Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga no właśnie jest gigantyczna! My będziemy kąpać w łazience.
Ja w gemini mam już na tyle kasy, że aż mi słabo. Ale nie brałam nic dziwnego. No prócz odżywki do włosów z ziaji dla siebie za 7 zł.
W marcu kupię dostawkę. I wtedy też wanienkę ze stojakiem, kokon.
Klaudia dziękuję popatrzę na te produkty.
W ogóle dzisiaj w świecie dziecko śpiworek z motherhood który kosztuje w smyku 89 zł kosztował 130 zł. Ładna przebitka!machirude lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymachirude wrote:Emily, co to za staniki, ktorych nie polecasz? Ja chciałam na początek zamówić z Baby Ono. I pytanie do dziewczyn, które już są mamami, czy to prawda, że biust się dopiero po porodzie powiększy jak ruszy laktacja? Trzeba zamawiać większy rozmiar niż obecnie?
Aga_90 ja też nie mogę się zdecydować, tzn. wszystko co wybralam mi się podoba a wiem, że coś muszę odrzucić
Podłączam się do pytań.machirude lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga, no trochę kasy na to wszystko idzie...ja nie dałabym rady finansowo, żeby w jeden miesiąc wszystko kupić, więc te największe wydatki ogarnelismy na początku, teraz tylko takie "drobiazgi"-ubranka, pościel, pieluszki, prześcieradła, jakieś dekoracje.
Jutro jedziemy do teściowej, bo kuzynka męża przygotowała dla nas rzeczy po swoich dzieciach i mamy je odebrać. W sumie, widzialam ja raz w życiu jakieś 10 lat temu, więc miło z jej strony. Myślicie, że czekoladki jako podziękowanie wystarczą? W każdym razie w poniedziałek pewnie przejrzę to wszystko i popiorę i będę miała jakiś ogląd co dokupić, więc akurat jak przyjdzie wypłata, będę mogła ruszyć z zamówieniami
Do wanienek Maltex Baby, tych, które mają korki, można dokupić też wężyk. Myślę, że to też wygodne, bo wystarczy go skierować do wanny i nic nie trzeba nosić. My i tak będziemy kąpać w łazience, bo nie mamy za bardzo miejsca i nie wyobrażam sobie kombinacji z noszeniem wanienki albo wiader z wodą -
jeśli chodzi o wanienkę to ja kupiłam taką http://allegro.pl/wanienka-100-duza-wanna-dziecieca-farma-zielona-i7026122443.html?fromVariant=6424855562
a termometr będziemy mieli osobny, dostaniemy od siostry
co do niezdecydowania to ja na szczęście nie mam takiego problemu, a jak jest coś nad czym dumam to i tak mi M nie pomoże bo On jest jeszcze bardziej niezdecydowany ja mam np. mega problem z wyborem majtek poporodowych - w końcu będzie tak, że w ostatniej chwili kupię cokolwiek
i staniki do karmienia też u mnie wiszą bo totalnie nie mam pojęcia jaki rozmiar wziąć, ostatecznie chyba wybiorę się do jakiegoś stacjonarnego sklepu i kupię ze dwie sztuki a resztę po porodzie już
a jeśli chodzi o fotelik to coraz bardziej się przekonuję do klippana, pan i tak powiedział, żebyśmy przyjechali w połowie marca, żeby gwarancja się nie marnowała więc mamy jeszcze trochę czasu ale z tego co czytałam (zapomniałam przez to psu dać jeść!!) chyba się na niego zdecydujemymachirude, Magdzia85F lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
u nas remont przepdokoju w pełni, tynki, gładzie, nowe płytki i drzwi w drodze, ale dziś się zmobilizowałam i zamówiłam wreszcie łóżeczko, materacyk, komodę, wykładzinę, i na razie tyle, w przyszłym tygodniu powinno już być wszystko u nas
Emily - koniecznie pochwal się później zdjęciami z sesji ja tez dziś właśnie pisałam do fotografa, że dam znać jak remont się skończy i będzie można do domu wejść mam nadzieję, że zdążymy przed porodemMagdzia85F, machirude, ibishka lubią tę wiadomość
-
grzanewino, nie zazdroszczę remontu, oczywiście fajnie bo będzie po nim super ładnie i w ogóle ale jak przypomnę sobie nasze wykańczanie mieszkania to mam ciarki na plecach
my jutro w końcu mam nadzieję wybierzemy fotografa i będę się próbować w poniedziałek umawiać na jakiś termin. dzisiaj M mnie zostawił i pojechał sobie na piwo no dobra, tak po prawdzie to ja go wypchnęłam na to spotkanie ze znajomymi delikatnie mu uświadomiłam, że za dwa miesiące nie będę już taka dobra siedzę i oglądam 4funGold bo nic kompletnie nie ma w tv i uświadamiam sobie jaka ja już stara jestem!grzanewino, ibishka lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Dorota- uśmiałam się że zapomniałaś nakarmić psa biedny piesio co prawda, ale ogólnie zabawne mi większość dnia dziś na allegro zeszła, więc rozumiem że to było możliwe ;d
co do majtek to też tak miałam, ostatecznie wzięłam wielorazowe: 2pack spodenek i 2pack takich zwykłych i 6pack jednorazowych na każdą ewentualność nie ma to jak zdecydowanie w ciąży xDpomarańczka_33, grzanewino lubią tę wiadomość
-
czyli widzę zakupowa sobota dziś ja sobie rano poczytałam forum marcówek i lutówek, lutówki rozpakowują się jedna po drugiej i chyba to mnie trochę pogoniło do zakupów, bo uświadomiłam sobie że to już lada moment!
machirude, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Śmiać mi się chce z samej siebie...zawsze jak widziałam kobiety z dużym brzuchem i sapiące to patrzyłam trochę krytycznie na nie, mówiąc "wielkie mi rzeczy, nie takie ciężary dzwigam na siłowni ;p jakieś słabe i niewysportowane są..." i co ? teraz się los ze mnie śmieje i udowadnia , że byłam wredną i niewyrozumiałą s.....
oj, życie uczy pokory ...
-
nick nieaktualny