Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAPrzybylska ja już zdałam służbowe auto. A Mąż do pracy jeździ naszym.
To u mnie dziwne. Włosy w ogóle mi się nie przetłuszczają. Pryszczy nie mam. Pewnie później wyskoczą.
Znowu mi niedobrze. Myślałam, że zjem suchara to lepiej będzie. Nie mój organizm chciał kanapkę! -
Ciekawe mowia ze przetluszczajace sie wlosy to na dziewczynke..(oby mieli racje)
Pamietam ze w poprzedniej ciazy,z synkiem duzo wymiotowalam,mialam zgage i wciagalam cytrusy jak odkurzacz.
Teraz nie mam zachcianek.Chociaz ja to akurat jestem z tych co nutelle przegryzaja kiszonym ogorem.
Za tydzien bede w 11 tyg moze lekarz powie juz cos o plci..
-
ojjj.. mi się nigdy jakoś specjalnie włosy nie przetłuszczały i teraz sie to nie zmieniło.. oby ta teoria z przetłuszczającymi się włosami zwiastującymi dziewczynkę jednak nie była prawdziwa
też liczę że na następnym usg już się dowiem a będę u swojego gina w 12 tyg, a w 13 na prenatalnych, byłoby cudownie już wiedzieć -
Ja mam takie mdlosci i wymioty ze od tygodnia leze w lozku. Doslownie leze, bo nawet jak siedze momentalnie zbiera mnie na rzyga. Przez 5 dni nie mylam glowy... i mialam to totalnie gdzies, jesli ledwo szlam do lazienki na siku. Odrost troche widac, paznokcie obskrobane, cera tez tlusta sie zrobila i są syfy. A ii brwi zarosniete oraz inne czesci ciala, ktore normalnie depiluje ;p Wiec nie przejmujcie sie, chyba kazda przyszla matka ma taki etap.
-
nick nieaktualnyBoze jak cudownie ze nie jestem sama!
Tez mam lenia giganta. Do tego stopnia ze ide spac nieumyta. Na szczescie moj facet ma teraz nocki wiec o tym nie wie. Wlosy z odrostem, z siwymi klakami juz. Brwi zarosniete, paznokcie czekaja na wtorek depiluje sie raz na 2 tyg. Seksu nie uprawialam od polowy lipca bo sie boje. Wlosy tluste, skora tlusta. Ciagle boli mnie glowa, nic mi nie pomaga. Ciagle glodna jestem. W ogole mam kiepskie samopoczucie. Czuje sie bardzo nieatrakcyjna. W domu syf bo nawet sprzatac mi sie nie chce. -
casteam wrote:Boze jak cudownie ze nie jestem sama!
Tez mam lenia giganta. Do tego stopnia ze ide spac nieumyta. Na szczescie moj facet ma teraz nocki wiec o tym nie wie. Wlosy z odrostem, z siwymi klakami juz. Brwi zarosniete, paznokcie czekaja na wtorek depiluje sie raz na 2 tyg. Seksu nie uprawialam od polowy lipca bo sie boje. Wlosy tluste, skora tlusta. Ciagle boli mnie glowa, nic mi nie pomaga. Ciagle glodna jestem. W ogole mam kiepskie samopoczucie. Czuje sie bardzo nieatrakcyjna. W domu syf bo nawet sprzatac mi sie nie chce.
Patrycja witaj w naszym gronie gratulujemy. Długo staraliście się o dzidzię? opowiedz coś o sobie14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyCześć Patrycja! A Ty jak się czujesz?
A ja pospałam. Nigdy w dzień nie śpię. Zaczęłam 9 tydzień, czytałam że to apogeum.
No powiem Wam, że ja nawet po operacji gdy ledwo chodziłam, myłam włosy i myłam się. Bo mam takie zboczenie. Nawet po pijaku ledwo przytomna chodziłam pod prysznic:-P
Mąż się śmieje, że dzieci Nam śmierdzieć nie będą
A w ogóle ile byście chciały mieć potomstwa?
My dwójkę -
Tusianka wrote:Dostałam w końcu jakieś wyraźne zdjęcie mojego maleństwa Wszystko pięknie, serduszko bije 167 uderzeń na minutę
https://zapodaj.net/73274e493e374.jpg.html
Ale pięknie widać rośnijcie zdrowo
Jeżeli chodzi o mnie to jeszcze nie wiem ile chciałabym mieć dzieci. W moim wieku już dawno powinnam mieć co najmniej 2. Zobaczymy, fajnie byłoby mieć dużą rodzinę
Tusianka lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Włosów nie maluje, przedtalalam jakies 3 lata temu i mam takie rozjaśnione od slonca , jakbym conajmniej robiła jakies pasemka. Ja uzywam maszynki, przeprowadziłam sie wiec musze poszukać kogos godnego polecenia co do depilacji bo miałam rożne przypadki i nie raz wychodziłam bardzo sfrustrowana. Brwi ostatnio ogarniam sama, ale w koncu musze sie zapisać na brwi i paznokcie bo rosną jak szalone, na dodatek na stopach wrastają mi sie paznokcie wiec najlepiej jak tobi mi to podolog co do brzucha to widac delikatna linie nad spojenie łonowym, ale wysadza mnie od jedzenia, zreszta progesteron tak działa. Kazdy tydzień jest inny, mnie denerwuje ten zapach w ustach no nie powiem czego moge dostac, słodkie mi kiepsko wchodzi bo mam ochote zjem ale to uczycie po jest wkurzające .
Nie przejmujcie sie jesli macie gorsze dni, przyjdzie drugi trymestr odzyskacie siły i powróci Wasz piękny urok i blask. Ja mam kompleks wzrostu 161 w kapeluszu ale małe wszędzie wejdzie .
Wiem, ze zrobiłam sie strasznie wrażliwa i uczuciowa . Wzrusza mnie duzo rzeczy, nawet wczoraj kotka chciałam ratować bo ho znalazłam u siebie w sianie wszystko ok i wczoraj zimny prawie sztywny, weterynarz i gadałam do niego ze ho uratuje , grzałem ho pod bluza nakarmiłam mlekiem i mi umarł na rękach. Głupia stara baba, przejęła sie kotem, ale powoli zaczynam rozumieć kobiety, ktore maja dzieci i sie martwią . Powoli i mnie to dotyka -
Dzisiaj mam chyba najgorszy dzień, jaki do tej pory miałam - głodna, ale jeść nie, bo wymiotować, mdli strasznie, ale jednak nie zwymiotuję, spać, wstaję z łóżka, kręci mi się w głowie...
Teraz idę do sklepu po frytki, mam mega ochotę, może to będzie pierwszy posiłek, jaki wejdzie w całości
Aleksander -
Też jestem mega wrażliwa. Przed chwilą przeczytałam na innym wątku historie dziewczyny, ktora dlugo sie stara o dziecko i sie wzruszyłam. Ale tez duzo spokojniejsza jestem i taka jakas milsza dla ludzi ;p;p wczesniej walczylam o wszystko, bo - ILONA92 uwierz chcialabym miec tyle wzrostu co TY ;p - chyba wlasnie przez wzrost i bardzo mlody wygląd ludzie nie do konca mnie szanowali.
Dzis o dziwo zjadlam obiad, 1 raz od 2 tygodni, caly i to bez wymiotow. Oczywiscie bylo mi bardzo niedobrze, ale jakos się udalo. Moze nie zaglodze dziecka
-
Ja też mam lenia mega... a myśl ze muszę pracować do 8 miesiąca jest przerażająca....
A co do seksu to my praktykujemy dobre odprężenie pytałam położnej czy to źle ze się kochamy, powiedziała ze możemy na luzie dziecko jest dobrze chronione a z ciąża wszystko jest ok więc można -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Melduję się
U mnie dziś wymiana okna i drzwi balkonowych w salonie od rana
Ale będzie pięknie i ciepło w końcu
Tu na Pomorzu to ciągle wieje, więc masakra była z tymi drewnianymi oknami
Wczoraj widzieliśmy naszego Kropka na usg I słuchaliśmy serduszka
To jest niesamowite jak on urósł od ostatniej wizyty
Serducho 170 uderzeń
Co do samopoczucia - ja na szczęście poza sennością i chronicznym zmęczeniem nie mam innych dolegliwości. Chodzę do pracy, więc muszę jakoś wyglądać - makijaż i względnie wyglądające włosy to mus
Choć ciężko się to robi o 5 rano
Co do brzuszka - u mnie jest widoczne zaokrąglenie już, ale takie delikatne
A po całym dniu mam brzuszek jak w 5 miesiącu xD
Magdzia85F, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość