Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Leżę w szpitalu. Po badaniu na fotelu rozwarcie na 1 cm i chyba wyczuwa główkę...więc się odwrócił? Czekam na usg i zobaczymy. Jeśli się odwrócił to mam wybór... sn lub cc...
Monnn, Tusianka, Magdzia85F, Etoilka, ibishka, APrzybylska, Agiii37, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Agatka! Gratulacje!!!
My od pół godziny jesteśmy na porodówce, na razie samo ktg... Odezwę się następnym razem pewnie już po... Ale czuję Wasze wsparcie i bardzo, bardzo Wam za nie dziękuję :*Monnn, Tusianka, Magdzia85F, Etoilka, ibishka, Sylwiaa95, APrzybylska, olKaczucha, Agiii37, BP 02, Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyO matko, ale dzisiaj się dzieje u Nas!!!
Dorotko - powodzenia i lekkiego porodu :*** Czekam na wieści!!!!
(chyba papier toaletowy dokupię haha)
Judyta - o jak się Maluszek przekręcił, to co teraz? co chcesz?Monnn, Etoilka, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Hahahh Magda Ty się lepiej pakuj bo może ta sraczka to objaw tego że będziesz kolejna
Hahahh dobre z tym papierem
Ale super że już zaczęły się u nas porody, i że wszystko okOby tak dalej!!!!
Magdzia85F, Tusianka, Etoilka, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezuniuuuuuu.... Ile tu się dzieje
Nie ogarniam, która urodziła, która rodzi, a która zaraz będzie rodzić
Zaraz sama urodzę z tych emocjiii
Mamusie - gratulacje, dużo zdrówka i samych szczęśliwych chwil z dzieciaczkami :*
Rodzące - dużo siły, dacie radę!!!
To która nastepna?
Ja dziś wzięłam się za prasowanie koszul męża - bez chusty prasowanie już nie jest takie łatwe
Magdzia85F, Etoilka, Tusianka, Tęskniąca, Monnn, APrzybylska, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3c517452bcf.jpg
Ciotki zdjęcie dla Was, leżę teraz sama na sali i znieczulenie mnie puszcza boli masakra ale dam radęMonnn, Tęskniąca, Etoilka, Tusianka, ibishka, Emily89, monroe, APrzybylska, Magdzia85F, aga_90, olKaczucha, Haana, BP 02, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość