałów, to puchną mi nogi i stopy.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
ibishka wrote:Jeju jaka czarna seria.. Właśnie przeczytałam że dziewczyna która kojarzę z forum że staran dowiedziała się że jej córeczka ma zespół edwardsa:(ehh nie ma sprawiedliwości na tym świecie..14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]