Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwiaa95 wrote:Dziewczyny a kupujecie karuzele do lozeczka?
Dopisze jeszcze ze fajna byla bo mozna bylo dzwiek wylaczyc. Olek nienawidzil muzycznych zabawek, plakal jak bobr przy grajacej grzechotceWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 23:20
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aga_90 wrote:Ja w czerwcu :d
A właśnie zauważyłam że nawet na suwaczku mam napisane że waga dziecka obecnie to 500-700g
Co do szkoly rodzenia to mamy ponoc w okolicy jakas anglojęzyczna. (Bo ia w holandii mieszkam) Ale szkoda mi czasu maz wraca styrany po pracy nie bede go za soba ciągnąć. A samej tak głupio.
A co do karuzeli to właśnie sama nie wiem
Od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze... Jak leze czy siedzę jeat ok. Ale jak chodzę to az rwie. Kupiłam magnez ale jest napisane ze nie zalecane dla kobiet w ciąży i wole nie brać. 9.01 mam wizytę u poloznej to się dopytam wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 07:01
-
Mi sie strasznie podoba karuzela z BabySenses bo ma zabawki odwrocone do dziecka (a nie tak jak zazwyczaj, ze dziecko widzi tylko bok lub tyl zabawki).
My na szkole rodzenia chodzimy od poczatku grudnia i praktycznie wszystkie jestesmy w jednym terminie wiec ten przelom lutego/marca brzmi dziwnie... troche pozno
Ja biore magne B6 - bo to lek a nie suplement
A suwaczki klamia w moim przypadku tez bo mlody tydzien temu wazyl ponad 1kgIlona92 lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:A maleństwo ile waży?
Ale mała jest duza, tak mi sie wydaje. Az moj powiedział, ze jaka juz spora jest
Ja oprócz 2 czapek, kocyka i wanienki nie mam jeszcze nic. Chociaż teraz mamy wybrać sie na zakupy.
O wózek miała dzwonić kobieta kiedy mogłaby go podrzucić, zobaczymy. Jak nie to poszukamy drugiego
Tez miałam dzwonić do szkoły rodzenia bo u mnie sa 2 i nie wiem, ktora lepsza.
Teraz wogole sa super promocje:) -
nick nieaktualnyHej.
Siedzę na badaniu glukozą. Poszło gładko
My mamy dopiero dwa bodziaki. Chyba jestem najbardziej w czarnej d... ;-P
Po wypłacie zaczynam szaleć.
Z tą szkołą rodzenia to chciałam z Mężem ale te co patrzę są od 18 a On do 18 pracuje.APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Hej,
ja po śniadaniu idę jeszczę do internisty, bo bóle w okolicy nerki wcale mi nie przeszły, przestał tylko napinać sie brzuch. Dziś w nocy dwa razy obudził mnie atak bólu.
Madzia...w czarnej d....a nawet w czernej dziurze, to ja jestem, bo mam tylko laktator a w moim stanie to nie jestem na siłach zeby isc do jakiegokolwiek sklepu ;(
-
Dzień dobry, dzisiaj ostatni dzień II trymestru Nawet udało mi się w miarę przespać noc, wydaje mi się że dodatkowa poduszka pod głowę pomogła. Za to Gabrysia już kolejny dzień dostaje jakiegoś ADHD po 23 i szaleje do 2
My mamy komplet z H&M, body i spodenki z Lidla, parę kosmetyków kupionych na promocji w Rossmanie, więc też szału nie robi Chociaż w zakładkach mam miliard rzeczy
Jutro ma przyjść facet od remontu zobaczyć, co trzeba zrobić i mam nadzieję, że da radę jeszcze w styczniu wszystko porobić. Od lutego chciałabym już ruszyć z kupowaniem rzeczy dla małej.
A co szkoły rodzenia, to u mnie od 28-30 tygodnia dopiero się można zapisywać. I też chciałabym chodzić z mężem, ale zależy od tego jaka zmiana mu wypadnie. Bo samej to tak średnio mi się widzi.
Tęskniąca, dobrze że w dzisiejszych czasach mamy internet i można zamówić wszystko Ja tak będę robić, bo nie lubię tłoku w sklepach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 09:42
Magdzia85F lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tez nie lubie tloku w sklepach, ale ja jestem malo internetowa, lubie wszystko dotknac wiec chodze po sklepach tuz przed zamknieciem i na poczatku tygodnia, wtedy zwykle mniej ludzi
Chyba musimy zrobic ankiete kto jest najbardIej w d z szykowaniem chociaz, ja chyba nie jestem na takim szarym koncu jednak
Juz prawie weekendMagdzia85F, Tęskniąca lubią tę wiadomość
-
dziewięć.zero - no wiesz, Ty jesteś już doświadczoną mamusią to się nie dziwię, że nie idziesz do szkoły, ale ja nowicjuszka to czuję że by mi się przydało poszukam jeszcze dzisiaj może gdzieś coś znajdę - niekoniecznie przy szpitalu bo jak tam będzie przełom lutego i marca to się może okazać że jej nie skończę a urodzę
key_b - ja to i tak będę sama na zajęcia chodzić bo mój M co dwa tygodnie pracuje do 19 więc i tak by nie dał rady. a w końcu go przekonałam, że jednak lepiej będzie jak go ze mną nie będzie przy porodzie, umówiliśmy się że zawołają go już na przecięcie pępowiny
Magdzia - powodzenia w wytrwaniu bez jedzenia
Co do wyprawki to zamierzam dzisiaj popracować nad tabelką co by to wszystko jakoś uporządkować dzisiaj obiadu robić nie muszę, mieszkanie w miarę ogarnięte więc myślę, że trochę nad tym posiedzę
Tęskniąca - trzymam kciuki, żeby z tymi nerkami to nic poważnego nie było!
Tusianka - a ja nawet nie zauważyłam, że weszłyśmy już w III trymestr dopiero jak Ty napisałaś to zerknęłam, że to już
Ja nie znoszę chodzić na zakupy więc w większości zamawiam przez internet, w razie co będę odsyłać pilnuję tylko że jak zamawiam coś z allegro to żeby od firmy to byłoMagdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Madzia wiedziałam, że dasz radę
Ja z wyprawką już jestem prawie na finiszu ale sporo od siostry dostałam. Wczoraj znowu karton ubranek przywiozłam, muszę przejrzeć i wybrać te bardziej dziewczyńskie
Gosia ja też chcę już kwiecień, ale to zleci bardzo szybko. Tak samo, jak od testu do teraz.
Sandra piękna kołyska
Ja zastanawiam się nad karuzelą Fisher Price z motylko-misiami. Jest przesłodka
https://patiimaks.pl/produkt/karuzela-z-misiami-cdn41-fisher-price.html?gclid=Cj0KCQiAvrfSBRC2ARIsAFumcm85xOYfgFGcc6eo2TgzAGMyasqLkottrMtJ4Z5gXTiUiFdie1hxsFEaArlhEALw_wcB&gclsrc=aw.dsMagdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
BP 02 wrote:Pomaranczka- podzielisz sie potem tabelka moze? Chetnie sprawdze co oninelam ps ja tez kocham 13-stke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 11:44
Magdzia85F, pomarańczka_33, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomaranczka ja i doswiadczenie hahaha uwierz ze jestem przerazona- doswiadczenie to moze miec matka trojki czworki i to juz starszakow jestem przerazona czy dam rade czy sobie poradze z opieka nad starszakiem i malym. Jak zorganizowac dzien zeby wszystko gralo, co zrobic zeby starszy nie ucierpial chociazby na poswiecaniu czasu.. od czterech lat sposob pielegnacji noworodka czy chociazby pozniejszego rozszerzania diety sie zmienily wiec w sumie nie wiem nic
Ilona92, BP 02, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Hej,
ja byłam u internisty właśnie, obejrzał wyniki badań z krwi i moczu, zlecił kolejne, żeby mieć pewność, pomacał po plecach i stwierdził, że nerki to można wykluczyć, to raczej kręgosłup. Co w sumie też mnie uspokoiło , bo jesli tak, to objaw ciąży a nie jakieś choroby
Korzystając z okazji, że doszłam do tego lekarza, to wstąpiłam też do sklepu na zakupy i do 5-10-15 gdzie jest -70% i oto efekt WRESZCIE COŚ MAM i to mega słodkiego Co prawda, bluzeczka przez głowe ale raz Mała chyba wytrzyma - bedzie na specjalna okazję :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ca20ea63192.jpgMagdzia85F, BP 02, APrzybylska, pomarańczka_33, Tusianka, aga_90, key_b, Ilona92 lubią tę wiadomość