Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAPrzybylska masz rację, zjedz coś słodkiego!
Ja loveli nie kupuję, mam w szafce i Mąż po niej dostał wysypki.
Mama i siostry też odradzały, bo nie dopiera. Tzn.ja nie namawiam, ale jak mi Męża uczuliło, to nie chcę ryzykować z Małą.
Pamki mam na razie 1 - dwie paki, więcej nie kupuję.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:Madzia jak Jelp się sprawdził?
Te smierdziuszki stare bez zapachu, więc chyba nieźle. Prałam w 60 st. Nie dodałam płynu a siostra powiedziała, że można trochę dodać. A ja mam takie żeby nie podrażniały, dla Nas.
Emily o tak. U mnie na 1 suszarkę wchodzi cała pralka a mam 8 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 14:38
-
Dziewczyny ale mnie len złapał. Miałam prasowac, a tu co? Od rana leżę. I nic nie robię. Dosłownie. Wstałam tylko 2 x zrobić sobie jeść i do łazienki. Straszne lenistwo! Aż wstyd
grzanewino, Magdzia85F, Tusianka, APrzybylska, Ilona92, Etoilka, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyibishka wrote:Dziewczyny ale mnie len złapał. Miałam prasowac, a tu co? Od rana leżę. I nic nie robię. Dosłownie. Wstałam tylko 2 x zrobić sobie jeść i do łazienki. Straszne lenistwo! Aż wstyd
Czasem trzeba!!! Jak nie teraz, to kiedy?pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Niby tak
Najgorsze jest to że mam strasznego smaka na frytki do obiadu, ale tak mi się nie chce wstać obrać tych ziemniaków że to jakaś masakra. A tak bym zjadła takie knajpowe fryteczki, mmm. Albo burrito, albo pierożki meksykańskie, albo quesadille albo chociaż chili con carne. Zawsze w dniu wizyty zjadłabym konia z kopytami. Podświadomy stresik czy ki Czort:)
Ale nic, trzeba się zebrać. Pół godziny i wstaje. I tak muszę zapalić w piecu i obiad zrobić jak mąż z pracy wróci to już dłużej tego momentu nie można odwlekac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 14:51
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
APrzybylska wrote:dziewczyny takie wieści z domu, że tylko się pochlastać ... idę walnąć jakieś ciasteczka czy coś, bo muszę się czymś zająć.
Co się stało?
Ja dziś u mojego złożyłam zamówienie na makowiec (ma kupić po pracy) więc wpadaj, zapraszamMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Co się stało?
Ja dziś u mojego złożyłam zamówienie na makowiec (ma kupić po pracy) więc wpadaj, zapraszam
Na makowiec, chętnie a ja w tym czasie upiekłam kilka ciasteczek owsianych, ale żeby nie było zbyt dietetycznie, to z orzechami, rodzynkami i czekoladą
Sylwia trzymam kciuki za wizytę14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Matka z ojcem dają czadu, brak słów na nich, a historia tak długa i żenująca, że lepiej zapomnieć. Tylko ja tak mam, że po takich nowinach tyram się za to, że nic nie robię aby było lepiej (oczywiście nie mam co zrobić). Nie potrzebuję takiego stresu
Na makowiec, chętnie a ja w tym czasie upiekłam kilka ciasteczek owsianych, ale żeby nie było zbyt dietetycznie, to z orzechami, rodzynkami i czekoladą
Sylwia trzymam kciuki za wizytę
To i ja zapraszam na babkę ucierana z kakao:) ziemniaków też już obralam i mnie poniosło to i na frytki się zalapieszTusianka, APrzybylska, Magdzia85F, Ilona92, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPrzybylska dokładnie tak, jak dziewczyny piszą. Niestety nie masz wpływu, bo są dorośli i to ich wybory. Zrób sobie małą przyjemność!
Emily tak widziałam, ale nie na żywo. Ciekawe jak jakość?
W kaufie są prześcieradła, ubranka dla dzieci i ubrania ciążowe.Emily89 lubi tę wiadomość
-
Podobno każdy Kaufl ma swoją gazetkę, sprawdziłam moją i nie ma ;(
W ile dni zazwyczaj przychodzi Gemini? Nie mogę się doczytać tej informacji.
Właśnie dostałam paczkę - ubranka z firm Mrofi i Makoma - rewelacja- jakość aż przemawia, jeszcze nie widziałam nigdzie takich kaftaników super (kaftaniki są z Mrofi). Ceny też są ok - polecam.
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Podobno każdy Kaufl ma swoją gazetkę, sprawdziłam moją i nie ma ;(
W ile dni zazwyczaj przychodzi Gemini? Nie mogę się doczytać tej informacji.
Właśnie dostałam paczkę - ubranka z firm Mrofi i Makoma - rewelacja- jakość aż przemawia, jeszcze nie widziałam nigdzie takich kaftaników super (kaftaniki są z Mrofi). Ceny też są ok - polecam.
Tak, niestety Kaufland nie wszedzie ma te ubrankaIlona92 lubi tę wiadomość
-
APrzybylska ja sie nauczyłam juz olewać sprawy moich rodzicow:) także nie przejmuj sie, mi tez wiele czasu zajęło pogodzenie sie z takim myśleniem, ale w koncu ja tez mam juz swoją rodzine
I isbka szalejesz.
Co do kocykow w biedrze, jesli używacie poliestru to możecie kupic, widziałam je dzisiaj nawet przyjazne dla oka, były prześcieradła bawełniane, ale wymiary większe niz łóżeczko no to dla starszaków.
A ja kupiłam naklejki z sowkami na drzewkuMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Proszę:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69d63b0451f0.jpg
Staram się aż tak intensywnie nie myśleć, ale ja zawsze byłam tą, która za wszelką cenę starała się wszystkich pogodzić i wszystkim dogodzić. Ciężko się przestawić. Do tego dochodzi jeszcze mój brat, który musi na to patrzeć (a wiecie, że jest dla mnie jak dziecko). A żeby było bardziej dołująco, to dziś właśnie o tą "moją nową rodzinę" była afera. Eh dobra, koniec z tym ...14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Tęskniąca, świetne ubranka!
Aniu, Ibishka bardzo mądrze napisała. Twoja nowa rodzina jest teraz najważniejsza. Nie martw się, może rodzice mają teraz trudniejszy czas, będzie dobrze.
A ja jeszcze trochę posmęcę. Odebrałam wyniki morfologii i moczu - takich złych jeszcze nigdy nie miałam. Płytki krwi mi leciały od początku, ale teraz spadły poniżej normy. Chyba kłania się małopłytkowość. W moczu sam syf - liczne bakterie, szczawiany wapnia, erytrocyty.
Od 2 tygodni same złe wiadomości. Mój organizm chyba się nie nadaje do bycia w ciąży...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 17:33