Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga ciężko coś poradzić Ja w taką pogodę barykaduję się na kanapie, bo też strasznie boję się jeździć. Może bezpieczniej zostać w domu, chociaż z drugiej strony szkoda zajęć.
U mnie choinka już po trochu sama się rozbiera, bo igły sypie i bombki spadają
Mnie ciągnie jakby od jajników czasami i zastanawiam się czy to jakieś zrosty po zabiegu, bo nieraz to aż zapiszczę. Macie coś podobnego?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyGrzanewino oby się droga poprawiła!
Ilona sama tak wytargałaś choinkę? Wow.
APrzybylska ja ostatnio czuję jajniki, jakby tak lekko okresowo i krzyż. Czyżby to skurcze? Bo trochę czuję i zarsz przechodzi.
Przy zroscie ciagnie a do tego Maluszek jak nóżki wsadzi to pewnie bardziej czuć. -
Mnie okresowo już właśnie nie boli, plecy też mam spokój (to na pewno ten jeden raz na basenie zdziałał cuda ). Ale właśnie czasem czuję takie ciągnięcie. I jakby mięśnie w okolicy krocza.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Grzanewino, ponoć od dzisiejszego wieczoru ma być jeszcze gorzej... ja planowałam, że mąż zawiezie mnie dziś wieczorem do rodziców (przynajmniej zmieniłabym łóżko, zawsze jakaś odmiana :p), ale nie wiem, czy nie odpuszczę.
Aniu, mnie właśnie od wczoraj ciągnie w prawym jajniku (chyba w jajniku), delikatnie, ale często. Przez moje ostatnie problemy spanikowałam i pobiegłam dziś do lekarza. Na szczęście wszystko wygląda ok, pobolewanie może być spowodowane uciskiem dziecka. Szyjka taka jak 2 tyg temu (uff), ale leżymy dalej, bo główka niziutko.
Moja choinka też już bardzo cierpiMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Grzane wino daj sobie spokój z jazda jesli miałabyś jechac sama, Polacy nie potrafią jezdzic w zime zachowują sie jak debile, wiec ja bym sobie odpuściła, biorąc pod uwagę warunki na drodze, glowne sa spoko, ale na bocznych u mnie to sanki i łyżwy zreszta musisz Saną zdecydować czy jest to na tyle ważne dla Ciebie.
Tak sama ja wyniosłam , moja była w doniczce jakby była bez to bym ja zarzuciła na ramie i poszła spalić
Ja miałam raz takie dziwne ciągniecie w jajnikach , ale przeszło zaraz.
Magda Twoja mała moze leżeć glowkowo , ake bedzie szalała z pupa, rękoma i nogami . Myślałam, ze moja jest w poprzek i to czym mnie dotykała były ręce, a nogami wali po zaladku i bokach .
Bol jrocza miałam podczas okresu , w pierwszych dniach straszne uczucie. Moze tak więzadła Wam dają popalić?
Ja mam codziennie skurcze, ale bez bolu, brzuch twardy jak skala az czasami dziwnie sie z tym czuje.Etoilka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Ale super kosz pod wózkiem Ogólnie cały bardzo fajny
Moja mała też kopie po wątrobie i żołądku. Skurcze mam rzadziej odkąd biorę regularnie magnez.Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyNo u mnie na usg była głową do góry. I czuję kopanie przy biodrze.
Z resztą Ona układa się czasem jak rogal wokół pępka, bo czuć pod ręką i widać górę. Wstawię fote.
U mnie tylko Góra brzucha jest napięta a dół nie.
Ilona fajny ten koszyk pod gondola. Jak znalazł na zakupy. To masz kobieto siły! Mnie Mąż łóżka nawet nie pozwala otworzyć!
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Mąż wrócił i mówi, że drogi już czarne, bo słoneczko jest, tylko musimy wyjechać ze wsi swojej czyli pojedziemy.
Ilona - super bryka
a u mnie brzuch ostatnimi dniami też twardy jak skała, mała ułożona główką w górę, nóżkami w dół macicy, bo czuję jak kopie i jak przepływa z lewego boczku na prawy jak się obracamIlona92 lubi tę wiadomość
-
Sylwiaa95 wrote:https://naforum.zapodaj.net/9896a6217e8f.jpg.html
pokażemy sie i my w koncu jak wielorybSylwiaa95 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Ogarnełam Gemini i faktycznie, póki co w koszyku mam ponad 600 zł.....a dziwiło mnie 450 ;p - ale mam wszystko łącznie z proszkiem do prania i pieluchami
Ilonka - piekny wózek
Sylwia - kształtny, słodki brzuszekSylwiaa95, Ilona92, Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Zakupy z wózkiem to niw dla mnie haha, bo ja jak jeżdzę na zakupy to taz moze 2 w tyg i wtedy cały wózek by nie wytrzymał
Koła ma pompowane nie piankowe. Ma takie amortyzatory, ze żadna dziura nie bedzie dla Nas przeszkoda .
Sylwia pokaźny masz juz brzusze:)
Wasze maluszki maja jeszcze duzo miejsca na kręcenie , moja juz nie koniecznie. Zreszta Belly pokazało mi dzis 8 miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 14:19
Magdzia85F, Tęskniąca, Etoilka, APrzybylska, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJelp 2,2 kg w Kauflandzie za 24,95.
Sylwia ładny i kształtny brzuszek
Tęskniąca bo się zbiera. U mnie coraz zmieniam. Pampersy dostałam, więc wywaliłam, wkładki laktacyjne też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 14:20
Sylwiaa95, Tęskniąca lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam lovele w tesco za 17zł i pampersy na razie 2opakowania jedynek. Jeszcze dokupie jedne jedynki i dalej dwojki
Zostało nam do kupienia lozeczko z materacem , biustonosze do karmienia, szlafrok, ze dwa pajacyki na 62, body krotki rekaw i jakiś kombinezon dla malego na wyjscie ze szpitala
a ciuszki wieksze- 68 i wzwyz bede juz kupowala po porodzie -
dziewczyny takie wieści z domu, że tylko się pochlastać ... idę walnąć jakieś ciasteczka czy coś, bo muszę się czymś zająć.
Na stronie Pampers za rejestrację jest jakiś rabat, ale tylko na rozmiary od 3 w górę. Moja siostra już drugi raz z tego skorzystała i jest zadowolona.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Magdzia85F wrote:Jelp 2,2 kg w Kauflandzie za 24,95.
Sylwia ładny i kształtny brzuszek
Tęskniąca bo się zbiera. U mnie coraz zmieniam. Pampersy dostałam, więc wywaliłam, wkładki laktacyjne też.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
A u Nas dziś rozpoczęło się pranie... jedna pralka już się suszy... ubranek zostało na 5 pralek jeszcze... Później już bliżej terminu pranie koszul moich, pościeli, pieluszek, ochraniach z kosza trza wyprać, ręczniki małego, kocyki...
Koniecznie musimy zainwestować w drugą suszarkę
Piękny wózek i bardzo ładny kosz U nas już zawitała gondola wózka - stelaż i spacerówka po porodzie wjedzie
Magdzia85F, Tusianka, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość