Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
I po weekendzie,chyba ze 3 kg do przodu.Tez tak macie?
Leniwa niedziela,serniczek a dupa rosnie...
U mnie rowne 10dni do do wizyty u ginka,juz mam stracha/
Cierpi ktoras z was na bezsennosc? bo ja niestety tak i nie wiem jak sobie pomoc,czasem robie sobie meliske ale to chyba trzeba pic regularnie zeby dzialalo.
o 18 mam wizyte u rodzinnego bo w piatek pobierali mi krew,wiec dowiem sie czego mi brakuje(w sensie jakich witamin)
-
Ja z kolei chudne, jakoś słodyczye mi nie wchodza mam ochote na wiele rzeczy, zaczynsm to jeść i już mi się odechciewa... Więc nie przybywa mi kg, tylko centymetry w brzuchu bo muszę już guzik od spodni odpinac
A co do spania raczej śpię jak zabita, dzisiaj nie mogłam.spać bo się denerwowalam ale tak to padam na pysk -
nick nieaktualnyU mnie że spaniem różnie. Sikanie niestety powoduje wycieczki do WC że 4 razy w nocy. Jak nie byłam w ciąży to chodziłam 2.
Key_b gratulacje!
Też dziś byłam u lekarza. Też mnie to stresuje. Ale! Widziałam Dzidzię! Ma prawie 2 cm! I jak machała! Lekarz aż mi zwrócił uwagę, że się bardzo rusza. Posłuchałam serduszka. I widziałam dzyndzelek. Lekarz mówił, że nie zawsze to mały siusiak, mogą być to jednak wargi sromowe!
Wizyta bardzo poprawiła mi humor.
Umówiona jestem na 29 września na badania prenatalne.APrzybylska, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3b7d04265a7.jpg
Madzia, key_b śliczne dzidzie Mam wizytę tak samo jak Dominika za 10 dni i też nie mogę się doczekać.
U mnie ze spaniem niestety też słabo, bo po pierwsze wycieczki do WC co 2 godziny, a po drugie jak zacznę gonitwę myśli to nie mogę się uspokoić i nocka przelatuje. No i w ciągu dnia tylko marzę o kanapie
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKey_b czy twrmin z uag pokrywa Ci sie z ostatnia OM?
U mnie nie ale moze fasolka jeszcze nadrobi termin mam na 17.04 poki co
Ja codziennie czuje sie inaczej. Wczoraj niestety rano byly mdlosci i wymioty ale dzisiaj juz okej. Zauwazylam ze przed snem musze cos po prostu zjesc. Ale i tak rano boje sie podniesc z lozka
Spodni jeszcze nie odpinam ale to zalezy jakie. Jak sa z wysokim stanem to musze bo cisna a nosze rozmiar 32/34 to chyba dlugo nie ponosze -
Cześć dziewczyny, ja też już po wizycie. Wczoraj maluszek 1,3 cm wszystko książkowe, odetchnelam chyba tak naprawdę dopiero teraz. Serce widziałam i słyszałam 160 uderzeń. Dostałam leki na ciśnienie mam za wysokie, poza tym listę badań do zrobienia wizyta za 3 tygodnie to będzie ostatnią przed penatralnymi, które to z kolei mają być 2 tygodnie po niej. Jestem w 7 tyg 5 dniu wg om i usg maluszek dogonił 4 dni. Całuje mocno. Regularnie Was czytam.
APrzybylska, Ilona92, Sassy lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny , jakie ladne zdjecia! Ciesze sie ,ze wszystko w porzadku z Waszymi dzidziusiami :*
Co do snu - ja spie jak zabita, w dzien zawsze robie sobie drzemke (czasem trwa ona 3h) i noc tez przesypiam - nie liczac wstawania na siku do toalety.
Od 3 dni biore luteine dopochwowo , bo mialam baaaardzo silne bole brzucha i jednorazowe plamienie? A raczej sluz zabarwiony na brunatno. Czy ktoras z Was tez ja bierze? Jak sie po niej czujecie? Ja zauwazylam,ze jestem po niej bardziej senna i po pierwszej aplikacji bardzo mnie zemdlilo.
Nie mam mdloscci od poczatku ciazy,ani razu nie wymiotowalam. Jedynymi objawami ciazy sa - czeste wizytt w toalecie,sennosc,lekki bol piersi (ale tylko gdy je dotkne) . Was tez tak bola brzuchy? U mnie masakra biore nospe ,ale nawet ona nie zawsze pomaga -
Hej dziewczyny. Trochę spóźniona bo u lekarza byłam w czwartek (chyba musiałam sobie wszystko "przetrawić") Najważniejsze- serducho bije!!! 110 uderzeń na minutę wiec jest dobrze, tak się cieszę. Dzieciątko młodsze z usg o 4dni względem OM, ale lekarka powiedziała ze tym nie ma co się stresować. Bałam się okropnie, myślałam ze zemdleje czekając w kolejce. Ehhhh, żeby nie było kolorowo to jest też maleńki krwiak, dostałam luteinę i zwolnienie lekarskie. Moja ginekolog szybko mnie rozgryzła - na kolejnej wizycie ma przygotować mi skierowanie do psychologa, stwierdziła że zbyt wrażliwie reaguje na wszystko
-
Witam się i ja ja czekam na swoją wizytę która będzie w poniedziałek. Tym razem idę sama bez narzeczonego.. Ale może i dobrze bo zaczął działać mi na nerwy :p to chyba hormony do toalety w nocy wędruje dwa razy Ale mimo to jestem rano wyspana. Nie wymiotowałam ani raz z czego się bardzo cieszę na wizycie będę w 10 tyg i 4 dniu, zobaczę co mi powie lekarz Pozdrawiam wszystkie mamy :*
-
Casteam tak wyliczyla mi tak samo jak om 19.04.2018 ,) dzisiaj byłam na pobieraniu krwi i tam też tak było na skierowaniu wypisane ze termin na 19.04
-
Też się muszę zmobilizować i zapisać do dentysty Strasznie się boję, miałam niezłe przeboje w dzieciństwie z różnymi dentystami i nie jestem w ogóle wrażliwa na ból Ale od zgrzytania w nocy ostatnio mi się ząb posypał, więc będę musiała go zrobić,
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Aleksandra94 wrote:Hej dziewczyny , jakie ladne zdjecia! Ciesze sie ,ze wszystko w porzadku z Waszymi dzidziusiami :*
Co do snu - ja spie jak zabita, w dzien zawsze robie sobie drzemke (czasem trwa ona 3h) i noc tez przesypiam - nie liczac wstawania na siku do toalety.
Od 3 dni biore luteine dopochwowo , bo mialam baaaardzo silne bole brzucha i jednorazowe plamienie? A raczej sluz zabarwiony na brunatno. Czy ktoras z Was tez ja bierze? Jak sie po niej czujecie? Ja zauwazylam,ze jestem po niej bardziej senna i po pierwszej aplikacji bardzo mnie zemdlilo.
Nie mam mdloscci od poczatku ciazy,ani razu nie wymiotowalam. Jedynymi objawami ciazy sa - czeste wizytt w toalecie,sennosc,lekki bol piersi (ale tylko gdy je dotkne) . Was tez tak bola brzuchy? U mnie masakra biore nospe ,ale nawet ona nie zawsze pomaga
Ja biore luteine od ok 3 tyg,i dopiero od kilku dni nie mam boli.Wczesniej mialam dokladnie tak samo jak Ty. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Ja biore 3po 200mg A TY? jaka masz dawke i jak dlugo masz ja przyjmowac?