Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
BP 02 wrote:Teskniaca olej to prasowanie! Z doswiadczenia mowie da sie bez niego zyc a Ty mialas sie nie meczyc!
Pozmywałam !!! na 3 raty ...
a co do prasowania, zmieniłam taktykę, prasuje tylko to co założe a to że deska stoi na srodku pokoju ze starta prania juz mi nie przeszkadza;)
na 15.01 jestem umowiona do specjalisty - oby pomoglo.
Aga miałaś szczescie, ze w Lidlu jeszcze cos tak fajnego upolowalas
Aniu - dzieki za wskazówke co do pieluszekMagdzia85F, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Key_b super są te wózki stokke, byłam mocno na tak, ale w sklepie mi odradzono ze względu na słaba amortyzację, a będę jeździć po wertepach
W przyszłym tygodniu idę pić glukozę, lubię słodkie to mam nadzieje, że będzie smakowało
Skarpetuszki
https://naforum.zapodaj.net/10ae4a65287f.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 15:49
Ilona92, APrzybylska, Magdzia85F, Tęskniąca, Tusianka, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
grzanewino - mamy identyczne bodziaki te z chmurkami - siostra nam kupiła
tabelka jako tako ogarnięta, wrzucam tu linka dla BP i każdej która chce zerknąć
https://drive.google.com/file/d/1nyYpoYQmTPYQckwl7K7j-wLxKWosO9Ni/view?usp=sharingMonnn, APrzybylska, Magdzia85F, grzanewino, Tusianka, BP 02 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
pomarańczka_33 wrote:grzanewino - mamy identyczne bodziaki te z chmurkami - siostra nam kupiła
tabelka jako tako ogarnięta, wrzucam tu linka dla BP i każdej która chce zerknąć
https://drive.google.com/file/d/1nyYpoYQmTPYQckwl7K7j-wLxKWosO9Ni/view?usp=sharing
Zołza to siostra?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
pomarańczka_33 wrote:tak starsza, a Asia młodsza
to właśnie Zołza będzie ze mną przy porodzie
Monnn ciężko powiedzieć próbowałaś to delikatnie wcisnąć do środka? Może to jakaś niewielka przepuklina?pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Monn - jest duża szansa, że to Mała ale jak bardzo Cię to niepokoi to może zadzwoń do gina i się zapytaj
grzanewino - całe szczęście skończyło się na strachu, po dwóch dniach ból ustąpił, więc bolał tylko od stłuczenia a że w tamtą sobotę nie było szans, żeby się dostać do dentysty to odpuściłam rtgKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyWitajcie
Ja siedzę i czekam u lekarza, właśnie Pani w rejestracji moja znajoma mówiła mi że ja to będę miała cięcie, słyszałam że mój gin jest super od cesarek ale trochę się przestraszyłam, zapytam go ale jeszcze nie teraz, jak będzie bliżej rozwiązania
Odnośnie wyprawki to mam kapsułki do prania trochę chusteczek, szampon oliwke, z podarowanych rzeczy to mam fotelik, bujak i matę edukacyjną, podobnie jak inne też jestem w czarnej d....e, pod koniec stycznia zacznę ogarniać bo wtedy będę miała większy przypływ pieniędzy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa przez allegro firma GAIA, ja mam małą miskę a duży podbiust tak to określają, przed ciążą 80 b teraz 85 c i jeszcze luz jest, tylko ta firma mi służy pięknie trzyma moje małe cyce
U lekarza ok, widziałam siusiaka serce, ale nie mierzył za niecałe 3 tyg mam usg 30 tydz to zobaczę wszystko wyraźnie, wszystko jest ok, jeszcze 3 tyg i będę w klubie lenia.
Zacznę szaleć z wyprawką wykońcupomarańczka_33, APrzybylska, Magdzia85F, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, właśnie dzisiaj dostałam namiar od młodszej siostry na e-szkołę rodzenia, jest bezpłatna i dla tych z Was, które z jakichś przyczyn nie możecie chodzić do stacjonarnych może się przyda ja się właśnie zarejestrowałam bo nie wiem jak to u nas w końcu wyjdzie, więc chociaż z ten sposób się czegoś dowiem no i będzie też mógł w tym uczestniczyć mój M
https://szkolarodzeniaprenalen.pl/Tusianka, Magdzia85F, APrzybylska, Monnn, Etoilka, Tęskniąca, BP 02 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Cześć dziewczyny!
Trochę mnie nie było. Melduję się po wizycie, niestety ze skracającą się szyjką... 4 tygodnie temu miała 4,5cm, teraz 2,7, więc wyraźna różnica. Od dziś mam brać luteinę i więcej "polegiwać" (lekarka zasugerowała, że może w ostatnim miesiącu się nie oszczędzałam i byłam za aktywna - i chyba ma trochę racji). I zobaczymy, jak będzie na następnej wizycie. Staram się myśleć pozytywnie i wierzyć, że już się nie będzie skracać.
Wojtuś ma się dobrze, waży 1030g. No i zmienił położenie na główkowe (i tą swoją malutką główką, położoną niestety nisko, tak napiera na szyjkę...).
Ja też już powoli kompletuję wyprawkę, na razie bardziej ubrankowo-kosmetyczną. Większych gabarytów, jak wózek czy łóżeczko, jeszcze nie mam.
Aga, pytałaś kiedyś o Bezpiecznego Malucha: przepraszam, że odpowiadam tak późno... Mój mąż uważa, że warsztaty były jedną wielką reklamą sponsorów (że jak nie kupisz fotelika Maxi Cosi, to dziecko nie będzie bezpieczne; jak nie posmarujesz Bepanthenem, to będzie miało okropne odparzenia itp). Coś w tym jest. Ale oczywiście ja ze swojej strony absolutnie nie zniechęcam, dużo wartościowych rzeczy można z nich wynieśćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 19:12
APrzybylska, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość