Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej. My po szkole rodzenia . Fajnie było, ale się ostro przeziębiłam i leżę w łóżku.
Mąż po tym weekendzie już nie może się doczekać Ady. Wiecie a ja się upewniłam, że jednak sporo wiem.Etoilka, Tęskniąca, Agiii37, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymachirude wrote:Aniu, czyli będą niedługo wywoływać?
Wiesz już kiedy?
Ja też wstałam rano i pierwsza moja myśl to co z Anią, matko mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, ciągle gdzieś mi się tłucze i Ona jej Zuzia i wątroba w mojej głowie
Majtki mam HORIZON, kupisz w większej aptece 2 pary za około 7-8 zł, są super, niskie i wysokie, na pewno są wielorazowe i można prać, ja wzięłam rozmiar 44-46, są mega wygodne, polecam.
Daj znać jak najszybciej, jesteśmy tu wszystkie z Tobą.
Będę się modlić o WasIlona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu cieszę się żę jesteś świadoma i że już tak dużo wiesz, w sumie dużo w praniu wyjdzie
Kuruj się kochana, zdrówka życzę
Ja poprasowałam trochę dzisiaj, w tym tygodniu mam zamiar uprać już wszystko i uprasować żeby mieć już spokój, matko we wtorek zaczynam 35 tydz, jak to leci.
Dzisiaj posprzątaliśmy z mężem pralnie i jestem zadowolona, bardzo, byłam też na krótkim spacerze i oczywiście się wywaliłam na mokrym błocie pod domem, ale tylko klękłam na jedno kolanko i rączki, ja niezdaraIlona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamusie
u nas na razie bez zmian i bez szansy na powrót do domu. Straszą mnie tym wywoływaniem, ale to niby po 36 tygodniu. Sama nie wiem ... pozbierałam wszystkie Wasze życzenia i trzymamw pamięci i serduchu żeby było raźniej.
Pytałam o gatki, bo tu dziewczyny ppkupowały te największe z Canpola i nie mogą ich włożyć przez uda. A wcale nie jakieś wielkie baby
Udało mi się trochę poczytać i cieszę się bardzo z udanych wizyt, chorym życzę mnóstwo zdrówka, a co do wagi jeszcze raz nie martwcie się tym, bo i tak macie sporo na głowie. Więc chociaż tego sobie darujcie. Wszystkie jesteście piękne
Robienie małego człowieka wymaga od nas wiele, więc niech Ci doktorzy spadają, bo nie wiedzą co gadają.
Miłego dnia
Ps ja odpoczywam, a mój kochany mąż szykuje mieszkanie, gotuje mi obiadki i codziennie jest u mnie chociaż na chwilęgrzanewino, Tusianka, BP 02, ibishka, Etoilka, machirude, Magdzia85F, Agiii37, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ania, trzymaj sie!
Etoilka wrote:Magda, super, że się podobało! My idziemy jutrokuruj się, trzymam kciuki, żeby szybko przeszło!
Agnieszka, sto lat dla męża! Tort się udał?
U mnie leniwy weekend, mąż do 23 w pracy, ja tylko jem i czytam
A dziekuje, wszystko się udało
Oto i tort drożdżowo-żurawinowy z kruszonką i polewą czekoladową
A i mój mąż dostał od moich rodziców piekarnik! prawdziwy piekarnik! taki do zabudowy! normalnie tak się ucieszył, że ja nie mogę!Bo do tej pory mieliśmy taki prodiż elektryczny za 30 zł
, a mój mąż lubi piec i często to robi, więc naprawdę ucieszył się jak dziecko. Zdjęcie może trochę nieudane, ale radość była ogromna. Bo naprawdę marzył o takim
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12fcbd615b50.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32928725729b.jpg
i jak widać, mój mąż jest w ciąży razem ze mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 08:34
Tusianka, BP 02, Etoilka, machirude, Magdzia85F, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:Dzień dobry Mamusie
u nas na razie bez zmian i bez szansy na powrót do domu. Straszą mnie tym wywoływaniem, ale to niby po 36 tygodniu. Sama nie wiem ... pozbierałam wszystkie Wasze życzenia i trzymamw pamięci i serduchu żeby było raźniej.
Pytałam o gatki, bo tu dziewczyny ppkupowały te największe z Canpola i nie mogą ich włożyć przez uda. A wcale nie jakieś wielkie baby
Udało mi się trochę poczytać i cieszę się bardzo z udanych wizyt, chorym życzę mnóstwo zdrówka, a co do wagi jeszcze raz nie martwcie się tym, bo i tak macie sporo na głowie. Więc chociaż tego sobie darujcie. Wszystkie jesteście piękne
Robienie małego człowieka wymaga od nas wiele, więc niech Ci doktorzy spadają, bo nie wiedzą co gadają.
Miłego dnia
Ps ja odpoczywam, a mój kochany mąż szykuje mieszkanie, gotuje mi obiadki i codziennie jest u mnie chociaż na chwilę
Ja mam te z canpola, rozmiar L/XL i wydaje mi się że do rozmiaru 46 spokojnie się w nie wejdziesą mega rozciagliwe...
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Aniu będziemy czekać i Cię wspierać!!!
Agiii dzięki za cynk majtkowy
Grzanewino - wow, ale ciachomniam mniam
Sweetmalenka one są do 110cm w biodrachjak ktoś ma większy tyłek ---> ja to niestety.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe Madzia nie wiem dlaczego ale rozbroiło mnie jakoś to że podkład jest jak materac... fakt faktem mezu stwiedził ze ostatnio mam głupkowate poczucie humoru, ale teraz siedze jak ciurmok przed laptopem i sie smieje jak szalona.. ahh te hormony
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie hormony też działają... ostatnio pierwszy raz w życiu zgubiłam portfel! a raczej zostawiłam w Auchan... przy kasie. Nie wiem jak, bo zawsze sprawdzam milion razy czy mam w torbie portfel a tu jak na złość o 23 w ndz zobaczyłam że nie mam... i nic nie mogłam zrobić jedynie zablokować kartę. Zablokowałam, zamówiłam nowa. I co zrobiłam z zeszły pt? Jestem w biedronce i chcę zapłacić kartą-"transakcja odrzucona". Myślę-przecież mam pieniądze. Drugi raz-znowu... poszłam do bankomatu, wypłaciłam blikiem i wszystko poszło ok. Leżę w domu i myślę, rozmawiam z facetem-mówi, że może nie aktywowałam nowej, ale aktywowałam! i wiecie co? próbowałam zapłacić starą(zablokowaną kartą)! Pewnie myślicie czemu jej nie wyrzuciłam... też się zastanawiam
zawsze byłam poukładana, a ta ciąża robi ze mnie głupkaIlona92 lubi tę wiadomość