X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaviscon polecaly ale na nie nie działa.

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomaranczka - co macie za auto? Nie neguje opinii sprzedawcy, z ciekawosci pytam :) klippan to swietny fotelik i jedyny ktory jest polecany z kategorii 0-18kg. Tam jest na poczatek lupina czy jak on wyglada bo mnie to zawsze ciekawiło :)

Wanienke kupujemy z IKEA- na poczatek mala bedzie jak znalazl :)

Dzis przyszly koszule i szlafrok z dolce sonno - swietna jakosc! Nosze M/L, zamowilam M i jest idealny rozmiar i dlugosc :)

Staniki mam z alles mama - to nie to ze nie polecam (bo jeden nawet zostawiam), to kwestia zalamki ze juz nie wiem gdzie szukac stanika na moje cycki, takiego ktory choc troche je utrzyma, odciazy kregoslup ale nie bedzie uciskal piersi (bo to moze spowodowac zatkanie kanalika mlecznego i zastoje)...

Ale sprobuje jeszcze znalezc wiekszy rozmiar... moze sie uda... aktualnie mam 65J... tragedia, zeby cos znalezc :(

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily o wlaśnie dziękuję za info o biustonoszach, bo ja stamtąd chcę zamówić.

O kurcze, to faktycznie masz problem z rozmiarem. Gdybyś miała większy obwód pod biustem to łatwiej. U mnie to już 80 G - a będzie pewnie więcej :( Ja i tak sobie kupiłam przedłużki, bo mój wcześniejszy biustonosz po prostu zaczął mi cisnąć aż ciężko było oddychać.

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek,
    właśnie zauważyłam maga baty (rozstępy) na mojej prawej piersi. Są szerokości małego palca....ryczeć mi się chce...co prawda w miejscu, które i tak skrywa biustonosz ale już w głowie będę mieć , że coś tam mnie szpeci...a to pewnie dopiero początek na piersiach, do tego dojdzie brzuch i uda....
    To nie jest sprawiedliwe, skoro my znosimy poród i połóg i karmienie co 3h, to może chociaż rozstępy mogliby mieć faceci....
    i dobry humor poszedł w siną dal....a tu jeszcze nudna niedziela przede mną....bbuuuu....

nqtko7eswtot5kmm.png
  • pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, nasza “kaczucha” to skoda fabia II. Rocznik 2011 więc to jeszcze gówniarz ;) kupiliśmy ją od pierwszego właściciela, który miał ją w leasingu, sprawdza się super i do wczoraj myślałam że nie ma wad ;)
    A jeśli chodzi o sam fotelik to na początek jest łupina z wkładkami niemowlęcymi, potem wkładki się wyjmuje, a jak maluch zaczyna wystawać główką to się montuje zagłówek, muszę przyznać, że z bliższym zapoznaniem z tym fotelikam stwierdzam, że Finowie odwalili kawał dobrej i ciekawej roboty :)

A powiedz mi proszę czy da się zamówić stanik na alles mama jak się nie zna swojego rozmiaru? W sensie czy są one oznaczone tak ogólnie czy jakieś dokładniejsze wymiary podają?

Klaudia, przepraszam ale uśmiałam się z tych rozstępów co je faceci powinni mieć ;) ale oczywiście Cię rozumiem i współczuję, trzymaj się! Ja rozstępy mam na udach i trochę na plecach od nagłego wzrostu w dzieciństwie ale już się do nich przyzwyczaiłam ;)

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka ma z tej samej aukcji ale białą z hipkami, super jest.

Matko ja sobie wczoraj nie mogłam miejsca znależś ani leżeć ani siedzieć , ani stać taka roztargniona byłam, zasnęłam przed 21 rano 6:30 pobudka, cierpnie mi wszystko, w nocy spałam trochę na plecach i boli mnie teraz krzyż, powiem Wam że ma jakość dość, mierzi mnie już to nie wiem jakoś nie mogę sobie miejsca znależś, mdli mnie bez ustanku, co zjem czy słodkie czy kwaśne, najgorzej jest rano, masakra.

Jakoś humor mi nie dopisuje idę robić makaron bo mam dużo jajek, może później z synem na snieg pojdę.

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka - jeżeli jeszcze się wachasz to mogę zapytać na takiej specjalistycznej grupie o to czy serio tylko klippan pasuje do Waszego auta. Chyba, że już się decydujecie na klippana :))

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś wiosna za oknem, a ja podobnie jak Ty Agata totalnie bez humoru. Leżę i odliczam czas do jutra. Mam nadzieję, że nie będę żałować, że jeszcze nie zamówiłam koszuli. Mam główkę Zuzi cały czas pod prawą piersią, aż się boję, że coś jej zrobię.

Dziewczyny, która wizytuje w tym tygodniu?

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu ja, we wtorek.

My się wzięliśmy na pokój dla Ady :-)

APrzybylska, pomarańczka_33, Etoilka lubią tę wiadomość

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też - w środę mam wizytę.

APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam isc na usg 30tyg ale mialam w 28 robione w szpitalu szczegolowo, wiec odpuszcze teraz a zrobie kolo 36 tyg :)

xk81pfk.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Aniu ja, we wtorek.

My się wzięliśmy na pokój dla Ady :-)
    Ty tylko polecenia wydawaj ;) i koniecznie się pochwal efektem :)

Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa95 wrote:
    Ja mialam isc na usg 30tyg ale mialam w 28 robione w szpitalu szczegolowo, wiec odpuszcze teraz a zrobie kolo 36 tyg :)
    Sylwia a Ty jesteś już w domku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, żebym to ja wytrzymała :-P

• Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Aniu :) w szpitalu bylam 4 dni i cukry w normie, inne badania tez to nie mieli po co mnie tam dluzej trzymać :D

APrzybylska, Magdzia85F, Tęskniąca, pomarańczka_33, Etoilka lubią tę wiadomość

xk81pfk.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, mam to samo, więc doskonale rozumiem :) ale nie przemęczaj się.

Sylwia to dobrze, że już lepiej i w domku :)

Wysłany: 4 lutego 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily, jak masz takie dojścia to bardzo chętnie skorzystam z Twojej propozycji :)

Agiii, nasza jeszcze do nas nie dotarła, spodziewam się jej w tym tygodniu, ale wizualnie baaardzo mi się podoba :D

Madzia, oszczędzaj się mimo wszystko, na tyle na ile dasz radę ;)

Ja dzisiaj znowu padłam, koło 12 się położyłam i dopiero teraz wstałam. I znów pewnie noc będzie przekichana :P

A M właśnie wysłałam po niezdrowe żarło - tak mi się chce że oj! :P

Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już mi nogi z tyłka wychodzą. Chyba padnę szybko spać.

Dorotko a po co Męża wysłałaś?

A właśnie znalazłam bujaczek https://www.ceneo.pl/48688209 tzn.siostra chce mi kupić i sama nie wiem. Fajna opcja kołyski.

Wysłany: 4 lutego 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, po maca :P ale ciii... nie mów nikomu ;D

bujaczek wygląda fajnie :) ja pewnie na początku nie będę korzystać z takich urządzeń ale jak Mała podrośnie to na pewno :) z tym, że my dostaliśmy bujaczek w spadku od siostry ;)

no to teraz odpoczywaj już tylko do końca dnia, bo Ada się zemści jak przegniesz ;) Kira dzisiaj bawiła się w przepychanki z Tatusiem ;) urocze to było choć niestety jeszcze w moim brzuchu ;D

Magdzia85F lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To smacznego :) oj czasem można takie coś zjeść. Choć mnie to rosół opętał. :-P

No Ona dopiero w maju przyjedzie, to akurat Adę będzie można pobujać. Oby się Jej podobało.

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ