Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomaranczka - co macie za auto? Nie neguje opinii sprzedawcy, z ciekawosci pytam klippan to swietny fotelik i jedyny ktory jest polecany z kategorii 0-18kg. Tam jest na poczatek lupina czy jak on wyglada bo mnie to zawsze ciekawiło
Wanienke kupujemy z IKEA- na poczatek mala bedzie jak znalazl
Dzis przyszly koszule i szlafrok z dolce sonno - swietna jakosc! Nosze M/L, zamowilam M i jest idealny rozmiar i dlugosc
Staniki mam z alles mama - to nie to ze nie polecam (bo jeden nawet zostawiam), to kwestia zalamki ze juz nie wiem gdzie szukac stanika na moje cycki, takiego ktory choc troche je utrzyma, odciazy kregoslup ale nie bedzie uciskal piersi (bo to moze spowodowac zatkanie kanalika mlecznego i zastoje)...
Ale sprobuje jeszcze znalezc wiekszy rozmiar... moze sie uda... aktualnie mam 65J... tragedia, zeby cos znalezc
-
nick nieaktualnyEmily o wlaśnie dziękuję za info o biustonoszach, bo ja stamtąd chcę zamówić.
O kurcze, to faktycznie masz problem z rozmiarem. Gdybyś miała większy obwód pod biustem to łatwiej. U mnie to już 80 G - a będzie pewnie więcej Ja i tak sobie kupiłam przedłużki, bo mój wcześniejszy biustonosz po prostu zaczął mi cisnąć aż ciężko było oddychać. -
Doberek,
właśnie zauważyłam maga baty (rozstępy) na mojej prawej piersi. Są szerokości małego palca....ryczeć mi się chce...co prawda w miejscu, które i tak skrywa biustonosz ale już w głowie będę mieć , że coś tam mnie szpeci...a to pewnie dopiero początek na piersiach, do tego dojdzie brzuch i uda....
To nie jest sprawiedliwe, skoro my znosimy poród i połóg i karmienie co 3h, to może chociaż rozstępy mogliby mieć faceci....
i dobry humor poszedł w siną dal....a tu jeszcze nudna niedziela przede mną....bbuuuu....
-
Kamila, nasza “kaczucha” to skoda fabia II. Rocznik 2011 więc to jeszcze gówniarz kupiliśmy ją od pierwszego właściciela, który miał ją w leasingu, sprawdza się super i do wczoraj myślałam że nie ma wad
A jeśli chodzi o sam fotelik to na początek jest łupina z wkładkami niemowlęcymi, potem wkładki się wyjmuje, a jak maluch zaczyna wystawać główką to się montuje zagłówek, muszę przyznać, że z bliższym zapoznaniem z tym fotelikam stwierdzam, że Finowie odwalili kawał dobrej i ciekawej roboty
A powiedz mi proszę czy da się zamówić stanik na alles mama jak się nie zna swojego rozmiaru? W sensie czy są one oznaczone tak ogólnie czy jakieś dokładniejsze wymiary podają?
Klaudia, przepraszam ale uśmiałam się z tych rozstępów co je faceci powinni mieć ale oczywiście Cię rozumiem i współczuję, trzymaj się! Ja rozstępy mam na udach i trochę na plecach od nagłego wzrostu w dzieciństwie ale już się do nich przyzwyczaiłamKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyPomarańczka ma z tej samej aukcji ale białą z hipkami, super jest.
Matko ja sobie wczoraj nie mogłam miejsca znależś ani leżeć ani siedzieć , ani stać taka roztargniona byłam, zasnęłam przed 21 rano 6:30 pobudka, cierpnie mi wszystko, w nocy spałam trochę na plecach i boli mnie teraz krzyż, powiem Wam że ma jakość dość, mierzi mnie już to nie wiem jakoś nie mogę sobie miejsca znależś, mdli mnie bez ustanku, co zjem czy słodkie czy kwaśne, najgorzej jest rano, masakra.
Jakoś humor mi nie dopisuje idę robić makaron bo mam dużo jajek, może później z synem na snieg pojdę. -
U nas dziś wiosna za oknem, a ja podobnie jak Ty Agata totalnie bez humoru. Leżę i odliczam czas do jutra. Mam nadzieję, że nie będę żałować, że jeszcze nie zamówiłam koszuli. Mam główkę Zuzi cały czas pod prawą piersią, aż się boję, że coś jej zrobię.
Dziewczyny, która wizytuje w tym tygodniu?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Aniu ja, we wtorek.
My się wzięliśmy na pokój dla AdyMagdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Sylwiaa95 wrote:Ja mialam isc na usg 30tyg ale mialam w 28 robione w szpitalu szczegolowo, wiec odpuszcze teraz a zrobie kolo 36 tyg14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
Emily, jak masz takie dojścia to bardzo chętnie skorzystam z Twojej propozycji
Agiii, nasza jeszcze do nas nie dotarła, spodziewam się jej w tym tygodniu, ale wizualnie baaardzo mi się podoba
Madzia, oszczędzaj się mimo wszystko, na tyle na ile dasz radę
Ja dzisiaj znowu padłam, koło 12 się położyłam i dopiero teraz wstałam. I znów pewnie noc będzie przekichana
A M właśnie wysłałam po niezdrowe żarło - tak mi się chce że oj!Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Madzia, po maca ale ciii... nie mów nikomu
bujaczek wygląda fajnie ja pewnie na początku nie będę korzystać z takich urządzeń ale jak Mała podrośnie to na pewno z tym, że my dostaliśmy bujaczek w spadku od siostry
no to teraz odpoczywaj już tylko do końca dnia, bo Ada się zemści jak przegniesz Kira dzisiaj bawiła się w przepychanki z Tatusiem urocze to było choć niestety jeszcze w moim brzuchuMagdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny