Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest dużo innych kolorów, nie tylko różowy W ogóle się nie znam na takich typowo babskich sprawach, jak malowanie, paznokcie, itp. Ale najwyżej mała będzie chociaż umiała skręcić meble czy przybić gwoździa
My wczoraj wróciliśmy z zakupów, zjedliśmy obiad i oboje padliśmy spaćpomarańczka_33, Ilona92, ibishka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Kochane mamuśki!
Z czasem może być później różnie więc życzę Wam już teraz zdrowych i spokojnych świąt w radosnej atmosferze miłości. Samych pyszności na stołach, a w tym Nowym Roku spełnienia w nowej roli jaka nas czekaBP 02, Tusianka, Agiii37, pomarańczka_33, Ilona92, machirude, Rene lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
ja dotarłam na miejsce, okolica jest przepiękna !!! Tylko pogoda okropna ;(
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c28e581c9aa7.jpg
ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM MAMUSIOM, DZIDZIUSIOM I ICH TATUSIOM !!!!Tusianka, Magdzia85F, Agiii37, pomarańczka_33, Ilona92, machirude, APrzybylska, BP 02, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Też dołączam się do życzeń.
Zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia.
Wszystkiego najlepszego dla Nas naszych dzieciaczków, żeby wszystkie plany i marzenia się ziscily.Tusianka, pomarańczka_33, Magdzia85F, Tęskniąca, Ilona92, machirude, APrzybylska, BP 02, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja Wam życzę radosnych, pełnych wspaniałych i niezapomnianych momentów Świąt Bożego Narodzenia
Pyszności na stołach, ciekawych prezentów pod choinką i łaskawych chmur nad głowami
Błogosławieństwa Bożego i pełni łask od narodzonego Chrystusa
Wesołych Świąt!!!Tusianka, Magdzia85F, Tęskniąca, Ilona92, machirude, APrzybylska, BP 02, Rene lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyDziewczyny chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia! Wielu łask Bożych, zdrowia oraz rodzinnej atmosfery!
Tusianka, pomarańczka_33, Tęskniąca, Ilona92, machirude, APrzybylska, BP 02, Rene lubią tę wiadomość
-
DIewczyny od wczoraj nie miałam na nic czasu.
Zycze Wam zdrowych, spokojnych, rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia!
Bezproblemowego rozwiazania, pociechy z mężów i tyle radości ile możecie sobie wyobrazić!Tęskniąca, Tusianka, Magdzia85F, machirude, Agiii37, APrzybylska, BP 02, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wesołych Świąt Mamusie zdrówka dla Was i maluszków
Tęskniąca, BP 02, Tusianka, Rene, Ilona92, Magdzia85F, machirude lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Szykowanie świąt dla całej rodziny, to bardzo ciężka, ale satysfakcjonująca praca. W przyszłym roku raczej się nie podejmę
Jak u Was minął ten czas? Ile kilo do przodu?
Przed nami jeszcze 96 dni, w czwartek idziemy zobaczyć naszego fikołkaTusianka, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Szykowanie świąt dla całej rodziny, to bardzo ciężka, ale satysfakcjonująca praca. W przyszłym roku raczej się nie podejmę
Jak u Was minął ten czas? Ile kilo do przodu?
Przed nami jeszcze 96 dni, w czwartek idziemy zobaczyć naszego fikołka
Wigilia była dosyć męcząca,szykowanie tego wszystkiego ehh,dobrze że mąż pomagał,za to w Pierwszy Dzień Świąt i dziś sobie odpoczywam:-)
Co do wagi to aż się boje na nią wejść hihi
Trzymam kciuki za czwartkową wizytęAPrzybylska, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Ja dzisiaj leżę, goście pojechali, jestem zmęczona a ale teraz się relaksuje, wieczorem mama na ciasto z siostrą tylko przyjedzie,święta super nam minęły, ja dzisiaj zaczęłam 7 miesiąc wczoraj miałam studniówkę, trochę zaczyna mnie to przerażać.
Idę odpoczywać, wesołych.APrzybylska, Tusianka, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
My skończyliśmy porządki i teraz tylko relaks na wagę też się jeszcze nie wdrapałam. Dziś zauważyłam, że BBF pokazuje mi 7 miesiąc i o mamuniu to już zaawansowana ciąża Agi podzielam Twoje przerażenie.
A jak prezenty? ile dla Was, a ile dla dzidzi?Tusianka, Ilona92, Magdzia85F, Agiii37 lubią tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]