Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykey_b wrote:Hek dziewczyny. Ale mam niemoc ok kilku dni. Nie wiem czy to zbliżający się 3 trym. Czy cos innego, ale na nic sil nie mam
Ja mam tak od wczoraj. Detka. I za tydzień zaczynam 3 trymestr. Oby Nam to przeszło!
Gosiczek a dzieciaczki w jakim wieku?
APrzybylska w jakim sklepie kupiłaś? Bo bardzo ładne! -
key_b wrote:Hek dziewczyny. Ale mam niemoc ok kilku dni. Nie wiem czy to zbliżający się 3 trym. Czy cos innego, ale na nic sil nie mam
Ja ostatnio tez do południa w łóżku. Na całe szczęście mąż ma urlop wiec moge2 sobie pozwolićStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Magdzia85F wrote:Ja mam tak od wczoraj. Detka. I za tydzień zaczynam 3 trymestr. Oby Nam to przeszło!
APrzybylska w jakim sklepie kupiłaś? Bo bardzo ładne!
HubiWorld na allegro ma takie same i duzo innych az sie zdecydowac nie mogeMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Dobrze ze nie tylko ja tak mam znaczy niedobrze,ze sie zle czujemy, ale ja juz mam wizje cukrzycy albo innych glupich dolegliwości.
Mialam dzisiaj sen,ze bede rodzic. Przedemna dziewczyna rodzila i te sceny były takie realistyczne ona urodziła i mnie na tym samym wyrze polozyli, jeszcze cieplym bleh... W ogole zastanawialam sie jak to bedzie ze Tymek ma sie urpdzic w kwietniu a ja juz rodze...przeciez kest styczeń :o I jak ja dam temu na imię, bo przeciez tamto jest zarezerwowane... A pozniej myślę "kurde skoro ja teraz urodze to nie ma szans ze znowu w kwietniu bede rodzic...." i mialam rozkmine czy jeatem w ciazy podwojnej czy nie.... O matko! Zaczyna sie.....Tusianka lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Ja mam tak od wczoraj. Detka. I za tydzień zaczynam 3 trymestr. Oby Nam to przeszło!
APrzybylska w jakim sklepie kupiłaś? Bo bardzo ładne!
Córka w tym roku bedzie miała 9 a synek 6Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
key_b wrote:Dobrze ze nie tylko ja tak mam znaczy niedobrze,ze sie zle czujemy, ale ja juz mam wizje cukrzycy albo innych glupich dolegliwości.
Mialam dzisiaj sen,ze bede rodzic. Przedemna dziewczyna rodzila i te sceny były takie realistyczne ona urodziła i mnie na tym samym wyrze polozyli, jeszcze cieplym bleh... W ogole zastanawialam sie jak to bedzie ze Tymek ma sie urpdzic w kwietniu a ja juz rodze...przeciez kest styczeń :o I jak ja dam temu na imię, bo przeciez tamto jest zarezerwowane... A pozniej myślę "kurde skoro ja teraz urodze to nie ma szans ze znowu w kwietniu bede rodzic...." i mialam rozkmine czy jeatem w ciazy podwojnej czy nie.... O matko! Zaczyna sie.....
Mi się za to kiedyś śniło, że poszłam na wizytę do mojego ginekologa, robi mi USG i nagle z tekstem, że on tu widzi jeszcze dwa dodatkowe dzieciaczki i że wygląda na to, że każde jest młodsze od drugiego o jakiegoś 4 tygodnie i że "mąż nie próżnował" od razu, że pisze skierowanie na cesarkę, bo dzieci muszą być wyjmowane w dobrej kolejności
Mąż ze śmiechu nie mógł wytrzymać, jak mu to opowiadałamMagdzia85F, Sylwiaa95, key_b, aga_90 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Z moich snów to można filmy tworzyć
Od chodzenia nago do kościoła, przez zdrady męża, ratowanie świata po rodzenie na kuchennej podłodze, z asystą telefoniczną mojej teściowej
Ah i zapomniałabym o powtarzającej się tematyce karmienia piersią w wielu snach zapominam karmić, wyjeżdżam i zostawiam dziecko bez pokarmu, albo karmię razy dziennie bo to przecież wystarczyTęskniąca, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
za Waszą namową poszłam do mojego gina i uspokoił mnie całe szczęście
Na pytanie, czemu tak źle znoszę ciąże przez te skurcze odpowiedział: " ja Panią bardzo przepraszam, bardzo dobrze Pani wygląda...ale ja muszę to Pani powiedzieć....jest już Pani znacznie po drugiej stronie 30....poziom hormonów już nie jest taki jak być powinien i dlatego macica się Pani obkurcza...Luteinka do 34 tyg ciąży i Polocard do 32 i powinno być lepiej."
no i kazał unikać jazdy samochodem, chodzić nie więcej niż godzinę dziennie i leżeć ile się da
Mam wytrzymać jeszcze przynajmniej 8 tyg
APrzybylska, Magdzia85F, ibishka, Tusianka, aga_90, Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tęskniąca wrote:Hej dziewczyny,
za Waszą namową poszłam do mojego gina i uspokoił mnie całe szczęście
Na pytanie, czemu tak źle znoszę ciąże przez te skurcze odpowiedział: " ja Panią bardzo przepraszam, bardzo dobrze Pani wygląda...ale ja muszę to Pani powiedzieć....jest już Pani znacznie po drugiej stronie 30....poziom hormonów już nie jest taki jak być powinien i dlatego macica się Pani obkurcza...Luteinka do 34 tyg ciąży i Polocard do 32 i powinno być lepiej."
no i kazał unikać jazdy samochodem, chodzić nie więcej niż godzinę dziennie i leżeć ile się da
Mam wytrzymać jeszcze przynajmniej 8 tygTęskniąca lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]